Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι απο τα WIndows είχα γράψει τα ονόματα.

Όπως προείπα, τα Windows δεν γράφουν σε unicode στα ID3 tags.

Στη θέση σου, θα δοκίμαζα το προγραμματάκι που προτείνει παραπάνω ο Manuel. Δεν το'χω δοκιμάσει (όλα τα tags μου πια είναι από MacOS X) αλλά δεν χάνεις τίποτα.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και να συμπληρώσω ότι η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ένα προγραμματάκι που λέγεται ID3Mod2.

Το δοκίμασα και όλα μια χαρά! Σας ευχαριστώ και τους 2 για τη βοήθεια !

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Επειδή δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα Antivirus στο Mac επειδή υπάρχουν ελάχιστοι ιοί υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να καταλάβω ότι ένα αρχείο έχει έναν απο αυτούς τους ελάχιστους ιούς που κυκλοφορούν για Mac?

Δημοσ.

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την αίσθηση πως όταν κυκλοφορεί ένας από αυτούς τους ελάχιστους ιούς, το μαθαίνουμε όλοι γιατί γίνεται πρωτοσέλιδο.

Και έχω την εντύπωση πως όταν ένας ιός κυκλοφορεί για πχ 2 χρόνια, το λειτουργικό σύστημα έχει ανοσία σε αυτόν, δηλαδή με κάποιο update έχει προστατευτεί το σύστημα.

Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα από τα παραπάνω, αυτή είναι η αίσθηση που έχω.

Δημοσ.
Καλησπέρα και πάλι. Επειδή δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα Antivirus στο Mac επειδή υπάρχουν ελάχιστοι ιοί υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να καταλάβω ότι ένα αρχείο έχει έναν απο αυτούς τους ελάχιστους ιούς που κυκλοφορούν για Mac?

Ειπαμε, δεν υπαρχουν ιοι για mac !!! (ουτε ... κορες).

Δημοσ.
Ειπαμε, δεν υπαρχουν ιοι για mac !!! (ουτε ... κορες).

Τότε γιατί υπάρχουν antivirus προγράμματα? Νομίζω υπάρχουν απλά ελάχιστοι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τότε γιατί υπάρχουν antivirus προγράμματα? Νομίζω υπάρχουν απλά ελάχιστοι.

Είναι πολύ απλό: γιατί εάν μου στείλεις ένα αρχείο "μολυσμένο" με ιό Windows, το Mac μου δεν θα πάθει τίποτα. Σε όποιον το στείλω όμως και έχει Windows, θα μολυνθεί με τη σειρά του κι έτσι, άθελά μου, συμβάλλω στη διάδοση του ιού.

Γι' αυτό. :-)

Δημοσ.
Είναι πολύ απλό: γιατί εάν μου στείλεις ένα αρχείο "μολυσμένο" με ιό Windows, το Mac μου δεν θα πάθει τίποτα. Σε όποιον το στείλω όμως και έχει Windows, θα μολυνθεί με τη σειρά του κι έτσι, άθελά μου, συμβάλλω στη διάδοση του ιού.

Γι' αυτό. :-)

Mac for ever!!! Thanks!

Δημοσ.

Δημιουργια slideshow μεσο iphoto και export ,μετα πως μπορω να προσθεσω καποια λογια στο slideshow απο πανω να φανουν στο videaki? πχ οπως μπορεις να κανεις στο youtube μετα το upload

ευχαριστω

Δημοσ.

μπορώ να κάνω μια ερώτηση? θέλω να γράψω μια ταινία σε dvd και έχω ανοίξει το isubtitle και έχω ήδη προσθέσει τους υπότιτλους. Μετά έκανα το αρχείο αυτό save και ενώ υποτίθεται οτι τώρα θα είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι, όταν προσπάθησα να το ανοίξω το καινούριο αρχείο που δημιούργησα με το vlc, δεν εμφανίζονταν οι υπότιτλοι..μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τί φταίει παρακαλώ πολύ??

Δημοσ.

Δεν αξιζει δηλαδη το VLC, σκετο και μια χαρα?

Καλυτερο λετε το Quicktime X?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...