panoskk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ξερει κανενας γιατι στα vista ενω εχω 4gb μνημη μου βλεπει μονο τα 2550; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekzero Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 κανένα 32bit λειτουργικό δεν βλέπει πάνω από 3 giga μνήμη.βάλε 64 bit η κανε memory hole enabled από τo bios να σου δει έως 3 giga εάν κρατήσεις τα 32 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_X Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ta vista 64bit dexodai eos kai 128gb mnimi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 128Giga ram?...auto den einai RAM....HDD einai!!!...mamw tha nai! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadAcid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 rixe kai mia matia edo an se voithisi Memory * Bug Description (32-bit,64-bit): STOP 0x0000000A when installing Vista on a system that uses more than 3 GB of RAM o Cause : Windows Vista bug + Workaround: Makes sure the system has <3GB RAM before install, apply the hotfix listed below and then installs the remaining memory + Solution : Download the Reliability update for the USB stack hotfix # Fix: http://support.microsoft.com/kb/929777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louthiros20 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ta vista 64bit tha exoun sumbata programmata h tha einai san ta xp 64bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neglextis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ξερει κανενας γιατι στα vista ενω εχω 4gb μνημη μου βλεπει μονο τα 2550; gia ta vista 8es ram 1 GB. alla esu pou exeis 4 GB kai to pc leei 2.5 GB ram eisai ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Τα XP 64 και τα Vista 64 τρεχουν με σχεδον απολυτη ακριβεια εφαρμογες 32bit. Οσο για τα 2,5... ε αφου εχει 4 ο ανθρωπος γιατι να μην τα εχει ολα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_tonimanak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 How many ram needs a workstatio to work normally in windows vista. I have 64bit cpu at 3ghz with 512 ram. Im working four days now with business edition without any problem. Sory p egrapsa sta aglika alla exo sundethei apo to kinito mou :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.