Tsoukos87 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 36 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μα ο Ντεπαι ήρθε για να σώσει την επίθεση. Άλλη μια μεταγραφή τύπου Ντεμπελε, Κουτινιο, Παουλινιο κλπ. ; Και υποτίθεται ότι είναι το μεγαλύτερο όνομα στην ομάδα. Οι περισσοτεροι θα τον κρατουσαμε εστω και για ροτεισον και τον θεωρω καλυτερο του Φεραν Τορες, αλλα ο Τσαβι δεν ειναι και ο μεγαλυτερος φαν του και θεωρει οτι δεν κολλαει στο στυλ που θελει να παιξει και εφοσον εχει μεταπωλητικη αξια , πιθανον να τον δωσει.
panagiotis54 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Φημες πως η σακιρα πεταξε ολες τις πικε κουβερτες....
Tsoukos87 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Φημες πως η σακιρα πεταξε ολες τις πικε κουβερτες.... Και από ότι φαίνεται ότι ο "πρόεδρος" Ζεράρ Πικε τραβιέται με την μάνα του Γκαβι..
dakangr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Η προεδράρα μας, ενώ χρωστάμε και της Μιχαλούς, είναι κάπως έτσι: 1
Bourdoulas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Υποθηκευει το μέλλον της ομάδας γιατί; Για ένα πρωτάθλημα Ισπανίας; Γιατί τσου λου δεν χτυπάς με City, PSG, Reds και Real.
kirileman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Ωραία το 2ο και 3ο γκολ. Ελπίζω η ομάδα να με κάνει να δω λίγο eon αυτή τη σεζόν και να μην την πλήρωσα άνευ λόγου.
dakangr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Γενικα το δευτερο ημιχρονο παρα πολυ καλο. Και ο Λεβα και ο Φατι εξαιρετικοι. Μακαρι να συνεχισουν ετσι.
Menelaos83 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, kirileman είπε Ωραία το 2ο και 3ο γκολ. Ελπίζω η ομάδα να με κάνει να δω λίγο eon αυτή τη σεζόν και να μην την πλήρωσα άνευ λόγου. Μονο για την barca εβαλες eon?
kirileman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Μονο για την barca εβαλες eon? Πάντως σίγουρα όχι για τις ταινίες, αφού έχω Kodi + stremio + realdebrid. Ένας βασικός λόγος ήταν η μπάλα, δηλαδή κυρίως Μπάρτσα και άντε και κάποιο εγχώριο ντέρμπι. Ήμουν στο τσακ να μην βάλω και να παραμείνω με Wind Vision μέχρι να λήξει στο τέλος του χρόνου. Ψήθηκα τελευταία μέρα της προσφοράς.
Menelaos83 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kirileman είπε Πάντως σίγουρα όχι για τις ταινίες, αφού έχω Kodi + stremio + realdebrid. Ένας βασικός λόγος ήταν η μπάλα, δηλαδή κυρίως Μπάρτσα και άντε και κάποιο εγχώριο ντέρμπι. Ήμουν στο τσακ να μην βάλω και να παραμείνω με Wind Vision μέχρι να λήξει στο τέλος του χρόνου. Ψήθηκα τελευταία μέρα της προσφοράς. Απλα μου φανηκε περιεργο να βαλεις αποκλειστικα για την ομαδα αυτη , μιας και παιζουν αρκετα καλα stream καθε φορα που παιζει. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από Menelaos83
dakangr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Απλα μου φανηκε περιεργο να βαλεις αποκλειστικα για την ομαδα αυτη , μιας και παιζουν αρκετα καλα stream καθε φορα που παιζει. Στειλε κανα Pm, γιατι οτι στριμ βρηκα ειναι της κακιας ωρας.
kirileman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Απλα μου φανηκε περιεργο να βαλεις αποκλειστικα για την ομαδα αυτη , μιας και παιζουν αρκετα καλα stream καθε φορα που παιζει. Με ελληνική περιγραφή δεν βρίσκω, το ίδιο ισχύει και για ελληνικά ματς. Αν το γυρίσω στην απόλυτη οικονομία, θα κόψω και Netflix (δεν βρίσκεις πειρατικά τα πάντα σε 4K, ειδικά σειρές) και Cosmote κλπ.
Menelaos83 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, kirileman είπε Με ελληνική περιγραφή δεν βρίσκω, το ίδιο ισχύει και για ελληνικά ματς. Αν το γυρίσω στην απόλυτη οικονομία, θα κόψω και Netflix (δεν βρίσκεις πειρατικά τα πάντα σε 4K, ειδικά σειρές) και Cosmote κλπ. Ελληνικη περιγραφη οχι μονο ξενη , απο Ελληνικα δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν ξερω.
panagiotis54 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Από συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα, στη σχέση παίκτη-προπονητή και πλέον αντίπαλοι στους πάγκους. Τσάβι και Γκουαρδιόλα για πρώτη φορά κοντράρονται ως προπονητές! Δυο ΣΗΜΑΙΕΣ της Μπαρτσελόνα! 7
kirileman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ήταν θέμα χρόνου να το φάμε. Μπροστά είμαστε επικίνδυνοι, αλλά πίσω είμαστε για γέλια. Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη η άμυνα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από kirileman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα