Προς το περιεχόμενο

Apo dvd se dvix, avi ....

axlgol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ξέχασα να αναφέρω το VirtualDubMod με το οποίο μπορείς να επανακωδικοποιήσεις .avi αρχεία ενσωματώνοντας παράλληλα και υπότιτλους. Δε ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' ευθείας σε DVD... Ας το διευκρινήσει κάποιος που γνωρίζει! Εγώ το χρησιμοποιώ σε .avi και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και απλό. Μπορείς να δεις έναν οδηγό για τη χρήση του εδώ!

Δημοσ.

pusher καλό το virtualdubmod αλλά όταν ο ήχος στο .avi είναι κωδικοποιημένος με CCITT u-Law τι κάνουμε? δεν μπορώ να τον κάνω decompress με τίποτα! :evil:

Δημοσ.
pusher καλό το virtualdubmod αλλά όταν ο ήχος στο .avi είναι κωδικοποιημένος με CCITT u-Law τι κάνουμε? δεν μπορώ να τον κάνω decompress με τίποτα! :evil:

Ρίξε μια ματιά εδώ. Όταν λαμβάνεις το παρακάτω μήνυμα

00620copyux9.gif

πατάς όχι;

Δημοσ.

Δεν έχει να κανει με vbr encoding στον ήχο. cbr είναι. Αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τον κάνει decompress ώστε να τον κάνει μετά encode σε άλλο φορμά.

Δημοσ.
Δεν έχει να κανει με vbr encoding στον ήχο. cbr είναι. Αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να τον κάνει decompress ώστε να τον κάνει μετά encode σε άλλο φορμά.

Έχεις εγκατεστημένους όλους τους κατάλληλους codecs; Αν δεν κάνω λάθως υπάρχουν εκδόσεις codecs που υποστηρίζουν μόνο την αναπαραγωγή. Γι' αυτό όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!

Δημοσ.
Έχεις εγκατεστημένους όλους τους κατάλληλους codecs; Αν δεν κάνω λάθως υπάρχουν εκδόσεις codecs που υποστηρίζουν μόνο την αναπαραγωγή. Γι' αυτό όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!

Έχω περάσει k-lite codec pack (full) και βρήκα κι έναν ccitt u-law codec και τον πέρασα αλλά και πάλι τίποτα :(

Δημοσ.
Έχω περάσει k-lite codec pack (full) και βρήκα κι έναν ccitt u-law codec και τον πέρασα αλλά και πάλι τίποτα :(

Δοκίμασε το K-Lite Mega Codec Pack 1.66. Εννοείται ότι θα κάνεις full installation. Πριν προχωρήσεις σε εγκατάσταση απεγκατέστησε προηγουμένως την ήδη εγκατεστημένη έκδοση κάνε επανεκκίνηση και μετά εγκατέστησε το K-Lite Mega Codec Pack 1.66.

Δημοσ.
Δοκίμασε το K-Lite Mega Codec Pack 1.66. Εννοείται ότι θα κάνεις full installation. Πριν προχωρήσεις σε εγκατάσταση απεγκατέστησε προηγουμένως την ήδη εγκατεστημένη έκδοση κάνε επανεκκίνηση και μετά εγκατέστησε το K-Lite Mega Codec Pack 1.66.

To δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια :(

Κάνοντας export τον ήχο σε .wav από το virtualdubmod (με direct stream copy πάντα) και προσπαθώντας μετά να συμπιέσω το wav με το dbpoweramp παίρνω πάλι παρόμοιο error: Cannot Create Wave Decoder (CCITT u-Law)

Εντωμεταξύ, δοκίμασα στο υπάρχον avi να προσθέσω ένα PCM wav ως audio stream. Μετά επέλεξα αυτό το stream να το συμπιέσει σε CCITT u-Law. Κάτι που έγινε επιτυχώς! Στη συνέχεια το stream αυτό το ξαναέκανα wav ή και mp3 χωρίς πρόβλημα!

Άρα το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μπορεί να αποσυμπιέσει το αρχικό CCITT u-Law stream που έχουν τα avi της φηφιακής μου!:evil:

Δημοσ.
To δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια :(

Κάνοντας export τον ήχο σε .wav από το virtualdubmod (με direct stream copy πάντα) και προσπαθώντας μετά να συμπιέσω το wav με το dbpoweramp παίρνω πάλι παρόμοιο error: Cannot Create Wave Decoder (CCITT u-Law)

1) Γιατί το κάνεις export σε .wav; Δε σου δίνεται η επιλογή να συνεχίσεις χωρίς export;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...