Προς το περιεχόμενο

Νεος στο χωρο και help με ιερογλυφικα fonts


nuxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειπα να παρω και εγω ενα GPS μιας και το χρειαζομαι για τη δουλεια.

Πηρα το MIO A701, το οποιο ειναι GPS και τηλεφωνο.

Μετα απο πολυ ωρα προσπαθειας καταφερα και εκανα activation, register κτλ το Destinator PN, το οποιο ερχεται δωρο μαζι με το PDA.

 

Το προβλημα μου ειναι πως ειναι τα Windose που εχει ειναι στα ελληνικα και μου κανει ιερογλυφικα σε αρκετα προγραμματα και επισης 2-3 ακομα πραγματα.

Π.χ. οταν θελω να παω στον καταλογο της SIM μου επειδη τα εχω ολα τα ονοματα στα αγγλικα δεν μπορω να παω κατευθειαν στο ονομα που θελω πατωντας π.χ. το Μ για να παω στο Μinistry. Πρεπει να χρησιμοποιησω το slidebar και αν παω πανω στα shortcuts για τα ονοματα εχει |#αβγ|γδε κτλ, ομως δεν εχει αγγλικα! Ουτε ειδα καποιο να ενφανισεις αγγλικα!

Αλλο τωρα παλι, παω στα regional settings και βαζω αγγλικα και αν παω μετα στο MioMenu ή σε αλλα προγραμματα βλεπω ιερογλυφικα fonts... πρεπει να εχω τα regional settings στα ελληνικα αλλιως.....

Και γενικοτερα θελω να βαλω τα αγγλικα Windose mobile.... Υπαρχει καποιος τροπος να με βοηθησετε? Υπαρχει καποιο... bios (lol?) ή κατι σε firmware κτλ που να τα φτιαχνει ολα αυτα? Εγκατασταση fonts?

 

Ευχαριστω προκαταβολικα! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...