LL_NEO Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Κάτσε περιμένε γιατί παίζουν και άλλα ρόλο. Πάρε ένα σωλήνα (μαύρο φυσικά) και δέστον φίογκο γύρω απο το Pc. Ύστερα συνδεσέ τον με το φλοτέρ απο το καζανάκι. Κάθε φορά που θα χ3ζ31ς η θερμοκρασία θα πέφτει 3-4 βαθμούς...
AGNUSDeI Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Re tous vlakes... kai ta psigia stin kouzina, tosa xronia na ta vafoune aspra ~
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Κάτσε περιμένε γιατί παίζουν και άλλα ρόλο. Πάρε ένα σωλήνα (μαύρο φυσικά) και δέστον φίογκο γύρω απο το Pc. Ύστερα συνδεσέ τον με το φλοτέρ απο το καζανάκι. Κάθε φορά που θα χ3ζ31ς η θερμοκρασία θα πέφτει 3-4 βαθμούς... ksexases kati... esi tha roufas apo to floter gia na pefti alous 3 vathmous i thermokrasia... kai fisika tha ginis kai esi mauros. otan tha exis tin xara na asxolithis kai na piramatistis me ipologisti o opios kostizi 4.500 euro kai na afierosis xrono sindiazontas 2 diafortika koutia (apo metala kataskeuis kai xromata vafis) ela na mou pis ti simperanes. mexri tote mi postaris adika, kai apla perimene sto floter.
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Χοχο τι έγινε ρε συ τσαντιστήκαμε που σου θίξαμε το αλάθητο; και μιας και έκανες τον κόπο να "απαντήσεις" δε μας εξηγείς γιατί η thermalright δεν έχει βάλει στα αλουμινένια fins του 120 extreme μια μαύρη μπογιά για να απογειώσει τις επιδόσεις; Ή έστω η scythe. Ή η swifteck. Ή η Noctua ρε παιδί μου. Και επειδή δεν τα πιάνω και πολύ καλά. Δε μας εξηγείς τι εννοούσες για την επαφή της 8800 GTX με το κουτί. Διότι κοιτάω τη δικιά μου εδώ και ένα 10 λεπτο και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εννοείς (ή μάλλον δε θέλω να πιστέυω ότι εννοείς αυτό που κατάλαβα)
MasterX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Re tous vlakes... kai ta psigia stin kouzina, tosa xronia na ta vafoune aspra ~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ta metala ta opia analamvanoun tin thermoepagogi apo tous epeksergastes aneksartitos ilikou kataskeuis (xalkos - alouninio) einai kathatara (xoris kapiou tipou vafi diladi) Gia pio logo den vafonte den mporo na to ksero. an to iksera den tha imoun tora edo na aponto se sas. An thes na mathis to giati rota tin thermaltake kai tin scythe. Ego den anaferthika pote se vafi psixtras epeksergasti. Esi petakses ena asxeto mpalaki.
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Πρόσεξες τι είπα; Ας κάνουμε ένα rewind... δε μας εξηγείς γιατί η thermalright δεν έχει βάλει στα αλουμινένια fins του 120 extreme μια μαύρη μπογιά για να απογειώσει τις επιδόσεις; Δε μιλάω για τη βάση της ψήχτρας αλλά για τα fins, ελληνιστί τα πτερύγια. Αν οι αρλούμπες που έλεγες περι βαφής είχαν το οποιοδήποτε στοιχείο σοβαρότητας (φευ), τότε θα βλέπαμε όλες τις ψήχτρες με νορμάλ αλουμίνιο για βάση και με ανοδειωμένη (πως σκατά γράφεται?) βαφή στα πτερύγια. Δεν τις βλέπουμε όμως; Γιατί: α) Οι τύποι είναι μαλάκες και δεν ξέρουν β) Άλλος λέει βλακείες (για προφανείς λόγους δε χρησιμοποιώ τον όρο "μαλακίες") Και Plz ξεκαθάρισε μας τις εννοούσες με το θέμα της ψύξης της 8800. PLZ δλδ.
