SupaCoopa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον, σκεφτομαι να αγορασω ασυρματο modem-router, παρ'οτι εχω κανει εγκατασταση ενσυρματου δικτυου στο σπιτι. Απ'οτι εχω δει τα περισσοτερα εχουν 4 x LAN και 1 x WAN. Οι αποριες... 1. Ολα τα moder-router δουλευουν και ως switch? Δηλαδη θα εχω επικοινωνια και μεταξυ των PC που εχω συνδεσει επανω στο μαραφετι, εκτος απο προσβαση στο net απο το καθενα? Φανταζομαι πως ναι, αλλα ρωταω για να βεβαιωθω... 2. Αν τυχον θελω να συνδεσω παραπανω απο 4 PC ενσυρματα πανω στο m/r, γινεται επεκταση με καποιο εξωτερικο switch πανω σε μια θυρα LAN ή πρεπει να υπαρχει ειδικη θυρα? 3. Μπορω να απενεργοποιησω το ασυρματο κομματι του m/r αν δεν το χρησιμοποιω, ωστε να μην κυκλοφορουν ασκοπα τα "βλαβερα" ραδιοκυμματα? 4. Μπορω με καποιον τροπο να βαλω οριο στο download (ή/και γενικα στο traffic) που θα κανει καποιος συγκεκριμενος υπολογιστης συνδεδεμενος ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα στο m/r ή να επιτρεπω μονο το web surfing αλλα οχι τα p2p κλπ? Ευχαριστω θερμα εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον, σκεφτομαι να αγορασω ασυρματο modem-router, παρ'οτι εχω κανει εγκατασταση ενσυρματου δικτυου στο σπιτι. Απ'οτι εχω δει τα περισσοτερα εχουν 4 x LAN και 1 x WAN. Οι αποριες... 1. Ολα τα moder-router δουλευουν και ως switch? Δηλαδη θα εχω επικοινωνια και μεταξυ των PC που εχω συνδεσει επανω στο μαραφετι, εκτος απο προσβαση στο net απο το καθενα? Φανταζομαι πως ναι, αλλα ρωταω για να βεβαιωθω... 2. Αν τυχον θελω να συνδεσω παραπανω απο 4 PC ενσυρματα πανω στο m/r, γινεται επεκταση με καποιο εξωτερικο switch πανω σε μια θυρα LAN ή πρεπει να υπαρχει ειδικη θυρα? 3. Μπορω να απενεργοποιησω το ασυρματο κομματι του m/r αν δεν το χρησιμοποιω, ωστε να μην κυκλοφορουν ασκοπα τα "βλαβερα" ραδιοκυμματα? 4. Μπορω με καποιον τροπο να βαλω οριο στο download (ή/και γενικα στο traffic) που θα κανει καποιος συγκεκριμενος υπολογιστης συνδεδεμενος ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα στο m/r ή να επιτρεπω μονο το web surfing αλλα οχι τα p2p κλπ? Ευχαριστω θερμα εκ των προτερων 1. ναι 2. φυσικα και μπορείς, δεν έχεις κανένα περιορσμό 3. επίσης μπορείς 4. όριο δεν ξέρω πως μπορείς να βάλεις, αλλα για τα p2p, αν χρησιμοποιούν standard ports, μπορείς να μην τις ανοίξεις για όσους υπολογιστές θες στο δύκτιό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 1. nai 2. osa switch thes vazeis arkei i metaski tous apostasi nai einai mikroteri apo 100m 3. analoga me ton router pou tha pareis.Se osa exw dei,mexri twra toulaxiston, ginetai na apenergopoiiseis to asyrmato. 4. merikoi routers exoun kai traffic shapping kai load balancing(dld elegxos tis taxutitas pou tha exei o kathe h/y sto internet) alla sunithws einai panakrivoi me elaxistes eksereseis pou de thumamai na sou pw.Mia lusi einai vevaia na kleiseis tis ports pou douleueoun ta p2p programmata wpos eipe kai o dimokritos alla kai pali tha sernesai giati anoigoun para polles sundeseis gia na katevaseis xwris fusika na to ksereis esu.Meta pas se alles luseis gia elegxos tis taxutitas periigisis sto diadiktuo periplokes kai duskoles dld na stiseis enan h/y pou na kanei auti ti douleia kai krinontas apo tis erwtiseis den exeis tis gnwseis gia na to kaneis(xwris pareksigisi fusika o kathenas ston tomea tou). Gia pairetero voitheia edw eimaste... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 gia to 4 tha po oti mporeis na perioriseis kai me programma sto pc pou akouei sto onoma http://www.netlimiter.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ...το οποιο ειναι αρκετα καλο μαλιστα. Εγω το εχω χρησιμοποιησει σε ενα 2ο pc και ειναι τελειο.Μακαρι να ειχε και wireless access... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 poio na ixe wireless access? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Θα ηθελα να μπορουσα να ελεγχω το Net Limiter μεσω του ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 diladi na kaneis remote ston router kai apo ekei to net limiter?esi thes net limiter ensomatomeno se router pou den iparxei .....remote desktop gia na to elegxeis apo makria. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Nαι ακριβως. Παντως σαν προγραμμα ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 den exo dei router na to kanei pantos.tora an kanas cisco kanei kati paromoio san auto den xero alla akrivos idio den nomizo oti iparxei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Κοιτα, το ολο θεμα ειναι το pc που εχεις κανει limited να μην το χρησιμοποιει καποιος που ξερει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 i na klioseiskapos to programma.nomizo oti an o xristis den einai power user oti den mporei na to piraxei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Eννοεις να μην εχει administrative privileges ε?Το ιδιο θα ισχυει και για guest χρηστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 auto ennoo.giati se kati vista ixa dei kati na sou bgazei.den to exo dokimasei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.