Προς το περιεχόμενο

Θέλω να ξεκινήσω συνδρομή ADSL. Με ποιά;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ξεκινήσω συνδρομή ADSL, δεν με ενδιαφέρει εξοπλισμός, οπότε δεν θα με ενδιέφερε πακέτο. Έχω ψάξει αρκετά στο internet αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με καμμία εταιρία, καθεμία λέει τα δικά της. Είμαι φοιτητής, υπάρχει το λεγόμενο φοιτητικό internet; Αυτή η φοιτητική προσφορά τί λέει; Με ενδιαφέρει μια φτηνή σύνδεση, οπότε λογικά θα πάμε στα 768kb/s.

Εντωμεταξύ είμαι στην Tellas όσον αφορά το τηλέφωνο, αλλά απ' ότι κατάλαβα πληρώνουμε πάλι 2 λογαριασμούς, αν και δεν έχω ακούσει καθόλου καλά σχόλια γι' αυτή την εταιρία.

Όσον αφορά την HOL, έχω ακούσει πως υπάρχουν προβλήματα με p2p προγράμματα, ισχύει;

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά το πακέτο της HOL, 10 EUR το μήνα είναι, προπληρωμή δεν έχει, έχει βέβαια 12μηνη δέσμευση και επίσης έχει υποχρεωτική προεπιλογή φορέα-αν δεν κάνω λάθος-.

Ρίξε αν θέλεις μια ματιά και στο DSLphone της Vivodi.

Δημοσ.

Η ιστορία της υπόθεσης είναι ότι είμαι στην Tellas αυτή τη στιγμή. Εκεί παίζεται όλο το μπέρδεμα. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μπορώ να μπω στο πρόγραμμα zisto με απεριόριστες αστικές + υπεραστικές και ADSL 1Mbps (θα γίνει 4Mbps του αγίου *τσου) με 37? το μήνα χωρίς έξτρα πάγιο του ΟΤΕ. Τί λέει η Tellas, είναι αξιόπιστη;

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει, αν κάνω σύμβαση με την HOL φοιτητικό internet, θα πληρώνω πάγιο και στον OTE και στην HOL ή μόνο στην HOL, επίσης, η HOL υπάρχει περίπτωση να τετραπλασιάσει τις γραμμές;

Δημοσ.
Egw exw forthnet, sta 117E gia 12 mines.Mia xara einai.

Πού την βρήκες αυτή την προσφορά; Εγώ βλέπω ότι είναι 6 μήνες με 117? στα 768kbps.

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει, αν κάνω σύμβαση με την HOL φοιτητικό internet, θα πληρώνω πάγιο και στον OTE και στην HOL ή μόνο στην HOL, επίσης, η HOL υπάρχει περίπτωση να τετραπλασιάσει τις γραμμές;

Ναι, θα πληρώνεις στον ΟΤΕ το πάγιο της γραμμής (γύρω στα 30 ευρώ το δίμηνο, δεν έχω πρόχειρο λογαριασμό να σου πω ακριβώς). Στη HOL θα πληρώνεις τα 9,90 το μήνα που θα είναι για την ADSL γραμμή (μέσω ΑΡΥΣ-ΟΤΕ) και για την ADSL σύνδεση.

Είναι η κλασική περίπτωση της ADSL μέσω του δικτύου του ΟΤΕ αλλά με άλλο ISP. Αυτό που είχαμε ως τώρα :)

Όσο για τον τετραπλασιασμό, αυτό είναι άλλο θέμα, δεν είναι στο φοιτητικό πακέτο. Εκεί αλλάζεις δίκτυο, πηγαίνεις στο δίκτυο της HOL, άρα πληρώνεις μόνο στη HOL και τίποτα στον ΟΤΕ.

Πού την βρήκες αυτή την προσφορά; Εγώ βλέπω ότι είναι 6 μήνες με 117? στα 768kbps.

FORTHnet ADSL 1Bill 768 ΔΙΟΔΟΣ

142,80 ? (12 μήνες & ADSL USB Modem), 12 ? /μήνα στη συνέχεια (αορίστου χρόνου)

Δημοσ.
eipa na valo HOL prin 2 MINES..... Akoma PERIMENO...#@$%$#@#!!!!!!!!!!

Όσο η τεχνολογία προχωράει, όσο το γρήγορο internet διαδίδεται...τόσο αυξάνεται ο χρόνος ενεργοποίησης; Τι στο καλό; Κάποτε για μια απλή συνδεσούλα λέγανε 10 εργάσιμες και λέγαμε πολύ είναι!

Δημοσ.
Όσο η τεχνολογία προχωράει, όσο το γρήγορο internet διαδίδεται...τόσο αυξάνεται ο χρόνος ενεργοποίησης; Τι στο καλό; Κάποτε για μια απλή συνδεσούλα λέγανε 10 εργάσιμες και λέγαμε πολύ είναι!

Kai tora lene 25 meres OXI 60 KAI VLEPOYME.....^%$^%$^%$^%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...