Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΚASPERSKY INTERNET SECURITY

alexinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εγκαταστήσει το συγκεκριμένο λογισμικό στο pc εδώ και ένα περίπου χρόνο και μέχρι σήμερα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, ώσπου εδώ και 3 περίπου μέρες

τα ΧΡ μου ειδοποιούν ότι τι λογισμικό προστασίας μου χρειάζεται ανανέωση..το update εν τω μεταξύ είναι στο αυτόματο,από την άλλη όταν προσπάθησα να κάνω manually update είδα ότι ενώ π.χ το συνολικό πακέτο που έπρεπε να κατέβει ήταν 1 ΜΒ δεν κατέβαινε όλο, και όταν 'εβλεπα τις λεπτομέρειες έλεγε κατάτην διάρκεια του download..connection attemt...connection failed...proxy server not correct και κάτι τέτοια...Proxy server όμως δεν έχω ενεργοποιήσει..Σορι παιδιά αν κούρασα αλλά αν μπορεις κανείς να μου πει τα σωστά settings η έστω μια συμβουλή!!:confused: :confused: :confused:

Ευχαριστω

ΥΓ Το site τέλειο μόλις πριν λίγο καιρό το έμαθα κ έχω σωθεί σε πολλά!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κάνει updates αν δεν έχει κλειδί που να δουλεύει. θα δυσκολευτείς να βρείς κλειδί, που ίσως να δουλέψει σήμερα αλλα αύριο να είναι και αυτό blacklisted. Ελέγχει ο server απο ποιά ip γίνονται updates και αν είναι αππάνω απο 2 διαφορετικά κλειδώνει το key...

Γι αυτό και πιστεύω οτι για τέτοιου είδους προγράμματα και για την ασφάλειά μας αξίζει να δώσουμε κάτι παραπάνω, (45-50) το χρόνο και είσαι οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...