Προς το περιεχόμενο

Τι περίεργο ή αστείο είδατε/σας έτυχε σήμερα;

Louminis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι οταν θες να καταργησεις μια πιστωτικη καρτα...

οσοι το εχουν δοκιμασει ξερουν τι ενοοω

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δηλαδη εσυ μενεις λονδινο

αυτη σαλλονικα

και ηρθε επισκεψη χωρις να σου το πει?

εμενα αν γινοταν αυτο θα επεφτα στα ναρκωτικα μετα!!

Όχι ευτυχώς την έχω περάσει την φάση εδώ και πολλά χρονια!!!

Και όσο αφορά τον έλενχο το μονο που "ελεξαμε" είναι το πόσες ώρες έπαιζα OB από τότε που έφυγε...lol...110 ώρες btw...:):):)

Δημοσ.

Το πλέον παλαβό μου έχει τύχει πριν απο ένα περίπου χρόνο. Είμαι στο Μαρινόπουλο στη γειτονιά μου, αγουροξυπνημένος και σε κατάσταση Resident Evil NPC (ζόμπι, για όσους δεν κατάλαβαν), στο καλάθι έχω καφέδες και ζάχαρη και μπροστά μου είναι και δύο ηλικιομένες κυρίες, γύρω στα 65 η κάθε μία. Η εμφάνισή μου εκείνη την εποχή θυμίζει κάτι μεταξύ Χριστόδουλου και Γκάνταλφ, στο ποοοολύ νεότερο και χωρίς ράσο/κελεμπία. Οι δύο κυρίες μπροστά μου σχολιάζουν την απίστευτη αργοπορία του ταμείου. Τη στιγμή εκείνη χτυπά το κινητό μου και αφήνοντας κάτω το καλάθι, χτυπάω κατα λάθος τη μία απο τις δύο στην πλάτη. Εκείνη γυρίζει, με κοιτά που μιλάω στο κινητό και αφού το κλείνω ακούω το εξής απίθανο: "Γιατί δεν προσέχετε λίγο δεσποινίς μου;" Το τι έγινε βέβαια στο ταμείο, απο τα γέλια των υπολοίπων, δεν λέγεται! Και, εννοείται, δεν ξαναπάτησα στο συγκεκριμένο super market.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παραλλαγη:

-Χμφφγκμφναι;

-Καλημέρα! Έχετε κερδίσει...

(τη διακοπτω) Ναι ενταξει. 600.000 ειναι πολλα. Ποτε το μαθατε?

Ο προποτζης σας το ειπε?

Εχω κανει και χειροτερο:

Τη αφησα να πει ολο το πακετο και μετα της το εκλεισα στη μαπα. Αμα ακουω για πιστωτικες με "ευνοικους ορους" με πιανει κατιτις.

Απαιχτο...

Το σταθερό διαφέρει σε ένα ψηφίο από τη Γραμματεία Νέας Γενιάς. Οπότε από το 1986 μέχρι και το 1998 ξέρω γω μας έπερναν για να μιλησουν εκεί. Συχνότητα κάθε 2 μέρες ξέρω γω.

Μια μέρα (circa 1996-7), χτυπάει το τηλ. 07:25

Σηκώνομαι και...

-ΝΑΙ

-Ναι γειας σας, Γραμματεία Νέας Γενιάς;

-Περιμένετε!

Καφές, κατούρημα, τηλεόραση και περίπου 30 λεπτά μετά

-Ναι, είστε στη γραμμή;

-Ναι, βεβαίως.

-Πάρτε στο (σωστός αριθμός) καλύτερα.

-Ευχαριστώ, πέρνω από Αλεξανδρούπολη για ένα πρόγραμμα <κλικ>

Μα ρε παπάρα, ποια υπηρεσία είναι ανοιχτή τέτοια ώρα;

Δημοσ.

Το πιο γαματο οταν σε παιρνουν τηλεφωνο για καρτες,παροχους κτλ ειναι αφου σου πει τι θελει να ρωτησεις

-Συγνωμη.Που βρηκατε το τηλεφωνο μου?Ειναι απορρητο.

Τρωνε τρομερο σκαλωμα.Ζητανε συγνωμη και στο κλεινουν.Το ειχα κανει μια φορα στο σπιτι μου που οντως ηταν απορρητο το τηλεφωνο και απο τοτε ειναι παγια τακτικη μου.

Δημοσ.

Εμενα παλι το σταθερο στο σπιτι αντι για κατι εντυπωσιακο οπως του KWSN ηταν ιδιο παρα ενα ψηφιο με τον αριθμο απο το τοπικο σουβλατζιδικο. Χτυπαει μια μερα κατα τις 9-10 το βραδυ:

- Ναι?

- Ναι, θα ηθελα μια μεριδα σουβλακια, ενα γυρω απ ολα....κτλπ κτλπ (για κανα λεπτο ασταματητη παραγγελια)

- (Καπου εκει περνω πρεφα οτι ηταν συμαθητης μου απο 3η γυμνασιου που πηγαινα τοτε) Ρε μλκ Κωστα εσυ εισαι?

- Οχ, ποιος εεε? που ξερεις..εε? (τοτε δεν ειχε αναγνωρηση κλησης στα φαγαδικα)

- Ρε μλκ χοντρε βραδυατικα ολα αυτα μονος σου θα τα φας....

- Εεε ποιος εισαι?

- Ελα ρε, ο 'ταδε' ειμαι σπιτι μου πηρες κοψε το βραδυνο και παρε στο σωστο τηλ. (κλικ)

Στο σχολειο την επομενη επεσε αρκετο 'πειραγμα'

Το καλυτερο ομως με τηλεφωνο ειχε γινει πριν κανα 4-5 χρονια. Ενας κολητος ειχε παρει καινουργιο νουμερο τηλ. Μετα απο λιγες μερες αρχισαν κατι περιεργα τηλεφωνα και του ζητουσαν γυναικες και τετοια. Στην αρχη φρικαρε μετα ομως αφου μιλησε με τοσους 'πελατες' καταλαβε οτι το τηλ πριν απο αυτον το ειχε μια αρκετα γνωστη βιζιτα. Η μανα του (μεγαλη καφρος) ειχε κανει ηδη 3-4 πλακες σε ατομα που περναν τηλ.

Ενα βραδυ, αφου τα ειχαμε πιει σε ενα μπαρακι, σκαει τηλεφωνο....μας λεει παλι κανας κ@υλωμενος θα ειναι. Του λεω ασε να μιλησω εγω...κ ξεκιναμε:

- Γεια σου

- Γεια σου και σε σενα, πες μου...

- Εεε θα ηθελα μια εεε...κοπελα αν γινετε για σημερα

- Χμμμ, δυσκολο συμερα πνιγομαστε αλλα κατι μπορει να κανουμε, θα αργησει λιγο.... πες μου που εισαι?

- 'Ταδε' ξενοδοχειο

- Παρε με σε ενα 10λεπτο

- Ε σιγουρα ετσι? Ακουω κατι περιεργα απο μεσα (ημουνα εξω απο το μπαρ παραλιακη Θεσ/νικης και γινοταν πανικος, ο τυπος που επερνε τηλ ηταν απο ΑΘηνα...)

- Ανθρωποι ειμαστε και εμεις ρε φιλε, καπου καπου βγαινουμε, αν εχεις προβλημα το κλεινω και ξεχναμε την συζητηση

- Οχι οχι...ενταξυ απλα αναρωτηθηκα

- Σε ενα 10λεπτο και σου λεω για σιγουρα

- Ωραια γεια σου

- Γεια

Μετα απο 10 λεπτα

- Γεια σου πηρα και πριν

- Εεερμ ποιος απ'ολους?

- Ο 'ταδε' ξενοδοχειο

- Α ωραια σου βρηκα κατι καλο. Εχεις τιποτα περιεργες ορεξεις? Γιατι η κοπελα ειναι νεα και δεν ξερει πολλα...

- Οχι οχι τα κανονικα....για 2 ωρες αν γινετε

- Θελεις και 2ωρο...χμμ...τετοια μερα...τελος παντων κατι θα γινει...σε κανα 40λεπτο εκει θα ειναι

- Θα περιμενω...

- Γεια

Μετα απο 1 ωρα τηλ κ παλι, δεν το σηκωσε κανεις γιατι ειμασταν ψηλοστουπι και γινοταν ενας πανικος στο μπαρακι. Μετα απο 10 λεπτα ξανα τηλ, δεν το σηκωνουμε...

Μετα απο 3-4 τηλ και αφου αρχισε να μας κουραζει η ιστορια το σηκωνουμε και φωναζουμε ολοι μαζι: Μονο η Μ@λ@κια θα σε σωσει μεγαλε!!

το κλεισε κατευθειαν φυσικα...

Δημοσ.

Σήμερα στο εργαστήριο που είχα στη σχολή χρησιμοποιούσαμε παλμογράφο αλλά επειδή κάτι δεν έδειχνε σωστά κάνω στην καθηγήτρια κατα λάθος

"Κυρία ο παλμογράφος βγάζει παπάδες!!!"Ευτυχώς γέλασε και δεν με πέταξε έξω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...