Προς το περιεχόμενο

Η επιφανεια εργασίας κολλάει.

spoc36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κολλάει η επιφάνεια εργασίας μερικές φορές όπως και η γραμμή εργασιών.Οταν κολλάει η επιφάνεια εργασίας, μπορώ να μπω και να τρέξω προγράμματα μόνο απο την διαχείριση εργασιών. Πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα;Εχω Windows sp2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

prosfata antimetopisa ena tetoio provlima se enos filou to pc. pane apo to run -> msconfig -> startup kai apenergopoiise efarmoges pou den tis gnorizeis (prosexe mipos einai ton windows kai kaneis kanena lathos). des kai apo to taskmanager mipos trexei ena svhost.exe kai kleisto. meta vale to kaspersky, kane ena scan, kai oti arxeia sou vrei kai einai molusmena svista. sto pc pou to vrika auto, eixe mpei ena trojan kai kati dialers.

Εχω σκαναρει με το Nod32 και δεν βρήκε τίποτα. Απο τη διαχείριση εργασιών βρήκα ότι τρέχουν 6 svchost.exe.Δεν ξερω ποιο να σβήσω αν χρειάζεται να το σβήσω.

Εγώ πάλι σε αντίστοιχο πρόβλημα (μου κολούσε η start bar μόνο) και μετά από πολύ ψάξιμο με πάρα πολλά προγράμματα, δυστυχώς, έκανα format. Μακάρι να βρεις λύση πιο απλή

δοκίμασες να κανεις reboot το explorer.exe να δεις αν φιάχνει το πρόβλημα εγώ αυτό αντιμετωπίζω συνεχεια με windows χρ από τους πειρατές τις καραϊβικής και με ένα bachακι που σκοτώνει το explorer.exe και το ξεκινάει πάλι στην αρχή μετά το λόγον το έχω λύση

Πραγματικα όταν κανω reboot τον explorer απο τη διαχείριση εργασιών το πρόβλημα λύνεται. Ευχαριστώ πολυ Vatos locos. Υπάρχει κανένας που να προτείνει καμμιά πιο μόνιμη λύση;

file mou tha tha sou ksanapo to idio me pio pano. ego sto pc pou to sunantisa etreksa to AVG antivirus den vrike tpt kai apogoiteutika giati nomiza oti eixe kapoia aksia. kane kai mia dokimi me to kaspersky. na enimeroso oti den pairno pososta apo tous rossous :)

βάλτο στη φάκελο εκκίνηση το έχει φιάξει ένας φίλος από εδώ όταν είχα και εγώ πρόβλημα αλλα δεν θυμάμαι το όνομα απλά το ανεφέρω για τους επιτήδειους που θα πουν ότι πήγα και έκλεψα την ιδέα (τι είπα πάλι με έπιασε μαλάκυνση)

dimokritos το kaspersky έχω και εγώ με όλα τα updates του αλλα το πρόβλημα παραμένει

explorer reboot.zip

dimokritos το kaspersky έχω και εγώ με όλα τα updates του αλλα το πρόβλημα παραμένει

tote isos na ofeiletai sti fusi tou trojan/dialer pou etuxe na to vrei se mena.

ποιος ξέρει αυτά είναι ύπουλα stuff :D τελοσπάντων εγώ μια λύση που βρήκα με τα παιδιά από εδώ την μεταφέρω αν κάνει κάτι το παιδί έτσι έχει καλός είναι αρκετά μπόλικο kia δεν κανεις τίποτα μετά το boot και το log on στα windows το bach κάνει την δουλειά μονο του εγώ συγκεκριμένα τώρα που θυμήθηκα exa το πρόβλημα ότι δεν μου εμφανιζόντουσαν όλα τα εικονίδια στο tray ενώ όταν έκανες reboot στο explorer.exe έτρεχαν όλα κανονικά αλλα από ότι έχω καταλάβει συν συνύπαρξη μου με τα παράθυρα αυτή η διεργασία είναι λίγο περίεργη οποτε ως διά μαγια αν βρείς λύση είσαι τυχερός εγώ είχα κάνει 4 format και δεν το είχα λύση μέχρι που πόσταρα εδώ και φτιάξανε τα παιδιά το batchακι :P

• Like 1

• 7 χρόνια αργότερα...

παιδια γεια σας εχω ενα προβλημα οταν ανοιγω τον υπολογιστη η επηφανεια εργασειας κολλαει δηλαδη οταν παω να επιλεξω ενα προγραμμα αργει λιγο γιατι το κανει αφτο?

παιδια γεια σας εχω ενα προβλημα οταν ανοιγω τον υπολογιστη η επηφανεια εργασειας κολλαει δηλαδη οταν παω να επιλεξω ενα προγραμμα αργει λιγο γιατι το κανει αφτο?

Μήπως εχεις πολλα προγράματα που τρέχουν στην αρχή και για αυτο η καθυστέρηση , ρίξε επίσης ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...