Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση Windows XP Pro

dmarketou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους, είμαι σχετικά νέα στο forum. Θα ήθελα να παραθέσω το πρόβλημα μου και αν υπάρχει κάποιος που να μπορει να βοηθήσει. Έκανα format στο pc μου (το άπειρο τα τελευταία χρόνια). Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν κάνει επανεκίννηση για να συνεχίσει την εγκατάσταση κάνει boot από το cd πάλι και όχι από τον σκληρό. Όταν αλλάζω την σειρά μέσα από το bios (boot sequence) τότε κάνει restart και ξανά και ξανά και ξανά. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και έχω απελπιστεί. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν δεν έχεις κάνει αλλαγές στο BIOS κάνε ένα Default Bios για να ξαναγυρίσουν στην αρχική τους ρύθμιση....Μπορεί κάτι να κόλλησε ή να χρειάζεσαι και Update Bios!!!!!

ξεκίνησε πάλι από την αρχή το installation. σβήσε ότι έχει γράψει μέχρι τώρα και στο 1ο reBOOT άλλαξε το BOOT Sequence να δείχνει στον HDD.

αν και κανονικά όταν πάει να BOOTάρει από το CD σου βγάζει το μήνυμα "press a key to boot from CD" και αν δεν πατήσεις κάνει ΒΟΟΤ από τον HDD.

Ακόμα και αν η σειρά είναι πρώτα cd και μετά δίσκος sto BIOS το σύστημα είναι αρκετά έξυπνο και θα βγάλει μήνυμα «Press any kay to boot from cd» αν ανακαλύψει bootable cd.

Στην περίπτωση όμως που ο δίσκος ΔΕΝ έχει σωστή εγκατάσταση ΧΡ τότε το σύστημα θα ξεκινήσει κατευθείαν από το cd χωρίς να ρωτήσει τίποτα.

Όταν ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι της εγκατάστασης και το μηχάνημα επανεκκινήσει τότε αν δεν πατήσεις τίποτα θα μπουτάρει από τον σκληρό και θα συνεχίεσει την εγκατάσταση από εκείνο το σημείο...

Παιδια σας ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά όλα αυτά τα έχω κάνει και τίποτα δεν γίνεται...Απλά δεν αναγνωρίζει τον σκληρό δίσκο παρά μόνο το cd. αυτό το μήνυμα "press a key to boot from CD" δεν το εμφανίζει...Έχω κάνει άπειρες εγκαταστάσεις XP και αυτό δεν το έχω ξανασυναντήσει...Help

stin arxi ton anagnorizi kanonika kai meta ton xani? diladi an sto proto restart bgalis to cd apo to drive tha sou pi oti den exeis skliro disko!?

file cleeverblade enww na to bgali mono gia to bootarisma kai meta na ksana bali. den zitaei amesos to cd. isa isa gia na bootari apo disko to lew. fisika o dpolal exei dikio alla ok.

κατέβασε το Hiren's BOOT CD και κάνε ΒΟΟΤ απ' αυτό. τρέξε το Partition Magic, σβήσε το partition που θες να κάνεις την εγκατάσταση και ξαναδημιούργησε το (μη ξεχάσεις να το ορίσεις Active).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...