nmtray2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Οχι. Δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλα θανατε.
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 τελικά μήπως ο θάνατος είναι απλά και μόνο οτι περιγράφει μέσα στην εισαγωγή το βιβλίο της ιατροδικαστικής;αν και δεν θεωρώ μακάβριο τον ορισμό δεν το παραθέτω για διάφορους λόγους. Απλά παρακάμπτει την πνευματική διάσταση του ανθρώπου.για μένα ζωή δεν είναι μόνο αναπνευστική και καρδιακή λειτουργία. Αλλά αυστηρά οργανικά, αυτό είναι θάνατος.συμφωνείται με την αυστηρά επιστημονική εκδοχήτου θανάτου;
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Πλήρως και ολοκληρωτικά. συνεπώς,θεωρείς οτι ο άνθρωπος είναι μόνο ύλη και όχι ψυχή;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 τελικά μήπως ο θάνατος είναι απλά και μόνο οτι περιγράφει μέσα στην εισαγωγή το βιβλίο της ιατροδικαστικής;αν και δεν θεωρώ μακάβριο τον ορισμό δεν το παραθέτω για διάφορους λόγους. Απλά παρακάμπτει την πνευματική διάσταση του ανθρώπου.για μένα ζωή δεν είναι μόνο αναπνευστική και καρδιακή λειτουργία. Αλλά αυστηρά οργανικά, αυτό είναι θάνατος.συμφωνείται με την αυστηρά επιστημονική εκδοχήτου θανάτου; Προφανώς. Δεν υφίσταται αυτοτελής πνευματική διάσταση του ανθρώπου, χωρίς δηλαδή τη βιολογική λειτουργία.
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 μπορεί όμως να υπάρξει άνθρωπος μονάχα με τη βιολογική λειτουργία;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 συνεπώς,θεωρείς οτι ο άνθρωπος είναι μόνο ύλη και όχι ψυχή; Ψυχή; Επέτρεψέ μου να καγχάσω. μπορεί όμως να υπάρξει άνθρωπος μονάχα με τη βιολογική λειτουργία; Δεν υπάρχει άλλη λειτουργία, μόνο βιολογική. Η πνευματική λειτουργία του ανθρώπου επέρχεται συνεπεία της βιολογικής. Αν δεν υπάρχει ροή οξυγόνου στον εγκέφαλο, πώς θα υφίσταται εγκεφαλική λειτουργία και, ως εκ τούτου, πνευματική λειτουργία;
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 σωστό αυτό,αλλα πάλι,δε νομίζω οτι η νοητική λειτουργία οφείλεται μόνο στη ροή οξυγόνου στον εγκέφαλο.. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 σωστό αυτό,αλλα πάλι,δε νομίζω οτι η νοητική λειτουργία οφείλεται μόνο στη ροή οξυγόνου στον εγκέφαλο.. Αλλά σε τι; Στην επιφοίτηση του αγίου πνεύματος;
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ε έχει κ άλλα, ηλεκτρικές αποφορτίσεις, ορμονικοί υποδοχείς, νευροδιαβιβαστές, οσμωτικές λειτουργείες ηλεκτρολυτών...
nmtray2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα, εχει τρομακτικο ενδιαφερον να βλεπεις καποιους πως αντιμετωπιζουν την ιδια τη ζωη. Τρομακτικο. Εχει ποτε κατασκευαστει ζωη σε εργαστηριο?
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 εντάξει έυκολο δεν είναι αλλά έχει συμβεί και στο μέλλον θα συνβαίνει πιο συχνά..τελικά δεν τα βλέπω μόνο εγώ τόσο μαύρα όλα ( λόγω φάσης που περνάω) υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται όπως εγώ κάποιες στιγμές..
cmelegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 θάνατος σημαίνει τέλος. δεν υπάρχει τίποτα μετά από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις