Προς το περιεχόμενο

data base πελατών


zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχουν εταιρίες που τις πληρώνεις για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την data base ιδιώτων που έχουν ώστε να προμοτάρεις κάποιο προϊόν σου. Να στείλεις δηλαδή γράμματα με πληροφόρηση για το προϊόν σου κλπ. Το κάνουν συχνά οι πολιτικοί αυτό πρίν από εκλογές.

Ξέρει κανείς τέτοιες εταιρίες? Έχει δουλέψει κανείς σε κάποια τέτοια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί προφανώς δεν θα έχεις την έγκριση των παραλειπτών. Σωστά;

Και σε τί ενοχλεί αυτό, το να στέλνεις ταχυδρομικό mail και τί σχέση έχει με το email που γεμίζει το inbox και δημιουργεί άλλα προβλήματα, νομίζω δεν είναι τόσο ενοχλητικό, δηλαδή spam θεωρείς και τα διαφ. φυλλάδια που βρίσκεις στην πόρτα της πολυκατοικίας σου? Ξανασκέψου το θα έλεγα το πήρες στραβά :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιά η διαφορά εάν έχουν παραλήπτη εσένα ή εάν είναι ανωνύμως στο σκαλοπάτι του σπιτιού σου? Και τα δύο ενοχλούν το ίδιο και τελικά και τα δύο σκουπίδια γίνονται! Είσαι υπερβολικός πάντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Τα προϊόντα της Marketing Πληροφόρησης είναι μια χρήσιμη πηγή για τις επιχειρήσεις οι οποίες χρειάζονται συχνά λίστες εταιρειών για τις marketing δραστηριότητες τους, όπως το να στοχεύσουν σε νέες αγορές, να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, ή να μελετήσουν τους ανταγωνιστές τους.Οι υπηρεσίες Direct Marketing σας βοηθούν να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα επιχειρήσεων με εταιρείες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό."

Για κάτι τέτοιο μιλάω, αυτό είναι spam?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το spam (ηλεκτρονικό ή παραδοσιακό) μέρος direct marketing προσπάθειας προφανώς είναι. Όπως και οι τηλεφωνικές πωλήσεις. Απλά, συνήθως δεν είναι επιτυχημένα γιατί δεν έχουν καμία ιδιαίτερη στόχευση. Αυτό είναι προφανές γιατί η στόχευση θέλει μελέτη και κοστίζει ενώ το να τυπώσεις 1000 φυλλάδια επιπλεόν ή να πάρεις άλλα 1000 τηλέφωνα είναι συγκριτικά φθηνό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...