Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι το προβλημα θα το εχουμε οταν δε θα μπορει και ο ινιεστα, εκτος κι αν μεχρι τοτε εχει εμφανιστει καποιος για τη θεση του. o xavi ειναι στα 33 ομως εχουν εμφανιστει Τιαγκο, Σεσκ για να τον "αλλαξουν" (οσο φυσικα ειναι αυτο δυνατο). και ειναι απειρως πιο ευκολο αφου υπαρχουν Μπουσι και Ινιεστα να πλαισιωνουν τον οποιο αναλαβει το δυσκολο εργο. Δυστυχως ομως ουτε ο Τιαγκο ουτε ο Σεσκ ειναι Xavi. ειναι ενα κλικ πιο κατω. μενει να αποδειχτει για τον Τιαγκο, αν και πιστευω οτι δε θα καταφερει να "γεμισει τα παπουτσια" του αρχηγου. μακαρι ομως... 

αν δεν εχει εμφανιστει στα προσεχη 3-4 χρονια και καποιος αντι-Ινιεστα, οταν θα εχουν μεγαλωσει και οι 2 (ο Ινιεστα θα ειναι 32 στα 33 ο Τσαβι θα εχει σταματησει λογικα), τοτε θα ζορισει το πραγμα.

Αν και γνωμη μου ειναι οτι τα τσακαλια εκει στη Μασια προβλεπουν τετοια πραγματα και δουλευουν πολυ με νεα παιδια. ευχομαι να συνεχισει στο ιδιο επιπεδο ακομη και χωρις τη μαγικη τριπλετα (Μεσι-Τσαβι-Ινιεστα).

Δημοσ.

καλη επιτυχια στην ομαδα!

με την καλη εντεκαδα... ευχομαι να πανε ολα καλα! θα κανω και μια εκτιμηση του σκορ (ευχομενος παραλληλα να διαψευστω) 2-2...

Δημοσ.

Ε δεν είναι και κακό το 2-2. Καλύτερη η νίκη, βέβαια.

Με 4-3-3 η Μίλαν. Καλά...

Λες και βλέπω Μπαρτσελόνα-Απόλλων Λιθακιάς ή Μπαρτσελόνα-Άνω Γαράντζα. Ο άλλος έδιωξε με ψαλιδάκι και σακατεύτηκε, οι μισές πάσες τους βγαίνουν πλάγιο. Μπάλα είναι, όλα γίνονται, αλλά αυτή η Μίλαν είναι λίγη.

Δημοσ.

εξω σεσκ μεσα τεγιο η αλεξης και ινιεστα στη θεση του.ειμαι σιγουρος θα παμε πολυ καλυτερα με αυτο το σχημα.

η μιλαν παιζει μαζικη αμυνα και ο αντρες εχει χαθει λιγο εκει στα πλαγια πρεπει να παει στη θεση του να βοηθησει λιγο τοω τσαβι και η μπαλιες θα βγουν.

πονηρο το 0-0 κακο σκορ αν ερθει.πρεπει να βαλουμε ενα οπωσδηποτε.

η μιλαν παιζει καλη αμυνα.

το αλλο που εχω να σχολιασω ασχετα με το πως παει το ματς ειναι το ποσο μεγαλη ομαδα εχουμε που ολοκληρη μιλαν στην εδρα της παιζει και οι 11 πισω μπας και παρει κανα καλο σκορ.πραγματικα καταντια εγω ηθελα να δω ωραιο ματς σημερα

Δημοσ.

εξω σεσκ μεσα τεγιο η αλεξης και ινιεστα στη θεση του.ειμαι σιγουρος θα παμε πολυ καλυτερα με αυτο το σχημα.

η μιλαν παιζει μαζικη αμυνα και ο αντρες εχει χαθει λιγο εκει στα πλαγια πρεπει να παει στη θεση του να βοηθησει λιγο τοω τσαβι και η μπαλιες θα βγουν.

πονηρο το 0-0 κακο σκορ αν ερθει.πρεπει να βαλουμε ενα οπωσδηποτε.

η μιλαν παιζει καλη αμυνα.

το αλλο που εχω να σχολιασω ασχετα με το πως παει το ματς ειναι το ποσο μεγαλη ομαδα εχουμε που ολοκληρη μιλαν στην εδρα της παιζει και οι 11 πισω μπας και παρει κανα καλο σκορ.πραγματικα καταντια εγω ηθελα να δω ωραιο ματς σημερα

γιατι να ανοιχτουνε βρε φιλε? για να βαλεις 2 μπαλακια σε 5-10 λεπτα? ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και ας μιλαμε για τη μιλαν. Ειδαμε και μεγαλυτερες ομαδες οπως μαντσεστερ πως σε επαιξαν κατα καιρους.

p.s ο  boateng στο γυρισμα απο το κορνερ θα μπορουσε να στο πεταξει το μπαλακι B)

Δημοσ.

Είναι τόσο χάλια η Μίλαν που ρίχνει και εμάς!

p.s ο  boateng στο γυρισμα απο το κορνερ θα μπορουσε να στο πεταξει το μπαλακι B)

Αυτό που προήλθε από καραμπινάτο οφσάιντ;

Στο μεταξύ, συνεχίζουν οι άλλοι να πετάνε τη μπάλα έξω...

Γελάει ο κόσμος! Δεν ήξερα ότι παίζεται και με τα χέρια το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ο Πλατινι ο Μπαρτσελονακιας και η ΟΥΕΦΑ που στηνεται στα 4 στην Μπαρτσα! Η μπαλα ακομα ποναει απτις σφαλιαρες στη φαση του γκολ

Δημοσ.

κατι ραδιο αρβυλες του στοιχηματος μου ρθαν στο μυαλο. ακουστηκε για 1-1 και under για να φανε τα λεφτα του κοσμου που επαιζε το 1.5 στο διπλο και στο οβερ

και θα μου πειτε γιατι? αναγκη εχει η μπαρτσελονα να στησει ματς? οχι δεν εχει αναγκη αλλα η χθεσινη μερα ηταν μερα που πολυ μπουκ εκοψαν τις φλεβες τους, μπηκαν χοντρα μεσα με το διπλο της μπαγερν και τον ασσο της πορτο εκατομμυρια κοσμος πληρωθηκε χθες και απο καπου ισως πρεπει να τα παρουν πισω. δε λεω οτι θα γινει ετσι αλλα ειναι αλλο ενα σεναριο συνωμοσιας...

Δημοσ.

Νάτο και το 2ο, ας προσέχαμε. Δύσκολη η ρεβάνς αλλά δε μπορώ να πω ότι τρέμω. Θα είναι άλλο παιχνίδι.

η μιλαν πρεπει να σκοραρει ισπανια. χωρις γκολ δεν περναει. ειμαι λιγο απολυτος αλλα βαρκελωνη 2 γκολ τα εχει δεχτει σιγουρα...το λιγοτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...