Προς το περιεχόμενο

Απιστευτο!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποτε περιμεναμε 12 μερες, μετα 2 μηνες και τωρα ...

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

09/03/2007 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

08/03/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

06/03/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Δημοσ.

κατι λιγοτερο απο μηνα ισοδυναμει με σκανδαλο! τι γινεται πανε να χαλασουν την πιατσα? ακου εκει 3 μερες!:-D :-D :-D

Δημοσ.

xero kai ego ena kalo me ton toto. na to po?

Δημοσ.
Προτείνω να κάνουμε διαμαρτυρία.Αίσχος δηλαδη....γιατί εγώ περίμενα ενα μήνα και 5 μέρες?????ε???

Δηλαδή, εσυ στις 35 ημέρες έκανες την πρώτη σου ADSL σύνδεση; :shock:

Εμένα με είχαν 30 ημέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή, και μόλις ενεργοποιήθηκε μου είπαν οτι θα αργήσει να έρθει το κούριερ με τον εξοπλισμό, γιατί είχαν έλλιψη, και μέχρι τότε δεν θα μου ενεργοποιούσαν τη γραμμή, ακόμα και αν αγόραζα απο αλλού εξοπλισμό. Τελικά έκανα περίπου δύο μήνες να βάλω "γρήγορο" internet. Αυτό έγινε λιγότερο απο 100 μέτρα απο το κέντρο του οτέ στην Πατησίων (κέντρο Άρεως) καιτο Νοέμβρη που μας πέρασε.

Τώρα που είπα "γρήγορο" internet... Προχθές σε ένα channel στο IRC, έκανα chat με έναν τύπο απο την Αυστραλία. Μιλάγαμε για ταχύτητες και συνδέσεις. Οπότε μου πετάει την ατάκα... "Δεν έχω καλή ταχύτητα σήμερα. Έχω μόλις τέσσερα Mbit/sec" Ακόμα με έχουν με τα βαρβιτουρικά και τους ορούς!

Δημοσ.
Δεν ειναι κατασταση αυτη, σε λιγο θα ενεργοποιειται και αυθημερον.Ντροπη τους!:mrgreen:

Θα έπρεπε να βγάλει περιορισμό η ΕΕΤΤ να μην ενεργοποιείται καμία σύνδεση και καμία υπηρεσία σε λιγότερο από 20-25 εργάσιμες, ώστε να λειτουργήσει σωστά ο ανταγωνισμός. Αλλιώς πάντα κάποιοι θα χαλάνε την πιάτσα!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εμπρός, ας κάνουμε όλοι μαζί μια καταγγελία!

Δημοσ.
Καποτε περιμεναμε 12 μερες, μετα 2 μηνες και τωρα ...

Μήπως ο φίλος εννοεί:

08/03/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

06/03/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

ε...?:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...