xalia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 έβαλα το azureus σήμερα και όπoτε το ανοίγω είναι maximized! τι να μικρύνω το παράθυρο με το κίτρινο κουμπί τι να το μικρύνω απο το τετραγωνάκι κάτω αρστερά το χαβά του. όποτε το ανοίγω είναι maximized!
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Χρησιμοποιείς azureus? Μπλιαχχχχχ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Χρησιμοποιείς azureus? Μπλιαχχχχχ... Επειδή κι εγώ χρησιμοποιώ Azureus, ευχαρίστως να σταματήσω να το χρησιμοποιώ εάν βρω torrent client ο οποίος: - θα είναι ελαφρύς - θα επιτρέπει selective download (δηλ. να μπορώ να επιλέξω ποιά αρχεία θα κατεβάσω μέσα από το torrent) - θα υποστηρίζει DHT - θα υποστηρίζει encrypted torrents και - δεν είναι banned από γνωστούς torrent trackers. Μόλις μου πεις κάποιον αντίστοιχο torrent client, ευχαρίστως να ξεριζώσω τον Azureus. Μέχρι τότε είναι μονόδρομος στο MacOS X.
xalia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ακριβώς paredwse! ψάχνω όλη μέρα σήμερα ένα σοβαρό torrent client και μόνο το xtorrent κάτι λέει που είναι shareware!!! 1-2 άλλοι αξιόλογοι έχουν ξεχαστεί και απο τους δημιουργούς τους!!!
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Transmission προσωπικά. Βέβαια με χαλάει το ότι δεν έχει selective download, δε μπορώ να πω. Όμως κατά τ'άλλα με βολεύει μια χαρά.
xalia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 τελευταίο update έγινε 2006/06/25 είναι πολύ σημαντικό το selective download! τώρα ο azureus μου κρατάει το μέγεθος παραθύρου αλλά αντί να κλεινει με το κόκκινο Χ κάνει minimize! βγάλε άκρη...
Eusebius Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Σε Win και Linux είναι η προεπιλεγμένη συμπεριφορά αυτό. Από πού αλλάζει στα Win: Options > Interface > Close minimizes to System Tray Άμα δεν μου άρεσε ο Az σε OS X και άμα είχα όρεξη, μπορεί να δοκίμαζα το KTorrent. Δεν θυμάμαι αν έχει το selective, αλλά μερικές φορές που το χρησιμοποίησα μου φάνηκε επαρκές πρόγραμμα. http://ktorrent.org/ http://pdb.finkproject.org/pdb/package.php/ktorrent
lef50 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 kαλησπερα σας επειδη καποιος φιλος ψαχνει για καποιον οδηγο του azureus στο macos αν ειναι δυνατον στα ελληνικα μηπως θα μπορουσατε να με εξυπηρετησετε ευχαριστω. Kαι αν δεν υπαρχει οδηγος καποιες εμπειριες/οδηγιες απο μελος που χρησιμοποιει azureus σε macos θα ηταν ευπροσδεκτες και παλι ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.