Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ρ παιδια, εχω τ adium κ προσπαθω ν βαλω video κλιση αλλα τπτ...τ μπορω να κανω?αν δεν γινεται κατι με το adium ποιο αλλο προγραμα ειναι καλο? Skype, the best. Και αν θυμαμαι καλα το Adium δεν υποστηριζει video.
alkisgti Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Skype, the best. Και αν θυμαμαι καλα το Adium δεν υποστηριζει video. ναι αλλα στο skype δεν μπορω να εχω τις επαφες απο το adium.... η κανω λαθος???
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ναι αλλα στο skype δεν μπορω να εχω τις επαφες απο το adium.... η κανω λαθος??? Νομιζω πως για video (σε MSN) οι μονες λυσεις ειναι το Mercury Messenger και το aMSN το οποιο υποστηριζει και video conferencing.
kdiamant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Έχω ανοίξει μια σελίδα στον Safari όπου έχει σε μικρογραφίες διάφορες φωτογραφίες όπου άταν πατά επάνω τους ανοίγουν σε μαγαλύτερες και έπειτα τις σώζω. Αυτή την διαδικασία όμως αν την κάνω για 3000 φωτογραφίες θέλω 10 χρόνια...! Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνει download τα τα link με τις φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος? Δεν με ενδιαφέρει να είναι ο Safari ας είναι και άλλος browser. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Έχω ανοίξει μια σελίδα στον Safari όπου έχει σε μικρογραφίες διάφορες φωτογραφίες όπου άταν πατά επάνω τους ανοίγουν σε μαγαλύτερες και έπειτα τις σώζω. Αυτή την διαδικασία όμως αν την κάνω για 3000 φωτογραφίες θέλω 10 χρόνια...! Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνει download τα τα link με τις φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος? Δεν με ενδιαφέρει να είναι ο Safari ας είναι και άλλος browser. Ευχαριστώ! DownloadThemAll! για τον Firefox. Τα σπαει
kdiamant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 DownloadThemAll! για τον Firefox. Τα σπαει Σε ευχαριστώ!
S2Katana Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Iσχύει ότι τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα αν τα τρέξουμε σε WinOs, μέσω του BootCamp?
kpartsi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Iσχύει ότι τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα αν τα τρέξουμε σε WinOs, μέσω του BootCamp? Bootcamp σε σχέση με VMware Fusion ή Parallels;;;;; Ισχύει και παραϊσχύει!!!!! Τεράστια διαφορά!!!!!
kdiamant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Πώς μπορώ να πειράξω τα χρώματα στην οθόνη? Έχω το MacBook Pro Unibody. Γενικά πώς κάνω τα χρώματα παράδειγμα πιο έντονα? Επίσης πώς θα κάνω την σελίδα http://live24.gr/ να πάιξει μέσω κάποιου browser ? Έχω περάσει το plugin Flip4Mac WMP αλλά δε...Τι φταίει?
ravend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ξερει κανεις καποιο προγραμμα για κολαζ φωτογραφιων?open source κατα προτιμηση..
S2Katana Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Bootcamp σε σχέση με VMware Fusion ή Parallels;;;;;Ισχύει και παραϊσχύει!!!!! Τεράστια διαφορά!!!!! Σωστά, δεν ήμουν σαφής. Εννοώ αν το ίδιο game που το τρέχω σε Μακ και βγάζει πχ 20fps, σε έκδοση για Win, στα Win, θα βγάζει παραπάνω fps με το ίδιο hardware.
haHa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Σωστά, δεν ήμουν σαφής. Εννοώ αν το ίδιο game που το τρέχω σε Μακ και βγάζει πχ 20fps, σε έκδοση για Win, στα Win, θα βγάζει παραπάνω fps με το ίδιο hardware. Στα περισσοτερα παιχνιδια , θα ισχυει κατι τετοιο, λογω οτι τα windows εχουν πολυ καλυτερους drivers.
alkisgti Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 παιδια επειδη το itunes δεν με βολευε ουτε στα windows αλλα ουτε και στο mac τωρα, υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το wmp να πετας μεσα το φακελο με τα τραγουδια που θες και να το ακους, γιατι με το itunes δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!!!
kpartsi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 παιδια επειδη το itunes δεν με βολευε ουτε στα windows αλλα ουτε και στο mac τωρα, υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το wmp να πετας μεσα το φακελο με τα τραγουδια που θες και να το ακους, γιατι με το itunes δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!!! Για δοκίμασε το Cog. Είναι free
alkisgti Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Για δοκίμασε το Cog. Είναι free θα το δοκιμασω το απογευματακι μιας και τωρα ειμαι στη δουλεια... thanks anyway! μολις το εβαλα..πολυ ωραιο κ ευχρηστο..με λιγα λογια τα σπαει σε σχεση με το itunes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.