Προς το περιεχόμενο

Epilogi Modem Router!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως είπαν και πολλοί άλλοι τα Zyxel είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Το USR 9108 είναι πολύ καλό επίσης. Το USR είναι cross-flashable (αλλάζει PSTN<->ISDN)

και έχει ενσωματωμένο print-server (συνδέεις USB εκτυπωτή και τον βλέπεις από το δίκτυο)

Γενικά από διάφορα threads τα zyxel παίρνουν παραπάνω ψήφους πάντος.

Εγώ προτείνω ένα από τα εξής:

1) Zyxel 660R αν θέλεις απλά μια θύρα ethernet για ένα pc ή έχεις κάποιο gigabit switch

που είναι συνδεδεμένα τα pc

(Στην ιστοσελίδα της Zyxel δεν αναφέρει τίποτα για firewall επομένως δεν ξέρω αν έχει)

Τιμή γύρω στα 50-55

2) Zyxel 660H με 4άρι switch 100mbit

Ίδια χαρακτηριστικά με το 660R (έχει firewall)

Τιμή γύρω στα 80

3) Zyxel 660HW ολόιδιο με το 660H αλλά εχει και ασύρματη υποστήριξη 54mbit

(Με μόνο "μειονέκτημα" ότι δεν έχει αποσπώμενη κεραία)

Τιμή γύρω στα 110 (είναι πάνω από 100 αλλά είναι μικρή διαφορά για αυτό το συμπεριέλαβα)

Και τα 3 είναι πάρα πολύ καλά και δουλεύουν άψογα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Members

Ακούγοντας κι εγώ την πλειοψηφία, πήρα το zyxel p660HW.

Αν και αυτή τη στιγμή δεν χρησιμοποιώ τις wireless δυνατότητές του, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί σίγουρα η ανάγκη, οπότε είπα να το πάρω από τώρα ασύρματο.

Προς το παρόν το έχω συνδεδεμένο χωρίς να έχω στήσει κάποιο ασύρματο δίκτυο και πηγαίνει μια χαρά - νομίζω μάλιστα πως βλέπω και μια κάποια διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με το crypto f200, ιδίως όταν έχω στο τέρμα το upload των torrents (με το crypto ήταν αδύνατο το σερφάρισμα σε αυτή την περίπτωση, ενώ τώρα πηγαίνει σχετικά ικανοποιητικά).

Η ερώτησή μου είναι: υπάρχει κίνδυνος να μου παίρνει κανείς τη σύνδεση, επειδή το router είναι ασύρματο; Επαναλαμβάνω πως εγώ δεν έχω στήσει ασύρματο δίκτυο ακόμα - απλώς έβαλα το router και αυτό συνδέθηκε αυτόματα στο ίντερνετ (δεν μου είχε περάσει καν αυτό το ενδεχόμενο από το μυαλό αλλά μου έβαλε την ιδέα ένας συνάδελφος σήμερα).

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το ασύρματο

εφόσον δεν το χρησιμοποιείς.

Στην σελίδα διαχείρισης του router μπορείς επίσης να δεις αν είναι κάποιος

συνδεδεμένος ασύρματα.

• Members

imitheos, ευχαριστώ για την απάντηση.

Από-επέλεξα το Active Wireless LAN Network Name(SSID), όπως φαίνεται και στην εικόνα που επισυνάπτω. Ελπίζω να είναι αρκετό... :confused:

post-20957-129062942656_thumb.jpg

NAI LOGIKA TO EXEIS KLISEI.efoson blepo apo kato hide ssid auti i epilogi pou dialexes einai gia na to kliseis.pantos toso kairo an krino apo ta ipoloipa itan xefrago ampeli.

antexei pio pola connections apo to crypto f200.to speedtouch mia pou lene gia auto arketa disxristo alla se sxesi me ola ta alla einai apo tous routers pou antexei arketo thorivo pano stin grammi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...