Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι με hamachi

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θέλω να παίξω με κάτι φίλους μέσω δικτύου και προκειμένου να γλιτώσω τα τραγικά ping είπα να βάλουμε το hamachi για να είμαστε μόνοι μας.

Μπορεί κάποιος να μου πει απλά πως μπορούμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι;

π.χ. το UT2004. Φτιάχνω ένα network, βάζω και κωδικό και συνδέονται οι υπόλοιποι.

1) Μετά τι γίνεται για να μπούμε στην μάχη;

2) Επίσης θέλω να σας πω ότι εγώ έχω usb modem ενώ οι άλλοι έχοθν router. Πρέπει να κάνουν port forwarding; Αν ναι, γίνεται να το γλιτώσουμε αυτό; (π.χ. να φτιάξει αυτός δίκτυο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εχουμε και λεμε:

1)Για να μπειτε στη μαχη?Λογικα ( δεν το χω καλοπαιξει το παιχνιδι ) θα υπαρχει επιλογη να παιξεις multiplayer ειτε με τη χρηση direct ip οποτε μιλαμε για παιχνιδι one on one ειτε καποιος θα "φτιαξει" σερβερ και πανω του θα συνδεθουν οι υπολοιποι(στυλ call of duty).Οπως και να χει καποιος ειναι ο host και οι υπολοιποι θα συνδεθουν πανω του.Οι ip που θα χρησιμοποιηθουν θα ειναι του hamachi και οχι οι φυσικες Ip του Provider σας.

2)Αυτος που γινεται host αυτος πρεπει να "ανοιξει" πορτες στο ρουτερακι του.Στην προκειμενη περιπτωση εαν γινεις εσυ με το usb modem τοτε θα γλυτωσετε και τη διαδικασια του forwarding.(σιγα τη διαδικασια αλλα λεμε τωρα...:D).

Αυτα εαν εχεις καποια αλλη απορια ποσταρε.

• 4 μήνες μετά...

geia sas paidia simera ema8a gia to hamachi kai 8a i8ela na rwtisw kapios gia na bei stin (topiki sindesi) pou ginete prepei na exei kali sindesi?twra 8elw na enimeroso kapia filarakia gia na pezoume oloi mazi kai 8a sas pw gia neotera elpizw na pane ola kala,gt ginodai polla paratragouda mexri na sinde8oun oloi,me ta firewall kai tetia.euxaristo perimenw apantisi!

geia sas paidia simera ema8a gia to hamachi kai 8a i8ela na rwtisw kapios gia na bei stin (topiki sindesi) pou ginete prepei na exei kali sindesi?twra 8elw na enimeroso kapia filarakia gia na pezoume oloi mazi kai 8a sas pw gia neotera elpizw na pane ola kala,gt ginodai polla paratragouda mexri na sinde8oun oloi,me ta firewall kai tetia.euxaristo perimenw apantisi!

Αναλόγως το παιχνίδι,τις γραμμές σας κ.α.Για παράδειγμα στο company of heroes δεν παίζουμε πάνω από 3 άτομα λόγο του τραγικού lag.Ενώ στο Halo παίζουμε 8 απροβλημάτιστα.

Egw me enan filo mou exoume conn-x 768 alla exoume kai allon enan pou einai me karta apli.ta game pou 8eloum ena pexoume einai fm 2007 me ton 1 eimaste ok alla me ton allon dn exoume dokimasei.egw pisteuw pws to paixnidi dn xreiazete kai treles taxitites ola ok prepei na einai.gia pes mou tin gnomi sou

8a i8ela na kanw alli erwtisi exw 2 pc sto spiti ama valw kai sta duo hamachi 8a borw na vlepw ta arxeia tou allou upologisti mou?

Δε χρειάζεσαι VPN για να το κάνεις αυτό! Σκετό overkill είναι!

ok gia to spiti!omws 8elw na benw kai se ola ta arxeia apo to pc tou xadefou m pou menei kati xiliometra makria!exete kamia idea?kati exw akousei gia radmin kai kati tetia dn to exw poli psaxei!auto ginete kai me to hamachi i prepei na katevasw allo programma?euxaristo

Αν σε ενδιαφέρει μόνο ανταλλαγή αρχείων και όχι να έχεις πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο του μηχανήματος, προτιμότερη λύση κατά τη γνώμη μου είναι με FTP server.

Egw me enan filo mou exoume conn-x 768 alla exoume kai allon enan pou einai me karta apli.ta game pou 8eloum ena pexoume einai fm 2007 me ton 1 eimaste ok alla me ton allon dn exoume dokimasei.egw pisteuw pws to paixnidi dn xreiazete kai treles taxitites ola ok prepei na einai.gia pes mou tin gnomi sou

Εσείς που έχετε το conn-x θα είστε εντάξει αλλά ο άλλος με τις κάρτες θα μπεί φυλακή αν παίζετε κανένα 3ωρο κάθε μερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...