mikeharitakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 endiaferomai gia agora enas modem router..ti markes m proteinete katw apo 100 eurw.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaktt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 linksys.mpes sto eshop na deis.egw pira ena asirmato modem router kai mou exei vgei mia xara.85euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ego protino zyxel.tha deis pano apo 20 topic gia to idio thema.montelo 660r an thes mia ethernet i montelo 660h an thes firewall kai 4 ethernet.ola kato apo 100 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PepeLePew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 +1 Zyxel. Απόλυτα ικανοποιημένος. Τα βάζω και σε μικρές εταιρίες και μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 draytek απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 us robotics 9108 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 kai to vigor kalo ka idinei backup isdn kiolas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Αλλο +1 στα Zyxel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Όπως είπαν και πολλοί άλλοι τα Zyxel είναι από τις καλύτερες επιλογές. Το USR 9108 είναι πολύ καλό επίσης. Το USR είναι cross-flashable (αλλάζει PSTN<->ISDN) και έχει ενσωματωμένο print-server (συνδέεις USB εκτυπωτή και τον βλέπεις από το δίκτυο) Γενικά από διάφορα threads τα zyxel παίρνουν παραπάνω ψήφους πάντος. Εγώ προτείνω ένα από τα εξής: 1) Zyxel 660R αν θέλεις απλά μια θύρα ethernet για ένα pc ή έχεις κάποιο gigabit switch που είναι συνδεδεμένα τα pc (Στην ιστοσελίδα της Zyxel δεν αναφέρει τίποτα για firewall επομένως δεν ξέρω αν έχει) Τιμή γύρω στα 50-55 2) Zyxel 660H με 4άρι switch 100mbit Ίδια χαρακτηριστικά με το 660R (έχει firewall) Τιμή γύρω στα 80 3) Zyxel 660HW ολόιδιο με το 660H αλλά εχει και ασύρματη υποστήριξη 54mbit (Με μόνο "μειονέκτημα" ότι δεν έχει αποσπώμενη κεραία) Τιμή γύρω στα 110 (είναι πάνω από 100 αλλά είναι μικρή διαφορά για αυτό το συμπεριέλαβα) Και τα 3 είναι πάρα πολύ καλά και δουλεύουν άψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 to 66or den den exei firewall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Members Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ακούγοντας κι εγώ την πλειοψηφία, πήρα το zyxel p660HW. Αν και αυτή τη στιγμή δεν χρησιμοποιώ τις wireless δυνατότητές του, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί σίγουρα η ανάγκη, οπότε είπα να το πάρω από τώρα ασύρματο. Προς το παρόν το έχω συνδεδεμένο χωρίς να έχω στήσει κάποιο ασύρματο δίκτυο και πηγαίνει μια χαρά - νομίζω μάλιστα πως βλέπω και μια κάποια διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με το crypto f200, ιδίως όταν έχω στο τέρμα το upload των torrents (με το crypto ήταν αδύνατο το σερφάρισμα σε αυτή την περίπτωση, ενώ τώρα πηγαίνει σχετικά ικανοποιητικά). Η ερώτησή μου είναι: υπάρχει κίνδυνος να μου παίρνει κανείς τη σύνδεση, επειδή το router είναι ασύρματο; Επαναλαμβάνω πως εγώ δεν έχω στήσει ασύρματο δίκτυο ακόμα - απλώς έβαλα το router και αυτό συνδέθηκε αυτόματα στο ίντερνετ (δεν μου είχε περάσει καν αυτό το ενδεχόμενο από το μυαλό αλλά μου έβαλε την ιδέα ένας συνάδελφος σήμερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEORGE/147 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα σου πρότινα speedtouch 585v6.Το έχω περίπου 9 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το ασύρματο εφόσον δεν το χρησιμοποιείς. Στην σελίδα διαχείρισης του router μπορείς επίσης να δεις αν είναι κάποιος συνδεδεμένος ασύρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Members Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 imitheos, ευχαριστώ για την απάντηση. Από-επέλεξα το Active Wireless LAN Network Name(SSID), όπως φαίνεται και στην εικόνα που επισυνάπτω. Ελπίζω να είναι αρκετό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 NAI LOGIKA TO EXEIS KLISEI.efoson blepo apo kato hide ssid auti i epilogi pou dialexes einai gia na to kliseis.pantos toso kairo an krino apo ta ipoloipa itan xefrago ampeli. antexei pio pola connections apo to crypto f200.to speedtouch mia pou lene gia auto arketa disxristo alla se sxesi me ola ta alla einai apo tous routers pou antexei arketo thorivo pano stin grammi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.