Προς το περιεχόμενο

??Wireless Router Sagem 1500WG + Modem ZYXEL 630-S1??


dimantonak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο σπιτι μου έχω την ασύρματη του ΟΤΕ (μέσω Δίοδος) με το Wireless Router Sagem 1500WG. Θέλω όμως τώρα να συν΄δεσω ένα άλλο pc όπου η εμβέλεια του router δεν φτάνει μεχρι εκεί και αγόρασα το Modem ZYXEL 630-S1.

1) Ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω ωστε έχει dsl και το άλλο pc? Δεδομένου οτι δεν έχω σταθερή ip απο τον ΟΤΕ.

2) Υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται αν είναι ενεργοποιημένα και τα 2 στην ίδια γραμμή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Δεν γίνεται έστω όταν είναι κλειστό το sagem router, να δουλεύει το modem? Προφανώς γίνεται. Δεν γίνεται να το επιστρέψω (το πήρα απο e-shop το modem).

Απο εκεί και πέρα υπάρχει περιθώριο να με βοηθήσει κάποιος όσο αναφορά τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν?

Δλδ, σε περίπτωση που έπαιρνα πχ το connex που δίνει dsl modem τι θα χρειάζοταν να κάνω? Το 192.168.1.1 δεν μου παίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις διάβασα ένα άλλο topic οπου έχεις απαντήσει για το ίδιο θέμα. Τι πρέπει να κάνω στην εγκατεστημένη κατανομή? Μάλλον το εικονίδιο της σύνδεσης μου βγήκε όταν έκανα εγκατάσταση το PPPoA (μετά απο αυτό μου έβγαζε ένα message στο tray ->απών υλισμικό). Ουσιαστικά μετά θα πρέπει να παραμείνουν ως έχουν στις ιδιοτητες σύνδεσης adsl ή πρέπει να ορίσω ip και dns (στα πεδία σύνδεση με χρήση που φαίνονται και στην εικόνα πρέπει να αφήσω το προεπιλεγμένο ή να ορίσω αυτό που λέι modem?).

 

Απο το επίσημο site της zyxel δεν βρήκα drivers της 630-s και κάποιοι άλλοι ήταν του 2002. Αν έχεις κάτι υπόψιν σου στείλε μου link.

 

Σε ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξανάστησα τους drivers, έκανα reinstall στο PPPoA, έβαλα τους κωδικούς μου και έπαιξε. Την προηγούμενη φορά δεν έπαιζε μάλλον επειδή του όριζα ip και τέτοια. Εφόσον είχα dynamic δεν έπρεπε να ορίσω τίποτα απολύτως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...