Προς το περιεχόμενο

Είμαστε πλούσιοι και δεν το ξέραμε!


kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαστε πλούσιοι και δεν το ξέραμε!

 

Με την αναθεώρηση του ΑΕΠ, διαπιστώσαμε ότι είμαστε πιο πλούσιοι από ό,τι υπολογίζαμε, γεγονός το οποίο μας φέρνει πιο κοντά στο μέσο όρο της E.E. και θα πρέπει να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις μας, είπε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. «Την αλήθεια δεν πρέπει ποτέ να τη φοβόμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε ότι εντός των ημερών η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδας θα στείλει την αναλυτική τεκμηρίωση των τρόπων αναθεώρησης του ΑΕΠ στην Eurostat

 

Στο θέμα της άρσης της επιτήρησης, ο υπουργός είπε ότι στο πλαίσιο των συμβουλίων Eurogroup και Εcofin ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος Χοακίν Αλμούνια είπε ότι μετά τη Γαλλία οι επόμενες αποφάσεις φέτος θα είναι για τη Γερμανία, την Ελλάδα και τη Μάλτα.

 

Η Ελλάδα έχει δρόμο μπροστά της και δεν σταματάει εδώ η προσπάθεια, είπε ο κ. Αλογοσκούφης, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουμε με ήπιο τρόπο τη δημοσιονομική προσαρμογή.

 

Για το θέμα των επιτοκίων ο κ. Αλογοσκούφης ανέφερε ότι ιστορικά ποτέ δεν ήταν τόσο χαμηλά τα επιτόκια και είπε ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να προσέχουν το δανεισμό τους. Τέλος, δήλωσε για το θέμα των εκλογών ότι η Ελλάδα έχει εκλογές το Μάρτιο του 2008.

 

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5347&subid=2&pubid=88260

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αληθεια ειναι πως επιστρατευτηκαν εσοδα απο διφορουμενης νομιμοτητας πηγες, ωστε να εμφανιστει αυτη η αλλαγη στο ΑΕΠ.

 

Ενδιαφερον thread, αλλα προσοχη ωστε να μην περιλαμβανει αμιγως πολιτικες συζητησεις γιατι απαγορευονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...