Προς το περιεχόμενο

Ati Rage 128

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι παλιοί τώρα θα μου πουν τι τους θύμισα τώρα ε; :)

Η κάρτα είναι στα 32MB και θέλω να κάνω κάτι μπας και δω καμιά ταινία σωστά.

Έχω το Power DVD 7 για τις ταινίες κι μου κάνει κάτι κωλύματα(συνεχή) στις ταινίες. Υπάρχει τρόπος για να δω ταινία μια χαρά;

PC Specs:

CPU 6xxMhz

Ram 256MB

OS XP MCE

GPU Ati Rage128 32MB

Η mobo είναι σε agp 2x κι έτσι δεν μπορώ να βάλω 4x που υπάρχουν στην αγορά.

Δημοσ.

Α με αυτά θα παίξουν καλά;

Να βρώ κάποια συγκεκριμένη έκδοση ή όποια νά 'ναι;

Όταν πάω Θεσσαλονίκη θα το τεστάρω.

• Moderators
Δημοσ.

Nαι εμενα το PIII 450 , ραμ sdram 128MB, ΧP gr SP2, και 9200SE 128MB agp1x mode ( lol ), με το Media player classic (που ενσωματωμενο ηταν στο codec pack), επαιζε μια χαρα ακομα και xvid...

Δημοσ.

Me ton Media Player Classic, paizoun mia xara, akomi kai se Celeron 333@475 me TNT2 :twisted:

H teleftaia ekdosi tou, einai panta i kalyteri!

Isos xreiastei vevaia na "veltistopoiiseis" arketa, tis default rythmiseis tou:

Apo ta Options, dose "Process priority above normal", endexomenos kai "Change Playback Resolution" se 800X600 75MHz. Afto den allazei tin analysi tou desktop sou, oute etsi einai mikroteri apo DVDs :-D

Δημοσ.

Με αυτό το hardware, δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα στις ταινίες, τουλάχιστον DVD και MPEG4 χαμηλών σχετικά απαιτήσεων (< 200-240 Κpixels). Συμφωνώ με την αλλαγή σε Media Player Classic που αναφέρθηκε. Επίσης καλό είναι να περάσεις:

1. Τους πιο νέους οδηγούς που υποστηρίζουν την κάρτα.

2. Τελευταίο DirectX. Start -> Run... -> dxdiag. Στην καρτέλα Display, τα DirectX Features πρέπει και τα 3 να είναι "Enabled".

3. Ένα φρέσκο build του ffdshow που να έχει γίνει compile με υποστήριξη SSE (και όχι SSE2, γιατί δε θα παίξει στη CPU σου).

4. Τελευταίους drivers για ήχο.

και φυσικά να τσεκάρεις μήπως το DVDROM έχει γυρίσει σε PIO Mode από UDMA που πρέπει να είναι κανονικά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβαλα να παίξει DVD στο Media Player Classic. Αφού είδα πως ακόμα υπήρχε πρόβλημα είπα μήπως ήταν πρόβλημα RAM και πήγα Ο Υπολογιστής μου - Ιδιότητες - Για Προχωρημένους - Επιδόσεις - Ρύθμιση για Βέλτιστη απόδοση αλλά και πάλι τα ίδια. Απο Codecs έβαλα τους τελευταίους απο ac3, ffdshow και xvid.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...