Προς το περιεχόμενο

ΚΟΛΛΑΕΙ το Destinator ΟΛΟ το PDA....


nuxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαυριζει η οθονη (screensaver) οταν το PDA μου ειναι σε battery mode για εξοικονομηση ενεργειας. Αν εχω ομως το Destinator ανοιχτο, οταν παταω καποιο κουμπι για να φυγει το screensaver και να παρω π.χ. ενα τηλεφωνο, ΟΛΑ κολλανε. Ουτε να απαντησω σε εισερχομενη κληση δεν μπορω....

 

Καποια βοηθεια παρακαλω γιατι θα το σπασω......

 

Εχω το Mio A701 με Windows mobile 5.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γραψε κατι παραπανω για να μπορεσει κανεις να σε βοηθησει.. πχ ποιο destinator (εκδοση, ειναι γνησιο;) τι cpu εχει το mio? μια ρυθμιση που μπορεις να κανεις ειναι να ειναι συνεχεια αναμενη η οθονη απο τα settings. για το οτι κολανε τα παντα καλο ειναι να δεις και στο επισημο site της ngi αν υποστηριζεται απο τη συσκευη σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται KeepAlive, ή κάπως έτσι. Αυτό το τρέχεις πριν τρέξεις το destinator και εμποδίζει τον screensaver να ξεκινήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mio A701 με original Destinator PN.... καμμια φορα οταν τρεχω το Dpn μου λεει να παω destinatoreurope.com να κοιταξω για αναβαθμιση χαρτη και το οτι ειναι παλιος ο δικος μου.... παιζει και free αναβαθμιση σε Destinator6?

 

Κολλαγε μονο οταν ετρεχε το Destinator. Τελικα μαλλον βρηκα το προβλημα ποιο ηταν.. επρεπε απο τις ρυθμισεις να κανω uncheck μια επιλογη που ελεγε "απενεργοποιηση συσκευης μετα απο...." και ειχε στα 3 λεπτα. Το εβγαλα τελειως και δεν ξανακολλησε το PDA. :) *δεν ηταν δηλαδη το screensaver*

anyway, τελος καλο, ολα καλα..

 

To MioA701 εχει CPU Intel στα 520MHz. Επισης ηρθε με προεγκατεστημενα Windose Mobile 5.0 GR, υπαρχει τροπος να τα γυρισω σε αγγλικα? Τα menu και ολα γενικοτερα?

 

Thanks ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελληνικη rom λιγο δυσκολο να εχει, μαλλον εχει το προγραμμα εξελληνισμου της paragon. για να το γυρισεις ολο αγγλικο πρεπει να βρεις rom update απο το site της mio αν εχει βγαλει και να το εγκαταστησεις. δεν ξερω μετα ομως αν θα σου δουλευουν οι 160 χαρακτηρες στα sms και τι ρυθμισεις πρεπει να κανεις για τα mms. μεσα στο μενου καπου πρεπει να εχει επιλογη γλωσσας απο τις ρυθμισεις. για δοκιμασε απο εκει να το γυρισεις σε αγγλικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...