Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Υποστηρίζω Λίβερπουλ στο νησί, και μια κρυφή ελπίδα υπάρχει, άσχετα αν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Πολλά τα χρόνια ξηρασίας. Μέχρι και ο παοκ το πήρε δηλαδή, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να συμβεί 

Δυστηχως οτι και να κανει η Liverpool παντα καποιος το κανει καλυτερα...

Δημοσ.

Παιδια μην γελιομαστε. Το 3-0 ειναι το πιο υπουλο σκορ σε νοκ αουτ ειδικα σε ημιτελικους!Δειτε μονο τα τελευταια χρονια ποσες ομαδες το εχουν γυρισει.

1-0 στο 15, 2-0 στο 60 και 3-0 στο 80. Και μετα παρακαλας για παραταση!!!Δεν ειμαι απαισιοδοξος ρεαλιστης ειμαι (αν και αντιρεαλ).Οπως εχουν τα πραγματα μαλλον φετος θα μεινουμε μονο με το πρωταθλημα.Για μενα αποτυχημενη χρονια.

• Confused 1
Δημοσ.

οχι πως ο κλοπ ξερει απο μπαλα βεβαια αλλα....

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Εμένα μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξαν οι παίκτες μου. Και πάλι όμως χάσαμε 3-0. Ο κ.Βαλβέρδε έκανε τα πάντα σωστά κι εγώ έκανα τα πάντα λάθος...» είπε αρχικά ο «Kloppo»

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιλαμβανομαι την αναγκη των ολυμπιακων να θεοποιησουν τον Βαλβερδε, αλλα τουλαχιστον στο θεμα των αλλαγων δεν χωρα αμφισβητηση οτι ο τυπος ειναι ακαταλληλος.
Διπλη αλλαγη στο 92 δεν κανει ουτε ο Αλεφαντος.

Στην αμυντικη λειτουργια της ομαδας, θεωρω οτι εχει βοηθησει παρα πολυ στο να βελτιωθει και να γινει πιο συμπαγης (αν και παλι εχουμε θεματα).

Το 3-0 με την Λιβερπουλ ειναι εντυπωσιακο σκορ αλλα μας πηγαινε η μπαλα χθες. Στο 2ο ημιχρονο η Λιβερπουλ ηταν καλυτερη, το ειπε μεχρι και ο Μεσι εμμεσως πλην σαφως.
Οποτε αφηστε τις ειρωνιες γιατι και περυσι με 4-1 πηγαμε στην Ρωμη....και μας πεταξε εξω ο Αρης της Ιταλιας.

Επεξ/σία από Orpheas1992
  • Like 2
Δημοσ.

Οπως τα λες.Διαβαζω οτι με την αλλαγη του σεμεδο κλειδωσε το ματς ο Ερνεστο.Οπως λεει και πιο πανω ο gas83 ο σεμεδο επρεπε να ξεκινησει  βασικος!!

Αρκετα τυχερη παντως ξαναλεω η ομαδα,κατι που δεν ειχε τα τελευταια χρονια  αλλα οσοι ειδαν χθες ολο το παιχνιδι ξερουν οτι ειναι πλασματικο το σκορ και οτι θελει μεγαλη προσοχη την αλλη εβδομαδα.Αν παρουσιαστει ετσι και με τετοια 11αδα το φοβαμαι αρκετα το ματς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι γυρναει το παιχνιδι. Ενα γκολ τουλάχιστον θα μπει στην αγγλια. 

Τον Αγιαξ να φοβόμαστε. 

• Like 1
Δημοσ.

ειδα μονο τα τελευταια 10 λεπτα και ενα πραγμα θα πω..

ουε κι αλοιμονο μας και τελικα αποκλειστουμε επειδη ο Σουαρες και ο Ντεμπελε δε βαλανε ενα γκολ εκει στις καθυστερησεις.. ειλικρινα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Δεν νομιζω οτι γυρναει το παιχνιδι. Ενα γκολ τουλάχιστον θα μπει στην αγγλια. 

Τον Αγιαξ να φοβόμαστε. 

Cobra kai never dies. Να φοβάσαι την κόμπρα όταν είναι στριμωγμενη και πληγωμένη (ποκετινιο) 

Μάγκες αδιάφορο τι λάθη έκανε στην θητεία του ο Βαλβερδε χθες πάντως του πήρε ταυτότητα του κλοπ. 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.

Η Λίβερπουλ χθες έπαιξε με 4 χαφ και μας πήρε το κέντρο. Μόλις παίξαμε και εμείς με 4 ισορροπήσαμε. Ο Σεμεδο εννοείται είναι καλύτερος δεξιά, ειδικά με γρήγορους παίχτες όπως ο Μανέ. Ότι θέλετε καταλαβαίνετε μερικοί από αυτά που γράφουμε...

Επίσης, την Τρίτη θα παίξει λογικά 4 3 3 η Λίβερπουλ. Θα έχουμε αρκετούς χώρους και στις αντεπιθέσεις και στο κέντρο. Αλλά θα είναι και πολύ πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Θέλει προσοχή το παιχνίδι , αλλά με ένα γκολ τελειώνει η πρόκριση γρήγορα και ξεκούραστα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 4saken είπε

Παιδια μην γελιομαστε. Το 3-0 ειναι το πιο υπουλο σκορ σε νοκ αουτ ειδικα σε ημιτελικους!Δειτε μονο τα τελευταια χρονια ποσες ομαδες το εχουν γυρισει.

1-0 στο 15, 2-0 στο 60 και 3-0 στο 80. Και μετα παρακαλας για παραταση!!!Δεν ειμαι απαισιοδοξος ρεαλιστης ειμαι (αν και αντιρεαλ).Οπως εχουν τα πραγματα μαλλον φετος θα μεινουμε μονο με το πρωταθλημα.Για μενα αποτυχημενη χρονια.

Πιο ύπουλο σκορ από το 5-0 (να ναι καλά ο Ντεμπελέ) δεν υπάρχει. 1-0 στο 15', 2-0 στο 30', 3-0 στο 45', 4-0 στο 69' (!), 5-0 στο 90 και μετά πέφτεις κάτω στις καθυστερήσεις μπας και καταφέρεις να πας παράταση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν πολλοι νησιωτες δεν μαζευτηκαν...ηρεμα λιγο μπαρτσα εισαι με μισο μηδεν πρωτο ματς εχεις περασει ποσο μαλλον με τριαρα δεν εισαι επαρχιακη ομαδα και δεν νοειτε να μην πετυχει γκολ εκτος,πρακτικα θα πρεπει να χασει 5-1 ουτε ελληνικη ομαδα δεν τρωει τοσα,ειναι δεδομενη η προκριση και αναμενουμε τον αντιπαλο,ο ερνεστο χθες ηταν σαν γκαγκστερ και η ομαδα  οντως θυμισε  ρεαλ και γενικα η μπαρτσα φετος θυμιζει πολυ ευρωπαικη ρεαλ,κοφτες μπαλιες γρηγορες οπως λενε στο χωριο μου...σοβαροτητα και αποτελεσματικοτητα,θα το σηκωσει αθορυβα με σταθερη αποδοση και πατωντας γκαζι μονο οταν χρειαστει,και γουσταρω που σιγα σιγα εχει αποβαλει εκεινη την κουραση του πεπε,πιεση κατοχη ωραιο ποδοσφαιρο και ταβανι ογδοη θεση!!!!

Επεξ/σία από rudigarcia222

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...