thanocaster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Αν εννοείς τη forthnet που αναφέρεις, 1ον δεν φαίνεται να λες ότι η φορθνετ κάνει την απάτη αλλά το ότι κάποιος φίλος σου που δουλεύει στη φόρθνετ σου είπε για κάποιον μεγάλο πάροχο που την κάνει, και 2ον 2 πολύ καλοί μου φίλοι έχουν φόρθνετ και δεν τους έρχεται κανένας ΟΤΕ στο σπίτι. Μόνο τα προσυμφωνημένα με τη φόρθνετ...
furious99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Παιδια από εμπιστη πηγη μεσα στο Υπουργειο Εθ. Άμυνας όλες οι ζυγες οι σειρες απαλλάσονται και οι μονεσ κανουν 10πλη θητεία,ακόμα από έμπιστο άτομο το οποίο είναι μέσα ...........Ρε τι λένε μερικοί θα μας τρελλάνουν!!!!!!!!!!! Αυτά τα ποστ πρέπει να κόβονται εν τη γεννεση moderators.......... Αυτοί οι 500.000 είναι στην Forthnet ετσι μου είπαν.. Μπες καθόλου στο adslgr.com να μάθεις τίποτα και μετά να δίνεις οδηγίες στους mods. Επαναλαμβάνω ότι έχει υπολογιστεί ότι ο ΟΤΕ μακροπρόθεσμα θα χάσει 500.000 συνδρομητές τηλεφωνίας που θα πάνε στους εναλλακτικούς... Επίσης ο χαλκός είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ο ΟΤΕ έχει την ευθύνη της συντήρησής του μέχρι το 2020... Να διαβάζετε τίποτα και να μη μπαίνετε απλώς για να χαρακτηρίσετε τους άλλους...
anti Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Υπαρχει μια αληθεια που δεν μπορει να παραβλευθει. Αυτη τη στιγμη πολυ κοσμος τρεχει στους εναλλακτικους (κυριως forthnet) για να γλυτωσει μεταξυ αλλων, το παγιο του ΟΤΕ. Αυτο δεν θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη και οπου γινει θα γινει με προϊποθέθεις.
prigipa_m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μπες καθόλου στο adslgr.com να μάθεις τίποτα και μετά να δίνεις οδηγίες στους mods. Επαναλαμβάνω ότι έχει υπολογιστεί ότι ο ΟΤΕ μακροπρόθεσμα θα χάσει 500.000 συνδρομητές τηλεφωνίας που θα πάνε στους εναλλακτικούς... Επίσης ο χαλκός είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ο ΟΤΕ έχει την ευθύνη της συντήρησής του μέχρι το 2020... Να διαβάζετε τίποτα και να μη μπαίνετε απλώς για να χαρακτηρίσετε τους άλλους... Σε εμένα αναφέρεσαι να μπω στο adsl.gr???
kifinas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Επίσης ο χαλκός είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ο ΟΤΕ έχει την ευθύνη της συντήρησής του μέχρι το 2020... Να διαβάζετε τίποτα και να μη μπαίνετε απλώς για να χαρακτηρίσετε τους άλλους... Αυτό που το είδες γραμμένο???
geioannou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 το συμβολαιο που λενε οι εταιριες οταν σου δινουν να το το υπογραψεις σου λενε οτι δεν εχεις πια σχεσει με τον οτε..... εαν τωρα πρεπει καποιος να πληρωνει το καλωδιο που εχει εγκαταστησει ο οτε τοτε αυτος θα ειναι ο παροχος. δηλαδη εαν εγω υπογραψω με την τελλας, τοτε τον οτε θα τον πληρωνει η τελλας χωρις εγω να εμπλεκωμε. παντος δεν γινετε να ερθει παγιο απο τον οτε γιατι θα γινετε παραβιαση συμβολαιου......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.