Προς το περιεχόμενο

Καραοκε Με Ελληνικα Κομματια....που???

Teirecias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παλικαρε νομιζω αν πας στο windows media player και συγκεκριμενα στα plug-ins και πας να κατεβασεις καινουργια απο την μαμα microsoft εχει ενα καραοκε plug-in που κανει ακριβως αυτο που θελεις.οποιο κομματι και να βαλεις να παιξει σβηνει τα λογια.Δεν το εχω δοκιμασει αλλα παλιοτερα απο αλλο προγραμμα που ειχα δοκιμασει δεν εσβηναν τελειως τα λογια και αν δεν κανω λαθος υπηρχε και μια μικρη παραμορφωση στον ηχο.(οταν λεω σβηνει τα λογια,εννοω για εκεινη τη στιγμη.δεν σβηνει τα λογια απο τα mp3.):)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παλικαρε νομιζω αν πας στο windows media player και συγκεκριμενα στα plug-ins και πας να κατεβασεις καινουργια απο την μαμα microsoft εχει ενα καραοκε plug-in που κανει ακριβως αυτο που θελεις.οποιο κομματι και να βαλεις να παιξει σβηνει τα λογια.Δεν το εχω δοκιμασει αλλα παλιοτερα απο αλλο προγραμμα που ειχα δοκιμασει δεν εσβηναν τελειως τα λογια και αν δεν κανω λαθος υπηρχε και μια μικρη παραμορφωση στον ηχο.(οταν λεω σβηνει τα λογια,εννοω για εκεινη τη στιγμη.δεν σβηνει τα λογια απο τα mp3.):)

Δεν εννοουσα αυτο ακριβως, γιατι εχω ηδη προγραμμα για Καραοκε (Dart Karaoke Studio) και πολυ καλο μαλιστα, αλλα ουσιαστικα επεμβαινει σε καποιες συχνοτητες που πλησιαζουν την ανθρωπινη φωνη.

Καποια κομματια ομως....ειλικρινα τα καταστρεφει.

:confused:

• 3 χρόνια αργότερα...

Παιδιά καλησπέρα,υπάρχει

το MUSICWAYS.GR

το οποίο έχει πάνω από 700 ελληνικά karaoke τραγούδια, μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει online free karaoke και να ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ FREE!!!!

Αδερφια,

αν καποιος γνωριζει που μπορω να βρω Ελληνικα Καραοκε DVDs ας βοηθησει.

η αν μπορω να βρω downloadable καμματια.

Danke.

:)

Παιδιά κοιτάξτε όλοι στο

greekkaraoketv.tk

και στο

youtube.com/greekkaraoketv

έχει πάρα πολλά και όλα ελληνικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...