cyberstorm Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 exo katevassei mia eikona kai thelo na tin ektiposo kai na poianei olo to xarti A4 POS MPORO mesa apo to word na to kano???
xpapias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Την τραβάς από τη γωνία της - ωστε να μην αλλάζουν οι αναλογίες - μέχρι να φτάσει το όριο της σελίδας. Μπορείς από το File->Page Setup να μικρύνεις και τα περιθώρια της σελίδας. Αν δε θες από το Word τότε δεξί κλικ στην εικόνα --> Print και ανοίγει ο Photo Printing Wizard των XP. Επιλέγεις την εικόνα σου και μετά στις Printing Preferences παίζεις με το μέγεθος της εκτύπωσης. Γενικά, αν η εικόνα είναι χαμηλής ανάλυσης να μην περιμένεις και πολλά..
kx5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Όπως στο λέει ο xpapias αλλά να ξέρεις ότι θα υπάρχουν μικρά κενά στις άκρες του χαρτιού ενώ το μεγαλύτερο κενό θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Υπάρχει περιορισμός λόγω του τρόπου λειτουργίας του εκτυπωτή.
TheioS-21 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια εχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Είδα οτι γραψατε ότι υπαρχει προβλημα στην λειτουγεία του εκτυπωτη. Εγω εχω εναν deskjet hp 656c. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το αλλάξω? Θα εκτυπώσω δοκιμαστικά ένα περιοδικό και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ωραία να υπάρχουν αυτα τα κενα στα πλαγια.
alexzzz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια εχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Είδα οτι γραψατε ότι υπαρχει προβλημα στην λειτουγεία του εκτυπωτη. Εγω εχω εναν deskjet hp 656c. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το αλλάξω? Θα εκτυπώσω δοκιμαστικά ένα περιοδικό και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ωραία να υπάρχουν αυτα τα κενα στα πλαγια. Τα κενά στα άκρα δεν είναι πρόβλημα λειτουργίας του εκτυπωτή αλλά χαρακτηριστικό. Δεν μπορούν όλοι οι εκτυπωτές να εκτυπώσουν πλήρης σελίδες.
leftermann Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 υπάρχουν εκτυπωτές που εκτυπώνουν χωρίς καθόλου περιθώριο, πχ αυτός. Όχι όμως σε απλό χαρτί.
smilefreeware Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Κάντε και μια δοκιμή με http://www.irfanview.com/ είναι free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.