Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αποκλεισμος γενικα ηταν ψιλοαναμενομενος απο τοτε που μαθαμε οτι θα παιξουμε με Λιβερπουλ στους 4 (για οσους βλεπουν την ομαδα φετος).
Ο τροπος ειναι απαραδεκτος.

Με την εικονα των δυο αγωνων θα μπορουσαμε να εχουμε ενα σκορ 2-1 εντος και να χασουμε εξω 2-0. 
Δεν γινεται ομως να πηγαινεις τουριστας με 3-0 και να χανεις 4-0 και μαλιστα ΕΥΚΟΛΑ. 

Ας παρουμε το νταμπλακι μας τωρα τουλαχιστον....και του χρονου.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Έτυχε και το διάβασα το απόγευμα, μπράβο του! 😂

Από κάτι τέτοιους βγαίνουν τα ανέκδοτα για τους Πόντιους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θυμηθειτε αυριο ολα τα ελληνικα σαιτ για να μη πω απο σημερα θα αφησουν τον ερνεσταρο στην ακρη και θα μας λενε για το που ηταν ο μεσσι

το ιδιο οτι και περσυ δλδ

αν ειναι δυνατον δλδ να χρειαζεσαι το μεσσι για να διαχειριστεις 3-0 και 4-1 σκορ πρωτου ματς

γελαει το συμπαν

δε θα κατσω να σας το παιξω ιστοριας οτι σας τα λεγα αλλα τουλαχιστον παραδεχτειτε οτι παρολη την εμπαθεια μου δε τα βγαζα απο τον κωλο μου τα επιχειρηματα 

εκει ηταν καθε εβδομαδα μεσα στις 4 γραμμες για να τα δουν ολοι

αλλοι δεν επελεξαν να τα δουν και τους ηρθε πιο βαρη τι σημερινο

κριμα για το λεο του εχουμε χαραμισει ολα τα καλα του χρονια

πραγματικα κριμα

οταν ξεκινας παντως 2 ημιτελικους τσουλου με 10 παικτες δεν ειναι και ευκολο να προκριθεις

Επεξ/σία από gas83
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δυστηχως gas83 περα απο τον απαραδεκτο κοιμησι στον παγκο σημερα ειχαν και ευθυνη ολοι οι παικτες.Δεν ειναι δυνατον να τρως αυτο το 4ο γκολ.Εε εκανε και κακο παιχνιδι ο Messi σημερα οποτε παει η barca.Αλλα οπως ειπες και εσυ εμεις που βλεπαμε την ομαδα ξεραμε οτι σημερα ηταν πολυ δυσκολο το παιχνιδι.Εγω ελεγα παντως σε γνωστους κατσε να δουμε την 11αδα που θα κατεβασει.Εε με το που ειδα την ιδια ακριβως με το προηγουμενο παιχνιδι τους ειπα να το παιξουν παραταση.Εε δεν περιμενα να ειμασταν τοσο αχρηστοι και να αποκλειστουμε στην κανονικη διαρκεια.

Παντως πιστευω μετα και απο αυτην την σφαλιαρα  τελος ο βλαξ απο το παγκο για αρχη και μετα προχωρας οπωσδηποτε στους παικτες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, gas83 είπε

δε θα κατσω να σας το παιξω ιστοριας οτι σας τα λεγα αλλα τουλαχιστον παραδεχτειτε οτι παρολη την εμπαθεια μου δε τα βγαζα απο τον κωλο μου τα επιχειρηματα 

οταν ξεκινας παντως 2 ημιτελικους τσουλου με 10 παικτες δεν ειναι και ευκολο να προκριθεις

Εγώ σε παραδέχομαι και σε θεώρησα τουλάχιστον υπερβολικό /ο μείον παίκτης ποιος είναι? Αυτός που πριν μια βδομάδα σηκωνες κάθε πετρα και από κάτω τον αποθεωναν σαν goat?

Edit επίσης ρε παίδες αυτός ο μπουσκετς δεν θυμίζει αρκετά Αλεχάντρο τζιολη? Πρώτη Δευτέρα μόνιμα πάει το σαζμαν Τρίτη δεν ανεβαινει

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.

59697062_377934096149770_724353270485824

Επισης, τον ειχα ξεχασει. Ο τερματοφυλακας της περσινης Ρομα ηταν φετος ο τερματοφυλακας της Λιβερπουλ 😄
Μυστηρια πραγματα.

59771674_298738404352383_775107813421193

1 λεπτό πριν, di maria kun είπε

Εγώ σε παραδέχομαι και σε θεώρησα τουλάχιστον υπερβολικό /ο μείον παίκτης ποιος είναι? Αυτός που πριν μια βδομάδα σηκωνες κάθε πετρα και από κάτω τον αποθεωναν σαν goat? 

Τον Κουτινιο εννοει (λογικα).

Δημοσ.

ειχα γραψει πιο πριν 6 γκολ στα 9 μεχρι τωρα στα νοκ αουτ ο μεσσι

ενας παικτης δε μπορει να παιρνει συνεχεια μονος του τα ματς σε αυτο το επιπεδο

σου παιρνει μονος του τα πρωταθληματα και τα κυπελλα

κυριολεκτικα μονος του

ε το τσουλου ειναι πιο δυσκολο

και το αστειο ειναι οτι δε χρειαζοταν ΚΑΝ να σκοραρει σημερα 

ελεος δλδ με 3-0 σκορ πρωτου ματς ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ

για μενα δε φταιει καν σημερα και να θυμασαι εφτιαξε και 3 τετατετ που κλασικα χαραμησαν οι συμπαικτες του

2 χρονια τωρα βλεπουμε αυτο το αισσχος μεσα στο γηπεδο και επειδη μας ξελασπωνει ο μεσι νομιζουεμε οτι παιζουμε και μπαλλα

και να ειμαστε και δικαιοι 

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕΓΑΛΑ@@ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

με 3 βασικους εκτος οι 2 ολη της η επιθεση με ματς πριν 3 μερες που παλευε να το παρει μεχρι το 90 για να κρατηθει και στο πρωταθλημα με τους δικους μας ξεκουραστους και με 3-0 πρωτο ματς

και περναει

μπραβο το αξιζαν και μαζι με αγιαξ που εχω ξαναγραψει με διαφορα οι καλυτερες ομαδες φετος απο αποψη μπαλλας

εμεις με το γελοιο στον παγκο ενα μετριο συνολο ειμαστε  που μασκαρευουμαι την μπαλλα(ο θεος να την κανει) που βλεπουμε λογο του μεσσι

πειτε μου ρε βαλβερδιανοι με ολα αυτα υπερ μας πως στο διαολο δε περασαμε τελικο

ευχομαι τελικο αγιαξ λιβερπουλ η μπαλλα θα πηγαινει πανω κατω θα δουμε ωραιο ματς

6 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Edit επίσης ρε παίδες αυτός ο μπουσκετς δεν θυμίζει αρκετά Αλεχάντρο τζιολη? Πρώτη Δευτέρα μόνιμα πάει το σαζμαν Τρίτη δεν ανεβαινει

λολ

• Like 5
Δημοσ.

Πέρα από τους προπονηταραδες και τις μεταγραφές αν δεν βγάζεις και 2,3 παιχταράδες από τα σπλάχνα σου, δεν... 

Δημοσ.
Στις 2/5/2019 στις 1:51 ΠΜ, gas83 είπε

η λιβερπουλ εκει μεσα θα μπει καμικαζι να βαλει ενα γκολ στα πρωτα 20 λεπτα για να το πιστεψουν

επειδη ολοι εχουμε δει ποσο συντηριτικος ειναι ο βαλβερδε δε θελω να κανει το λαθος που εκανε ο σιμεονε μεσα στη γιουβεντους

μαγος ειμαι??

ειναι για να γελας για να μη βαλεις τα κλαμματα

• Like 2
Δημοσ.

περα απο την πλακα ειναι τραγικο και δειγμα μικρης ομαδας να λεμε γιατι δε περασαμε(γιατι μερικοι το λενε σοβαρα) επειδη δε καναμε το 4-0 σε μια ευκολη φαση

και κερδισαμε ΜΟΝΟ 3-0 σε ημιτελικο

δλδ οκ

υποθετω απλα οτι οι πιο πολλοι ειδαν ποσο τυχαιο ηταν το σκορ και τη μοπαλλα παιζουμε 

μαλλον γιαυτο αλλα ακομα και ετσι αν ηθελε και αλλο ενα η λιβερπουλ θα το βαζε

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...