gas83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Αμ δεν το βλέπουμε τώρα. Τα λέμε πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Και ένα καλό που πήρε το μάτι μου: προφανως και μιλαω για την επιθεση μονο τα υπολοιπα τα ξερουμε
4saken Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δινει 1.80 να παρει το πρωταθλημα η Ρεαλ.Μιλαμε για 80% επιτοκιο σε βαθος 4μηνου. 1 1
NickTheQuick Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, 4saken είπε Δινει 1.80 να παρει το πρωταθλημα η Ρεαλ.Μιλαμε για 80% επιτοκιο σε βαθος 4μηνου. Το επιτόκιο υπολογίζεται ετήσιο. Δηλαδή 80%^3 = 583,2%. Καλά κέρδη.
4saken Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Oκ εσυ πηγαινε το δελτιο τον επομενο Γεναρη και πες τους να σε πληρωσουν σε αυτη την αποδοση!😍
pontez2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 8:53 ΜΜ, gas83 είπε τα τελευταια 2 χρονια εχουμε κραξει πολλες φορες ολοι τον σουαρεζ(και γω μαζι) αλλα μιας και η ανυπαρκτη διοικηση εχει δωσει τοσα λεφτα και δεν εχουμε μια σοβαρη αλλαγη τωρα βλεπεται ολοι ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια του για το πως θα παμε επιθετικα Τα τελευταια 2 χρονια μονο τον Βαλβέρδε έχω δει πάντως να κράζουν εδω μέσα. Τελικά μέχρι και οι πέτρες βλέπουν οτι δεν φταίει ο εκάστοτε Βαλβέρδε (άλλωστε οι ιδιοι οι παίχτες το επαιρναν επάνω τους) και πως και ο Θεός ο ίδιος αν αναλάβει προπονητής θα έχει προβλήματα. Κακά τα ψέματα μετά την φυγή Νειμάρ, η Μπαρτσελόνα δεν βρηκε αντικαταστάτη και τα πάντα βασίζονται πάνω στον κοντό. Σαφώς ο Γάλλος ειναι παιχταράς, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ειναι απελπιστικά μόνος. 2
~mxls~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Θα κάνουμε μάγκα ξανά τον Ζιντάν ρε φίλε. Αυτην την λαλίγκα θέλουμε; 1
Xero1991 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Θα κάνουμε μάγκα ξανά τον Ζιντάν ρε φίλε. Αυτην την λαλίγκα θέλουμε; Αχ κατακαημένη λα λίγκα 1
~mxls~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, pontez2 είπε Τα τελευταια 2 χρονια μονο τον Βαλβέρδε έχω δει πάντως να κράζουν εδω μέσα. Τελικά μέχρι και οι πέτρες βλέπουν οτι δεν φταίει ο εκάστοτε Βαλβέρδε (άλλωστε οι ιδιοι οι παίχτες το επαιρναν επάνω τους) και πως και ο Θεός ο ίδιος αν αναλάβει προπονητής θα έχει προβλήματα. Κακά τα ψέματα μετά την φυγή Νειμάρ, η Μπαρτσελόνα δεν βρηκε αντικαταστάτη και τα πάντα βασίζονται πάνω στον κοντό. Σαφώς ο Γάλλος ειναι παιχταράς, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ειναι απελπιστικά μόνος. Τα δικά μου σχόλια στην απ'εξω; Καλά θα σας φτιάξω εγώ.
gas83 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 δε παιρνουμε επιθετιο λεει τελικα γελαει ο κοσμος αλλη μια χαμενη χρονια(ετσι κι αλλιως δε θα καναμε κατι ποσο μαλλον τωρα που θα παιζουμε μεχρι τελους χωρις επιθετικο) 1
dakangr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, gas83 είπε δε παιρνουμε επιθετιο λεει τελικα γελαει ο κοσμος αλλη μια χαμενη χρονια(ετσι κι αλλιως δε θα καναμε κατι ποσο μαλλον τωρα που θα παιζουμε μεχρι τελους χωρις επιθετικο) Κοιτα παρα να παμε σε λυση Μποατενγκ, καλυτερα να μην παρουμε. Και μη σου κανει εντυπωση να μας εκπληξει ο Γριζμαν σε ρολο 9αρι.
NickTheQuick Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κλαυσίγελως Μπαρτσελόνα: Έκλεισε τον Μπακαμπού και μετά τον... γείωσε! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από NickTheQuick
_linuslost_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Η ομάδα δηλαδή θα μείνει με Μέσι , Γκριεζμαν , φατι στην επίθεση για μισή χρονιά. Μαλιστααα.... Α και ντεμπελε για 3-4 παιχνίδια μέχρι να τραυματιστεί πάλι.
_linuslost_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Ντεμπελε χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν πάλι. Η γελοία διοίκηση έδωσε τον Πέρεζ και άφησε την ομάδα με δύο επιθετικους και έναν 17χρονο στο πιο δύσκολο σημείο της σεζόν. Κρίμα να πέφτει ο Μέσι πάνω σε τόσο κακή διοίκηση τα τελευταία χρόνια και να του στερουνε τρόπαια και τίτλους. 3 1
Edel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Έτσι για το τζερτζελο, επειδή παρακολουθώ το θρεντ αλλά δε γράφω, είμαι σίγουρος ότι όλοι που κραζατε βαλβερδε ξέρετε περισσότερο μπάλα από έναν μεσι! 😭😭😭 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα