vagk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα εχω εγκατεστημενο το Norton Antivirus 2005, το οποιο εληξε. προσπαθω να κατεβασω απο το ftp της symantec το SymNRT.exe αλλα δε μπορω να συνδεθω,λοιπον το κατεβασα απο καπου αλλου (εκδοση αρχειου 2006.1.20.4) και ενα Norton_Removal_tool.exe. Και τα 2 μου βγαζουν οτι ειναι expired οταν τα εκτελω. Μετα πηγα στη registry πατησα HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SymNRT\LTM και delete kai ekana restart alla ta idia mou evgaze pali ti prepei na kano? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δε μπορείς να κάνεις uninstall από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων του Πίνακα Ελέγχου; Γιατί κατέβασες αυτά τα removal tools; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 exo akousei oti menoun skoupidia pu enoxloun ta epomena antivirus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ το απεγκατέστησα μέσω της Προσθαφαίρεσης προγραμμάτων και μετά εγκατέστησα το OTENET Security Kit (F-Secure ουσιαστικά) χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.