axlgol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Geia sas paidia mia erwtisi mporei kapoios na mou pei kana eukolo kai kalo program gia na kanw tis tainies apo dvd dvix i alla paromia? :-|
pusher Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Α ξέχασα να αναφέρω το VirtualDubMod με το οποίο μπορείς να επανακωδικοποιήσεις .avi αρχεία ενσωματώνοντας παράλληλα και υπότιτλους. Δε ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' ευθείας σε DVD... Ας το διευκρινήσει κάποιος που γνωρίζει! Εγώ το χρησιμοποιώ σε .avi και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και απλό. Μπορείς να δεις έναν οδηγό για τη χρήση του εδώ!
Costinio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 pusher καλό το virtualdubmod αλλά όταν ο ήχος στο .avi είναι κωδικοποιημένος με CCITT u-Law τι κάνουμε? δεν μπορώ να τον κάνω decompress με τίποτα! :evil:
naiv_dim Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 για δοκιμασε κ το ConvertXtoDvd ακυρο.. απο dvd θελεις. εγω εδωσα απο avi σε dvd.. sorry
pusher Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 pusher καλό το virtualdubmod αλλά όταν ο ήχος στο .avi είναι κωδικοποιημένος με CCITT u-Law τι κάνουμε? δεν μπορώ να τον κάνω decompress με τίποτα! :evil: Ρίξε μια ματιά εδώ. Όταν λαμβάνεις το παρακάτω μήνυμα πατάς όχι;
Costinio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δεν έχει να κανει με vbr encoding στον ήχο. cbr είναι. Αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τον κάνει decompress ώστε να τον κάνει μετά encode σε άλλο φορμά.
pusher Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δεν έχει να κανει με vbr encoding στον ήχο. cbr είναι. Αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τον κάνει decompress ώστε να τον κάνει μετά encode σε άλλο φορμά. Έχεις εγκατεστημένους όλους τους κατάλληλους codecs; Αν δεν κάνω λάθως υπάρχουν εκδόσεις codecs που υποστηρίζουν μόνο την αναπαραγωγή. Γι' αυτό όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!
kleidokratwr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Geia sas paidia mia erwtisi mporei kapoios na mou pei kana eukolo kai kalo program gia na kanw tis tainies apo dvd dvix i alla paromia? :-| Το πιο αυτοματοποιημένο απόλα. AutoGK AutoGK - Main Page English Tutorial - in Homepage Greek AutoGK Guide by Aqa - Νομίζω λιγάκι πιο παλιός
Costinio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Έχεις εγκατεστημένους όλους τους κατάλληλους codecs; Αν δεν κάνω λάθως υπάρχουν εκδόσεις codecs που υποστηρίζουν μόνο την αναπαραγωγή. Γι' αυτό όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος! Έχω περάσει k-lite codec pack (full) και βρήκα κι έναν ccitt u-law codec και τον πέρασα αλλά και πάλι τίποτα
pusher Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Έχω περάσει k-lite codec pack (full) και βρήκα κι έναν ccitt u-law codec και τον πέρασα αλλά και πάλι τίποτα Δοκίμασε το K-Lite Mega Codec Pack 1.66. Εννοείται ότι θα κάνεις full installation. Πριν προχωρήσεις σε εγκατάσταση απεγκατέστησε προηγουμένως την ήδη εγκατεστημένη έκδοση κάνε επανεκκίνηση και μετά εγκατέστησε το K-Lite Mega Codec Pack 1.66.
gagarin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 +1 για το Auto Gordian Knot http://www.autogk.me.uk/
axlgol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Το πιο αυτοματοποιημένο απόλα. AutoGKAutoGK - Main Page English Tutorial - in Homepage Greek AutoGK Guide by Aqa - Νομίζω λιγάκι πιο παλιός Na eisai kala file mou polu kali douleia, kai se sas paidia euxaristw:-D
Costinio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δοκίμασε το K-Lite Mega Codec Pack 1.66. Εννοείται ότι θα κάνεις full installation. Πριν προχωρήσεις σε εγκατάσταση απεγκατέστησε προηγουμένως την ήδη εγκατεστημένη έκδοση κάνε επανεκκίνηση και μετά εγκατέστησε το K-Lite Mega Codec Pack 1.66. To δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια Κάνοντας export τον ήχο σε .wav από το virtualdubmod (με direct stream copy πάντα) και προσπαθώντας μετά να συμπιέσω το wav με το dbpoweramp παίρνω πάλι παρόμοιο error: Cannot Create Wave Decoder (CCITT u-Law) Εντωμεταξύ, δοκίμασα στο υπάρχον avi να προσθέσω ένα PCM wav ως audio stream. Μετά επέλεξα αυτό το stream να το συμπιέσει σε CCITT u-Law. Κάτι που έγινε επιτυχώς! Στη συνέχεια το stream αυτό το ξαναέκανα wav ή και mp3 χωρίς πρόβλημα! Άρα το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μπορεί να αποσυμπιέσει το αρχικό CCITT u-Law stream που έχουν τα avi της φηφιακής μου!:evil:
pusher Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 To δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια Κάνοντας export τον ήχο σε .wav από το virtualdubmod (με direct stream copy πάντα) και προσπαθώντας μετά να συμπιέσω το wav με το dbpoweramp παίρνω πάλι παρόμοιο error: Cannot Create Wave Decoder (CCITT u-Law) 1) Γιατί το κάνεις export σε .wav; Δε σου δίνεται η επιλογή να συνεχίσεις χωρίς export;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.