Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Τα προγραμματα ειναι ερασιτεχνικα φτιαγμενα απο φιλο οποτε δεν τιθετε θεμα για warez κλπ.Τα βαζω εδω με την αδεια του. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΕΠΙΛΥΣΗ ΥΠΟΣΤΥΛΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΞΟΝΙΚΗ ΚΑΜΨΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Mrd ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΗ ΔΟΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΜΨΗΣ ΔΟΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΟΠΛΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΜΒΑΔΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ω ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΟΜΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ω ΓΙΑ ΠΛΑΚΟΔΟΚΟΥΣ Όλα τα προγράμματα είναι στα Ελληνικά!! download: http://rapidshare.com/files/17367170/programs.rar ΝΕΟ!!!!!! ΦΕΡΟΥΣΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΜΕΛΙΟΥ download: http://rapidshare.com/files/17509546/THEMEL.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realestate Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Kύριε Γιάννη τι σχέση εχεις με το επάγγελμα ? και αν έχεις , ψάχνω πρόγραμμα για αναπαλαίωση νεοκλασσικών . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Kύριε Γιάννη τι σχέση εχεις με το επάγγελμα ? και αν έχεις , ψάχνω πρόγραμμα για αναπαλαίωση νεοκλασσικών . Δυστυχως δεν εχω καμμια σχεση.Λεω οτι εχω σπουδασει (?) οικονομικα. :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχως δεν εχω καμμια σχεση.Λεω οτι εχω σπουδασει (?) οικονομικα. :mrgreen: E!! tote tha mporis an sou fero to ekatharistiko tis forologikis na mou to simpliroseis etsi? Pes pote? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 E!! tote tha mporis an sou fero to ekatharistiko tis forologikis na mou to simpliroseis etsi?Pes pote? :) Χαχα..Το εκαθαριστικο δεν το συμπληρωνουμε ...Μας το βγαζει η εφορια.Εμεις συμπληρωνουμε το Ε1 εντυπο...Οποτε θελεις ελα !!!! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 fovero file!!!!!!!!!1 na se kala!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Χαχα..Το εκαθαριστικο δεν το συμπληρωνουμε ...Μας το βγαζει η εφορια.Εμεις συμπληρωνουμε το Ε1 εντυπο...Οποτε θελεις ελα !!!! :-D Den psaroneis vlepo katexeis kai apo forologika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Den psaroneis vlepo katexeis kai apo forologika. Ειμαι και παλιοσειρα...Τι να κανουμε !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.