prigipa_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Opos nomizete.. Ego to ematha apo ypallilo filo mou sti forthnet.. Milame pada gia idioktita diktya.. Me afta pou milane gia katargisi tou pagiou tou ote.. Ego aplos anefera ti mou eipe.. Apo edo kai pera einai sto xeri tou kathenos na to psaksei parapano.. Δεν θέλει πολύ μυαλό!!!Απλά το πάγιο θα το δίνει η forthnet και όχι εμείς!!!Λογικά αυτό παίζει..Αφήστε που ξεκίνησε τις μλκς ο ΟΤΕ και τα καθυστερεί!!!Εγώ ήδη έχω κάνει αίτηση για το 2Play!!!
random Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 τότε, το "δεν καταργείται" την θεωρώ ομιχλώδη έκφραση Αν ο ΟΤΕ συνεχίσει να εισπράτει ενα Y ποσο απο κάποιον μετά την μετάβασή μου στο ιδιοτητο δικτυο του Z παροχέα, τοτε ναι δεν καταργείται, αλλα δεκάρα δεν δίνω Αν ο πελάτης σταματήσει να πληρώνει το Y πάγιο ποσό μονο για την διατήρηση της γραμμής, (χωρια οι υπηρεσίες), τότε ΝΑΙ καταργείται. βεβαια, μπορουμε να σκεφτούμε το εξής: εστω ο Z isp, πουλαει για το δικό τou δίκτυο.. (τιμές υποθετικές) Απεριόριστο ιντερνετ Χ mbit, τα τηλέφωνα με χρονοχρέωση: 30ε/μηνα. Απεριόριστα τηλεφωνα σταθερά, ιντερνετ με χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση: 25ε/μηνα. Απεριόριστο ιντερνετ, και απεριόριστα τηλέφωνα προς σταθερά: 50ε. έστω οτι η Z, ειναι υποχρεωμένη να πληρώνει βαση καποιας συμφωνίας για τη χρήση καποιων "κοινών" κυκλωμάτων (ασχετο που βρίσκονται) καθε μηνα στον ΟΤΕ, 10 ευρώ ανα πελάτη. Αν η Z δεν ειχε αυτο το "κρυφό κόστος", δεν θα μπορούσαν οι 3 υπηρεσίες της Z, να κοστίζουν 20, 15 και 40ε αντίστοιχα? Ναι. αν ισχύει αυτό, το παγιο δεν καταργείται. -------- Αλλα πες οτι ο πελάτης, πάει στο ιδιόκτητο του Ζ, και μετα απο ενα χρόνο διακόψει όλες τις υπηρεσίες, τα πάντα (θα λειψει απο το σπίτι για καιρό), απο εκεινη τη μέρα, κανεις δεν πληρώνει το Υ ποσό, κανεις δεν εισπράτει το Υ ποσό. Το φυσικό καλώδιο δεν κόβεται απο κανέναν ψαλιδοχέρι εξω απο το σπίτι. Ενα βύσμα αλλάζει θέση καπου σε ενα dslam, και δίνουν την πόρτα που είχα σε εναν γείτονα που ετυχε να κανει αιτηση την περίοδο που εγώ διέκοψα. μεχρι εκει. Το καλώδιο συνεχίζει να υπάρχει (dslam-σπίτι), το πάγιο όχι. Το πάγιο καταργείται, η άνοιξη έφτασε και τα λουλούδια ανθίζουν
prigipa_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Να πω και το εξής!!!Το post λέει προσοχή στα ιδιόκτητα δίκτυα!!!Να προσέξουμε τι???Οτι ο ΟΤΕ μας παίρνει παραπάνω λεφτά???Οτι δεν μπορεί να μας δώσει την ταχύτητα που θέλουμε???Οτι έχουμε συχνές αποσυνδέσεις???Πεστε μου τι???Και μην πείτε οτι σαμποτάρω τον ΟΤΕ!!!Ο πατέρας πήρε σύνταξη πριν 3-4 μήνες απο τον ΟΤΕ!!!Δεν δέχομαι άλλη κοροιδία....
thanocaster Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Προσωπική προσέγγισή μου είναι να μην πιστεύω τίποτα αν δεν ονομάζουν τους κατηγορούμενους. Το κάποιος παροχέας γενικά κι αόριστα το εξισώνω με το κανένας παροχέας. Αν κάποιος έχει να κάνει κάποια σοβαρή καταγγελία που να είναι αληθής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο να ονομάσει αυτόν που παρανομεί.
prigipa_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αλλιώς του το είπε αλλιώς το κατάλαβε!!!Είμαι σίγουρος..
furious99 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ο ΟΤΕ υπολογίζεται ότι θα χάσει 500.000 συνδρομητές τηλεφωνίας... Καθυστερεί όσο μπορεί για να τους αρμέξει όσο παραπάνω μπορέσει... Σφίξανε οι κ@λ@ι...
mpregos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Παιδια από εμπιστη πηγη μεσα στο Υπουργειο Εθ. Άμυνας όλες οι ζυγες οι σειρες απαλλάσονται και οι μονεσ κανουν 10πλη θητεία,ακόμα από έμπιστο άτομο το οποίο είναι μέσα ........... Ρε τι λένε μερικοί θα μας τρελλάνουν!!!!!!!!!!! Αυτά τα ποστ πρέπει να κόβονται εν τη γεννεση moderators..........
prigipa_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αυτοί οι 500.000 είναι στην Forthnet ετσι μου είπαν..
Vassilis_X Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Vlepo oti me doulevete kai apo pano.. ok.. Ego ipa mono afto pou eipan.. Kai kapoioi pou to paizoun eksipnoi edo mesa theorodas oti leo vlakeies as mi diavazoun ta post.. Krima pados.. De perimena tetoia adimetopisi..
prigipa_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Εσυ θεωρείς λογικά αυτά που λες?????Η μήπως έχεις καποιο συμφέρον με τον ΟΤΕ?
panos^_^ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ap oti ksero i forthnet exei noikiasei xwrous mesa stous kombous tou ote pros ena antitimo to xrono... mou to eixan pei alla den thimame poso gia na min leo xazomares... Hdi exei ksekinisei ap oti kserw i egkatastasi se oles tis polis tis ellados... i optikes ines einai gia diasindesi kentrikon kombon tis forthnet me ton ote.. Otan stithoun autoi oi komboi kai sindeese apokleistika me forthnet o ote den tha stelnei kanena pagio.. auta kserw egw...
kifinas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Όταν η Χ εταιρία μιλάει για ιδιόκτητο δίκτυο μιλάει για δίκτυο μέχρι τα κέντρα του ΟΤΕ. Στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για δίκτυα οπτικών ινών, τα οποία δεν είναι πάντα και τελείως ιδιόκτητα (καλώδια οπτικών ινών που που έχει γίνει συμφωνία για χ ζευγάρια από τα ψ του καλωδίου). Στα κεντρα του ΟΤΕ υπάρχει πλέον ο όρος συνεγκατάσταση, όπου στο κόστος δίνεται χώρος, ρεύμα και ότι χρειάζεται ο πάροχος. Το χάλκινο δίκτυο είναι περιουσία του ΟΤΕ. Δείτε πρόσφατα την ατυχή δήλωση του προέδρου της ΕΕΤΤ που γρήγορα προσπάθησε να ανασκευάσει. Θέλει προσοχή στο τι λέμε και να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω.
thanocaster Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Vlepo oti me doulevete kai apo pano.. ok.. Ego ipa mono afto pou eipan.. Kai kapoioi pou to paizoun eksipnoi edo mesa theorodas oti leo vlakeies as mi diavazoun ta post.. Krima pados.. De perimena tetoia adimetopisi.. Απλά σου λέμε να ονομάσεις τον παροχέα που υποννοείς. Αλλιώς δεν έχει τίποτα να πει το αρχικό σου μήνυμα...
anaxiopistos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Απλά σου λέμε να ονομάσεις τον παροχέα που υποννοείς. Αλλιώς δεν έχει τίποτα να πει το αρχικό σου μήνυμα... Συμφωνω και εγω.
Vassilis_X Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ton egrapsa tp paroxea se parapano minima..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.