Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και είμαι πλήρους θητείας και έχω κάποιο "βύσμα"

Κόρινθο παρουσιάζομαι 8 του μηνός, απο μεταθέσεις κτλ Αther εσύ που πήγες ?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στις 6 Νοεμβρίου παρουσιάζομαι και πολλοί φίλοι με ψήνουν να πάω στρατονομία.

Μπορεί κάποιος που έχει πάει πρόσφατα και έχει προσωπική εμπειρία να μου πει τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση;

Δημοσ.
Στις 6 Νοεμβρίου παρουσιάζομαι και πολλοί φίλοι με ψήνουν να πάω στρατονομία.

Μπορεί κάποιος που έχει πάει πρόσφατα και έχει προσωπική εμπειρία να μου πει τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση;

κέντημα...(σταυροβελωνιες ..κλπ κλπ...)

μαγειρική...(ο λοχαγός Μαμαλάκης θα σας τρέχει....)

οικοκυρική γενικής εκπαίδευσης

άρμεγμα αγελάδας ...

και άλλα ενδιαφέροντα....

λοιπόν για σοβαρά τώρα....

αυτό το λινκ ίσως σου λύσει πολλές απορίες...

http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=1576&forum=1&14

Δημοσ.
λοιπον φιλε επειδη περασα πολυ προσφατα απο το ΚΕΥΠ και εμεινα εκει 4 μηνες (ΥΕΑ) θα σου τα πω με οση λεπτομερεια θελεις .

Καταρχας το ΚΕΥΠ και γενικα το σωμα υλικου πολεμου ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να σου τυχει μαζι με το τεχνικο ισως . Σαν φανταρος ειναι μια χαρα (σχετικα με αλλα κεντρα βεβαια) . Να φανταστεις την πρωτη βδομαδα φορατε αθλητικα και οχι αρβυλα για να μην πονεσουν τα ποδαρακια . Οι εγκαταστασεις , ΚΨΜ κλπ ειναι αρκετα καλα και γενικα το τρεξιμο ειναι λιγο . Η λαμια γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εχει φοβερα σουβλακια και γενικα delivery. Μην παρεις κινητο με καμερα μαζι σου .

Τωρα οταν ειναι να παρεις μεταθεση παιζει να παρεις μεταταξη για μηχανικο η πεζικο οποτε αν εχεις κανενα βυσματακι βαλτο γιατι το να μεινεις υλικοπολεμος ειναι οτι καλυτερο .

Τωρα αν ενδιαφερεσε για ΥΕΑ ειναι καλη επιλογη .Δεν εχει τοσο σκληρη σωματικα εκπαιδευση αλλα κυριως ψυχολογικη και μπολικες αγγαρειες -υπηρεσιες (εγω εκανα σε 3.5 μηνες 70 υπηρεσιες).Γενικα ειναι 4 μηνες που θα θελεις να ξεχασεις . Αλλα μετα την σχολη ειναι η απολυτη χλιδα . Κατι μεταξυ του να εισαι φοιτητης και δημοσιος υπαλληλος . Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι σε στρατο

αυτα αν ειχες καμια πιο συγκεκριμενη απορια στειλε πm

Ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα. Μπα για ΥΕΑ δε γουσταρω. Παιζει για βυσμα να με κρατησουνε. Για sleeping bag ηθελα να ρωτησω να παρω ε? Και κατι αλλα π.χ. για ποιες μοναδες μετα ειναι καλες , ποια ειδικοτητα ειναι αραλικι ,αν ψιριζουνε και κατι αλλες μλκιες για τις πρωτες μερες.

Παντως thanx...

Αν εχω και καμια αλλη απορια θα σου στειλω πμ.

Δημοσ.

Συνήθως το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουάριου, δλδ από 11 έως 16/2 αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Εγώ παρουσιάστηκα 13/2.

Δημοσ.

Σωτηρακι εχει μπει το βυσμα στην πριζα?

wgibson εξαρταται απο πιο μερος της Ελλαδας εισαι. Εγω 13/2 μπηκα. Μπες στο http://www.army.gr και θα βρεις πινακες με ημερομηνιες καταταξης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...