Προς το περιεχόμενο

Πιο χαμηλη ταχυτητα απο την κανονικη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα κι απο μενα..

Ειμαι καινουργιος σχετικα και δεν εχω πολυασχοληθει και γι αυτο ζηταω την κατανοηση σας.

Το προβλημα μου ειναι το εξης: Εχω 2 Μbιτ συνδεση απο αρχες Σεπτεμβριου και μενω Νεα Μακρη Αττικης.Ολα πηγαινανε καλα μεχρι που πριν απο 2 μηνες ειδα πτώση απο 200 Κb σταθερα που ειχα στα 80 με 110..Πηρα τηλ Οτενετ και με στειλανε στον ΟΤΕ..Το δηλωσα σα βλαβη και οταν μου τηλ μου ειπανε να κατεβασω απο server της Οτενετ και κατεβαζα φοβερα δηλ με 200.Το εκανα 5 φορες και μονο μια κατεβασα με 100 σε διαφορετικη ωρα της ημερας.Απο Rapidshare ομως και απο αλλους servers katebazei me 100.Μου ειπανε οτι δεν εχει προβλημα η γραμμη και οτι στο dslam της περιοχης μου ειναι 37 ατομα με 2 mbit συνδεσης ενω χωρανε μεχρι 45. Τα αποτελεσματα ειναι:

:::.. Download Stats ..:::

Download Connection is:: 661 Kbps about 0.7 Mbps (tested with 1496 kB)

Download Speed is:: 81 kB/s

Tested From:: http://testmy.net/ (Server 1)

Test Time:: 2007/02/24 - 2:53am

Bottom Line:: 12X faster than 56K 1MB Download in 12.64 sec

Tested from a 1496 kB file and took 18.546 seconds to complete

Download Diagnosis:: Looks Great : 4.92 % faster than the average for host (otenet.gr)

D-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-8DW5LP0A9

User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; el; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1 [!]

Εχω ακουσει και πιο τραγικα πραγματα εδω μεσα αλλα εμενα με ενοχλει αρκετα και αυτο.

Τι να κανω?Πως μπορω να χρησιμοποιησω Demo αλλης εταιριας αν και νομιζω οτι ειναι θεμα Οτε κι οχι Οτενετ?Το συμβολαιο μου ληγει το Σεπτεμβριο.Αν ζητησω να μου κοψουν τη γραμμη και να την ξαναβαλουν μηπως τα πραγματα θα βελτιωθουν?

Δημοσ.

Για το demo, παρε τηλ σε Forthnet και ζητα τους ενα demo γιατι σκεφτεσαι να γινεις πελατης τους.Αλλαξε το username/password και θα εισαι ενταξει.

Δημοσ.

ΜΗΝ ζητήσεις διακοπή και επανασύνδεση. Το μόνο που θα κερδίσεις είναι πονοκέφαλο. Ζήτα το demo και έλεγχε την ταχύτητα κατεβάζοντας από ftp. Το rapidshare και λοιπά site δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...