poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 den iparxei kati standard sto poses meres.opos den iparxei standard kai stin katargisi tis grammis oute stin energopoiisi tis grammis.se merikous pernei mia mera se alous 20 xoris profanes logo.
gregkle7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 i sindromi sou itan idi 768 opote ti kai an ixes 1024 grammi. Μη το λες γιατί κι εγώ υποβαθμίστηκα σήμερα και κατεβάζω με 75 ενώ πριν με 92 και upload με 20, ενώ πριν χτύπαγε και κανά 25αρι! (ADSL in a box 1ης Ιουνίου)
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 i sindromi apo tin forthnet se afine na katevaseis to megisto tou 768 kai epidi ixes grammi 1024 gia auto katevazes grigora.tora pou piges stous 768 pou isos stin periptosi sou to dslam einai pio gemato epese i taxitita sou.to antithetao egine gia ton allon filo pio pano.apla oso exo dei i forthnet afinei kamposo parapano apo tin onomastiki tis sindromis sou apla meta kovesai opou se kovei to dslam.kai esi etixes se mia atixi periptosi.sinithos oi 2 mbit ixan t aperisotera provlima .
gregkle7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 i sindromi apo tin forthnet se afine na katevaseis to megisto tou 768 kai epidi ixes grammi 1024 gia auto katevazes grigora. Σωστα τα λες, κι εγω ετσι ελεγα, απλα με επιρρεασαν καποιοι φιλοι που εβλεπαν οτι το μοντεμ(f200) εγραφε 1024/256 και επεμεναν οτι εχω 1mbit :cry:
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 to modem router katalavnei ti grammi exeis kai oxi ti sindromi exeis.alla poli to mperdeuoun auto
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 i sindromi apo tin forthnet se afine na katevaseis to megisto tou 768 kai epidi ixes grammi 1024 gia auto katevazes grigora.tora pou piges stous 768 pou isos stin periptosi sou to dslam einai pio gemato epese i taxitita sou.to antithetao egine gia ton allon filo pio pano.apla oso exo dei i forthnet afinei kamposo parapano apo tin onomastiki tis sindromis sou apla meta kovesai opou se kovei to dslam.kai esi etixes se mia atixi periptosi.sinithos oi 2 mbit ixan t aperisotera provlima .
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 γιουπι!! υποβαθμίστηκε και μένα η σύνδεση μου απο 1024 σε 768.. απο 90κβ.. κατεβάζω τώρα το πολύ με 60... ζήτω η φορθνετ! ******! και μην μου πει κανένας ότι τι μιλάς 768 δεν είχες? γιατί εγώ δεν είμαι μλκς που υπόγραψα για 512 πριν μισό χρόνο και όταν όλοι οι 512 γινανε 1024 εμένα με κάνανε 768.... στο πηγάδι κατ...σα ? και δεν μίλησα.. γιατί τουλάχιστον ο καλος οτε (!) μου είχε κάνει την γραμμή 1024.... και όπως φαίνεται η κακιά φορθνετ δεν μαγάπησε ποτέ. ζήτω η υποβάθμιση... ***********...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 διαγράφονται υβριστικές εκφράσεις. παρακαλώ προσοχή στο πώς εκφράζεστε. αν έχετε δίκιο, το χάνετε με τις ύβρεις.
Hakkthan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 βρε παιδια για εξιγηστε μου και μετα τι παιζει με αυτες τις υποβαθμισεις? Εχω on dsl kit tis otenet sta 2Mb αλλα δεν εχω δει καποιο προβλημα μεχρι τωρα σταθερα κατεβαζω με ενα μεγιστο τα 220 KBps (Θεωριτικα εχω βεβαια 256 αλλα τελος παντων) την συνδεση την εκανα το σεπτεμβη και εκανε ακριβως 10 εργασιμες να ενεργοποιηθει. Για ενημερωστε βρε παιδια γιατι ολοι λενε για την οτενετ οτι ειναι χαλια και και και ενω τωρα ακουω απο εσας και για την 4νετ τα ιδια
MesmerizingGirl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 βρε παιδια για εξιγηστε μου και μετα τι παιζει με αυτες τις υποβαθμισεις?Εχω on dsl kit tis otenet sta 2Mb αλλα δεν εχω δει καποιο προβλημα μεχρι τωρα σταθερα κατεβαζω με ενα μεγιστο τα 220 KBps (Θεωριτικα εχω βεβαια 256 αλλα τελος παντων) την συνδεση την εκανα το σεπτεμβη και εκανε ακριβως 10 εργασιμες να ενεργοποιηθει. Για ενημερωστε βρε παιδια γιατι ολοι λενε για την οτενετ οτι ειναι χαλια και και και ενω τωρα ακουω απο εσας και για την 4νετ τα ιδια To problima me ti Forthnet itan to eksis:Otan o OTE diplasiase tis taxytites stis grammes tou i 4net itan anagkasmeni na anabathmisei tis syndeseis pou eixe kanei apo pio palia wste na min einai katw apo 768Kbps.Oi 384 eginan kanonika 768,omws apo lathos polles 512 eginan 1024 enw arxikos skopos itan na ginoun 768,to katwtero epitrepomeno orio diladi. Etsi twra i 4net siga siga diorthwnei to lathos tis kai rixnei tis prwin 512 pou eginan "kata lathos" 1024 sta 768. Afto einai olo.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 γιουπι!! υποβαθμίστηκε και μένα η σύνδεση μου απο 1024 σε 768.. απο 90κβ.. κατεβάζω τώρα το πολύ με 60... ζήτω η φορθνετ! ******! και μην μου πει κανένας ότι τι μιλάς 768 δεν είχες? γιατί εγώ δεν είμαι μλκς που υπόγραψα για 512 πριν μισό χρόνο και όταν όλοι οι 512 γινανε 1024 εμένα με κάνανε 768.... στο πηγάδι κατ...σα ? και δεν μίλησα.. γιατί τουλάχιστον ο καλος οτε (!) μου είχε κάνει την γραμμή 1024.... και όπως φαίνεται η κακιά φορθνετ δεν μαγάπησε ποτέ. ζήτω η υποβάθμιση... ***********... exeis dikio se auto βρε παιδια για εξιγηστε μου και μετα τι παιζει με αυτες τις υποβαθμισεις?Εχω on dsl kit tis otenet sta 2Mb αλλα δεν εχω δει καποιο προβλημα μεχρι τωρα σταθερα κατεβαζω με ενα μεγιστο τα 220 KBps (Θεωριτικα εχω βεβαια 256 αλλα τελος παντων) την συνδεση την εκανα το σεπτεμβη και εκανε ακριβως 10 εργασιμες να ενεργοποιηθει. Για ενημερωστε βρε παιδια γιατι ολοι λενε για την οτενετ οτι ειναι χαλια και και και ενω τωρα ακουω απο εσας και για την 4νετ τα ιδια gia ola ftaine ta orea dslam opote ite forthnet ite otenet ena kai to idio poles fores. itan idi kali prosfora opote to ekanan 768 anti gia 1024.i grammi egine 1024 alla i sindesi itan 768.opote tora egine kai i grammi 768.se kapoius pige kalitera epidi oi 768 itan pio laska se allous xirotera.thema tixeis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.