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Sou ipa kai pio pano DEN KSERO GIA PIO LOGO DEN BAFONTE. Den vlepis i kanis pos den vlepis... kai episis sou protina kai lisi gia na mathis Oso gia tin 8800GTX exi anaferthi se proigoumena post. me ton solina antexis? i thelis na kanis dialima kai ksespas se mena? oson afora tin thermoepagogi metalon-xromaton ksanapane sto likio giati fenete otan ta elege o daskalos esi ton ekeges.
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Τι έχει αναφερθεί δλδ; Ότι ψύχεται πατώντας στο κουτί; Ρε την παλεύεις;
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Τι έχει αναφερθεί δλδ; Ότι ψύχεται πατώντας στο κουτί; Ρε την παλεύεις; pios milise re gia psiksi TIS 8800GTX!!!!!!!!! DIASTREVLOTI tis alithias... thermoepagogi grafo YOU KNOW... !! METADOSI THERMOKRASIAS APO TIN EPAFI METALO ME METALO KAI APOVOLI PROS TO PERIVALON...
Jojos170304 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Me ta leftakia tou mpampa exoume amaksi 500hp k me ta resta pirame pc pou g@mi k dernei. RE BREITE KAMIA GKOMENA
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 oso gia tin metafora tis thermotitas tis 8800GTX ginete me tin epafi tis sto sasi tou koutiou kai auto pleon litourgi san kalorifer (metaferi thermotita ston xoro). Όχι μόνο είσαι n00b αλλά είσαι και ισχυρογνώμων. Πάρτα λοιπόν... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf8800_10.html Και να στο κάνω νιανιά. Το σύστημα ψύξης της 8800 ρουφάει αέρα ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και τον στέλνει ΕΞΩ μέσω του δεύτερου slot που καταλαμβάνει. Γκέγκε n00b?
JOHNX2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 pia lefta mpampa re........ eisai palavos? i ton paristanis?
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 oi arxes tis thermoepagogis vriskoun efarmogi eksoloklirou sto 100% alouminenio koui tis ZALMAN.. Σαν σελίδα προϊόντος γνωστού καταστήματος ακούγεται αυτό. NA SIMIOTHI EDO TO PAXOS TOU ALOUMINIOU !!! OPOU EINAI PERIPOU 3mm pragma pou tou epitrepi na apagagi thermotita amesa. episis voithai para poli kai to mauro tou xroma opou os gnoston apogalei tin thermotita grigorotera... Και έλεγα και εγώ, γιατί το PC μου είναι αργό; Πήγα και πήρα το Stacker 830 S(φορ σίλβερ) αντί για το Stacker 830(φορ μπλακ). Κάνω και εγώ κάτι μαλακίες ώρες ώρες. Αφού είναι γνωστό ότι ο,τιδήποτε μαύρο είναι και πιο γλήγορο(sic). Μου φαίνεται θα κάνω καμία πατέντα και θα χώσω τα εξαρτήματα μέσα στο φαξ. Αυτό τουλάχιστον το πήρα μαύρο. Θα το βγάζω και στον ήλιο μετά και θα είμαι τζιτζί. i roi tou aera sto kouti einai aristi!! apo to mprostino meros mpeni pagomenos aeras kai to kouti mprosta einai PAGOMENO KIRIOLEKTIKA!!! auto prepi na to dis gia na to pistepsis... apo to piso de meros i thermokrasia tou aera pou eksagete einai zesti esthita. Η ροή του αέρα πάντως δεν είναι και τόσο εμφανής στις φωτογραφίες με τους ανεμιστήρες σταματημένους. Και σε τόσο μικρό κουτί, με 2 8άρηδες στο εμπρός μέρος που ψύχουν και τους δίσκους (εμποδίζοντας την ροή), τις 8800 στριμωγμένες και το καλωδιομάνι, προφανώς και δεν είναι άριστη. na anafero episis oti to simio pou me entiposiase einai to piso panel eki pou vidonoun i 2 8800GXT sto kouti.sto diko mou kouti (KANDALF LCS) paroti exo mono mia to piso meros tou koutiou einai kauto... TO ZALMAN EINAI KRIO (KAI KOUVALAEI 2X8800GTX)!!! Ε; pos ginete auto? den ksero rotiste tin ZALMAN... Και τη Τένια Μακρή.
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε συ Μενέλαε άντε κοπάνα την και παίξε με κανα omniflash. Αυτόν εδώ τον πρόλαβα εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.