Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση στο Internet δικτύου bluetooth


niktsol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, γεια σας. Έχω στη κατοχή μου ένα desktop pc και ένα laptop. Πρόσφατα αγόρασα 2 blue tooth stick και έχω καταφέρει να συνδέσω το pc με το laptop και να κάνω data exchange. Έχω επίσης πρόσβαση στο Internet μέσω DSL 1024 και το modem (usb) είναι συνδεδεμένο στο desktop μηχάνημα.

 

 

Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής. Μπορώ να κάνω share τη σύνδεση μου στο Internet και στο laptop μου μέσω του bluetooth; Μπορώ δηλαδή να κάνω το laptop μου να "βλέπει" Internet, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω το usb modem μου;

Πείτε μου σας παρακαλώ αν γίνεται και πως. (O.S. Windows XP Pro GR)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά. Πας στη σύνδεση με την οποία συνδέεσαι στο internet--> ιδιότητες--> προχωρημένους και επιλέγεις να να επιτρέπεται σε χρήστες να συνδεονται μπλα μπλα και από κάτω στο μίνι μενού επιλέγεις τη bluetooth σύνδεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ipologise oti tha prepei na exeis sinexeia anixto to pc gia to modem.an skopeueis na to kaneis gia poli kairo auto kai gia megali xrisi tou internet consider buying a router.den tha paei xamenos apo opoia pleura kai na to deis.alios pezeis me internet connection sharing.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...