Προς το περιεχόμενο

Είπα να αγοράσω ένα ποντίκι...

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να αγοράσω ένα ποντίκι... και βρήκα ένα laser της Microsoft,είναι το Microsoft Wireless Optical Mouse 5000. Πρίν είχα ένα logitech με μπίλια ασύρματο.Το Πρόβλημα είναι πως το κεντρικό ροδάκι το οποίο σε βοηθάει στο scroll στις σελίδες κολλάει δεν ανταπροκρίνεται, μια δουλεύει μια δεν δουλεύει,ενω ρολλάρω το ραδάκι δεν ξεκινάει κτλ.Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα επιλογής των ρυθμίσεων του mouse και εξηγούμαι: στο συνοδευτικό πρόγραμμα mircosoft moυse που εγκαταστάθηκε, δεν έχει επιλογή για το Microsoft Wireless Optical Mouse 5000.Υπάρχουν όλα τα άλλα, όμως όχι Microsoft Wireless Optical Mouse 5000.Βέβαια έχω επιλέξει ώς λειτουργία του κεντρικού "κομβίου" το autoscroll, με όλα τα intellimouse αλλά και πάλι δεν δουλεύει σωστά.Καμμιά ιδέα? Είναι hardware το πρόβλημα ή εγώ κάνω-θεωρώ κάτι λάθος?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκίμασες να κατεβάσεις εημερωμένους drivers για το ποντίκι; Στην ανάγκη, βάλε ένα ποντίκι απλό, για να κάνεις τη δουλειά συ μέχρι να κατεβάσεις τους drivers. Κοίταξε και εδώ

Είπες όμως laser ποντίκι. Υπάρχει το Optical Mouse 5000 και το Laser Mouse 5000. Μήπως έβαλες λάθος επιλογή hardware;

Δημοσ.

exo kai ego to idio akrivos provlima me to pontiki mou. i rodela kanei o,ti thelei!!! exo to wireless optical desktop 1000 (pliktologio kai pontiki). kai xoris to antistoixo software tha eprepe na leitourgei kanonika i rodela alla telos panton. ego sto cd pou mou dosane eixe programma kanonika gia ton tupo tou pontikiou mou alla kai pali tipota.....

Δημοσ.

Εγώ κατήργησα τα Microsoft πληκτρολόγα και ποντίκια, εδώ και καιρό, όταν προσπαθούσε το software να συνδεθεί, οπότε δεν έχω τέτοια τρελά.

Δημοσ.

Έκανα update στους drivers kanonika, βρήκα τελικά το wireless optical mouse 5000 και έχει για την ροδίτσα default την "instant viewer" λειτουργία.Να σας πώ πως δεν βλέπω κάποια διαφορά.

Δημοσ.

ara den einai laser alla optical(dld me ledaki douleuei). Kai kalitera ekanes giati ta laser gia na mporeis na pekseis kai kana paixnidi tis prokopis thes akrivo mousepad.

Btw: To podiki to exeis se ps2 over usb? an nai dokimase na to valeis apeuthias usb mpas..

Αν έχεις ακόμα την απόδειξη, μπορείς να το πας πίσω. Υποθέτω οτι η αγορά έγινε πριν απο λίγες ημέρες.

ama to pas pisw apla min pareis microsoft pali :mrgreen: . Logitech ftw.

Δημοσ.

Sorry αλλά εγώ σε πληκτρολόγιο της Logitech δε μπορώ να γράψω. Απορώ

πως τα έχετε συνηθίσει. Είναι απόλυτα σπαστικό και ανεξήγητο το γιατί έχουν

επιλέξει να βάλουν τα ελληνικά και τα αγγλικά γράμματα σε διαφορετικές

θέσεις (στα ίδια κουμπιά) από όλα τα άλλα πληκτρολόγια. Είναι πολύ σπαστικό

να σου αρέσει ένα πληκτρολόγιο και να μη μπορείς να το πάρεις για αυτό το

λόγο. Αποφεύγω ακόμα και τα internet cafe που έχουν τέτοια πληκτρολόγια. :evil:

Δημοσ.
...giati ta laser gia na mporeis na pekseis kai kana paixnidi tis prokopis thes akrivo mousepad.

Η παίρνεις ένα βιομηχανικό ελαστικό πλακάκι από PVC 30cm x 30cm με 1,5-3 ευρώ κ δεν θες αλλαγή ποτέ. ;)

Logitech all the way προτείνω κ εγώ αυτή τη στιγμή.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...