Προς το περιεχόμενο

[Πως?]Tροποι συνδεση εξωτερικου σκληρου Sata διχως e-Sata

Vaggelovich

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει στη προ8εση αγοράς ενος εξωτερικού κουτιού δίσκου 3.5 .

Επειδή θα ήθελα μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς η λύση e-Sata μοιάζει ιδανική. Προσπάθησα να βρω έναν μετατροπέα από Sata->e-Sata ,γιατί η μητρική μου δεν έχει e-Sata, όμως μόνο παραγγελία μπορώ να τον κάνω και θα πληρώσω περισσότερα σε έξοδα αποστολής παρά για το μετατροπεα...Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καλώδιο που στη μια μεριά να έχει βύσμα Sata και στη άλλη e-sata έτσι ώστε να περάσω το καλώδιο από ένα κενό slot PCI απευθείας στους εσωτερικούς υποδοχείς

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε Άρη, τέτοιο εξωτερικό enclosure Sata->eSata θέλω να πάρω αλλά δεν βρίσκω εδώ που μένω κάτι που να έχει μέσα στη συσκευασία και το Pci bracket με τη θύρα eSata.. Οπότε πρέπει να τραβήξω μέσα από τη μητρική καλώδιο, όμως νομίζω ότι τα καλώδια e-Sata δεν είναι συμβατά με αυτά που έχουμε μέσα στο κουτί του υπολογιστή μας και πρέπει να βρω ένα καλώδιο που στην μια άκρη να είναι συμβατό με τις υποδοχές (Sata) της μητρικής ενώ η άλλη άκρη του να είναι συμβατή με το εξωτερικό κουτί (e-Sata) .Να υπάρχει άραγε τέτοιο πράγμα??

Δημοσ.

η τα πρωτα η τα δευτερα θα σου κανουν. τα πρωτα εχουν καλωδιο ε-σατα σε σατα και τα δευτερα εχουν το Pci bracket. τωρα ειδα περιοχη καλα σε ολο το μιλανο δεν εχουν τετοια κουτακια?

Δημοσ.

Δεν μενω μεσα στο μιλανο ,μενω 30 λεπτα μακρια...Τελικα βρηκα ενα Vantec με το μετατροπεα σε pci slot αλλα εχει 55 ευρω. Τελικα μαλον σε αυτο θα καταληξω

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παδια εχω εναν εξωτερικο Sata θελω να τον συνδεσω μεσψ sata που εχει το κουτι μου εξωτερικα.

Τον συνδεω ολα καλα αλλα δεν κανει κατι σαν να βαζεις καποια συσκευη.

Ενω με μολις τον συνδεσω με το usb αμεσως τον αναγωριζει.

Θελει να ρυθμισω κατι αλλο?Δεν εχω ξανασυνδεσει παλι με sata εξωτερικο.

Ευχαριστω!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...