Προς το περιεχόμενο

HP & provlimata me ta melania


Dvs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eso ton HP OfficeJet K80. Evala ena exromo melani (original) ston ektipoti kai den to vriskei! Mia mou leei "error colors" kai mia mou leei oti den iparxei tipota! Auto simvainei kai me paliotera melania pou dokimasa (nai men adeia alla den ta vriksei kan! epomenos ftaiei o ektipotis!) kamia idea?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου αυτό είναι κλασικό πρόβλημα μη καλής επαφής των μελανιών στην βάση τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες αντιμετώπισα το πρόβλημα ενώ εκτύπωνα, και ξαφνικά μου αναβοσβήνει το λαμπάκι του cartridge του ΗP μου (880c deskjet). ʼνοιξα ένα topic (Insomnia-> Computers-> Hardware-> Προβλημα μετά από εκτύπωση στις 31/1 ), έφαγα τον κόσμο στο δίκτυο , για drivers, FAQ, αλλά τίποτα. <p>Στο τέλος άλλαξα τα μελάνια με παλιότερα και επιλεκτικά δούλεψαν. ʼρα φταίει το cradle του εκτυπωτή σου, το οποίο και θέλει άλλαγμα (όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν φταεί κάποια ρύθμιση)<p>Η ΗP έχει service στην Αγια παρασκευή γωνία Χαλανδρίου και Σουλίου.<p>Αυτά από εμένα. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα δεν πρέπει να είναι τρομερά ακριβή η αλλαγή του cradle αλλά αν βρείς κανά τηλέφωνο ρώτα τους καλού κακού. Εγώ πάντως από την στιγμή που κάνω ακόμα δουλειά δεν θα πάω να το αλλάξω. Το πολύ πολύ να δοκιμάσω κόλπα του στύλ να βάλω ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στο cradle και στα μελάνια, έτσι ώστε να κάνουν καλύτερη επαφή. Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά για προσωρινό μέτρο μπορεί και να δουλέψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...