Highlander Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 τι έχετε να πείτε σε αυτούς που αποτυχάνουν στις Πανελλαδικές σαν κι εσάς, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να πανε εξωτερικό; Έχετε εγκέφαλο ;
Freakster Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ο άλλος που δούλεψε σα σκύλος για να δώσει κάτι καλύτερο στο παιδί του γιατί να είναι στη ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους που τα περιμένουν όλα απο το κράτος???? Ξερεις πολλοι δουλευουν σα σκυλοι, αλλα δε βγαζουν τα ιδια λεφτα.. Food for thought..
omnislash Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ο άλλος που δούλεψε σα σκύλος Και ο Βαρδινογιάννης δουλεύει όλη μέρα. Έχετε εγκέφαλο ; Τι λε ρε μεγάλε;Δλδ όσοι δεν έχουν λεφτά είανι βλα΄κες και οι υπόλοιποι δεν τους έκατσαν τα θέματα Ακόμα περιμένω απάντηση.Και θα περιμένω.Μπορείτε να απευθυνθείτε στις "οργανώσεις" οι βαλτοί
gtsamour Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σου είπε κανείς ότι η ζωή είναι δίκαιη? Κάποιοι έχουν λεφτά και μπορούν να σπουδάσουν αλλού παρόλο που προφανώς θα είναι τούβλα για να αποτύχουν στις Πανελλαδικές μια δύο και τρείς φορές. Πάντως από προσωπική εμπειρία, πάλι τούβλα είναι και μετά τις "σπουδές" τους σε Αγγλίες, Deree, κολέγια και λοιπές πιπες. Υπάρχουν και κάποια καλά στην Αγγλία βέβαια αλλά πολύ λίγοι πάνε σε αυτά. Αυτοί που είναι και τούβλα και δεν έχουν λεφτά, απλά θα ασχοληθούν με κάτι πιο "ταπεινό".
Highlander Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Τι λε ρε μεγάλε;Δλδ όσοι δεν έχουν λεφτά είανι βλα΄κες και οι υπόλοιποι δεν τους έκατσαν τα θέματα Ακόμα περιμένω απάντηση.Και θα περιμένω.Μπορείτε να απευθυνθείτε στις "οργανώσεις" οι βαλτοί Είναι απλό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλετε εξηγήσεις για όλα. ΔΕΝ νομίζω ότι υπάρχουν χαζοί και έξυπνοι μαθητές. Τουλάχιστον για όσους έχουν φτάσει μέχρι την 3η λυκείου. Δεν μπορώ να δεχθώ σαν δικαιολογία ότι ήταν δύσκολα, έπεσε άλλο από αυτό που περίμενα. Ή διαβάζεις ή γίνεσαι επαγγελματίας στα τρίφυλλα που λέει και ο skia.
Skia11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Φιλαράκο εμένα ο πατέρας μου έμεινε άνεργος στα 55 οπότε μη μιλάς.Κανε quote στο ποστ σου και γρήγορα So what? Αυτό τι σχέση έχει και δε πρέπει να μιλάμε κιόλας? Κάνε μου την χάρη plz.
gtsamour Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ααααχχχχ ο κλασσικός omnislash..... ΔΕΝ νομίζω ότι υπάρχουν χαζοί και έξυπνοι μαθητές. Τουλάχιστον για όσους έχουν φτάσει μέχρι την 3η λυκείου. Φυσικά και υπάρχουν, έξυπνοι, λιγότερο έξυπνοι, και χαζοί. Το ότι φτάσανε με κλωτσιές με χίλια ζόρια και χαριστικούς βαθμούς δεκάρια για να περάσουν, από καθηγητές στην 3η λυκείου κάποιοι, τι παει να πει... Είχα δει εγώ τέτοιες περιπτώσεις ουκ ολίγες...
Skia11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ξερεις πολλοι δουλευουν σα σκυλοι, αλλα δε βγαζουν τα ιδια λεφτα.. Food for thought.. Μάλλον fast food for thought είναι αυτό που είπες. Ο άλλος δλδ που σπούδασε 12 χρόνια δε σήκωσε κεφάλι δουλεύοντας 35 χρόνια σαν επιστήμονας πρέπει να βγάζει τα ίδια λεφτά με τον οικοδόμο? Kαλά είπε ο Snoob για "λαϊκίστικες αερολογίες που εξέθρεψαν γενεές νεοελλήνων" απ' οτι βλέπω ούτε αυτή η γενιά γλύτωσε δυστυχώς.
Neurotic_Fest Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μάλλον fast food for thought είναι αυτό που είπες.Ο άλλος δλδ που σπούδασε 12 χρόνια δε σήκωσε κεφάλι δουλεύοντας 35 χρόνια σαν επιστήμονας πρέπει να βγάζει τα ίδια λεφτά με τον οικοδόμο? Kαλά είπε ο Snoob για "λαϊκίστικες αερολογίες που εξέθρεψαν γενεές νεοελλήνων" απ' οτι βλέπω ούτε αυτή η γενιά γλύτωσε δυστυχώς. Τωρα αυτο που ειπες τι αερας κοπανιστος ειναι ; Αυτο και αν ειναι λαικιστικη αερολογια που παιρναει απο γενια σε γενια.Στις περισσοτερες περιπτωσεις ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης.Αν δεν υπηρχαν οι μεταναστες θα σου ελεγα ποσο θα ειχε παει το μεροκαματο στις οικοδομες.Εχουμε γεμισει ανεργους επιστημονες ακριβως επειδη υπαρχει η αντιληψη αυτη.Ξερω καμποσους διδακτορες, καποιους με περγαμηνες απο γνωστα ξενα πανεπιστημια, που το χουν παρει αποφαση οτι δεν πουλαει η γνωση τους , μερικοι κατεληξαν να δουλευουν 12 ωρες σε φροντιστηρια και ιδιαιτερα , αλλοι παλι προτιμησαν να τους ταιζουν οι γονεις τους μεχρι να βρουν αυτο που τους 'αξιζει'.
Freakster Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μάλλον fast food for thought είναι αυτό που είπες.Ο άλλος δλδ που σπούδασε 12 χρόνια δε σήκωσε κεφάλι δουλεύοντας 35 χρόνια σαν επιστήμονας πρέπει να βγάζει τα ίδια λεφτά με τον οικοδόμο? Kαλά είπε ο Snoob για "λαϊκίστικες αερολογίες που εξέθρεψαν γενεές νεοελλήνων" απ' οτι βλέπω ούτε αυτή η γενιά γλύτωσε δυστυχώς. Χαιρομαι ειλικρινα που στο μυαλο σου οι εργαζομενοι σε αυτη τη κοινωνια ειναι οι επιστημονες ή οικοδομοι . Θα ηθελα επισης να σου πω πως το 18 που εβγαλα στις πανελλαδικες μου εδειξε πως μπορουσα να αναζητησω το μελλον μου στην Ελλαδα και τις σπουδες τις και ηταν επιλογη μου να μην σπουδασω εξω (ω ναι υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις), τουλαχιστον νομιζα ως προσφατα πως ηταν η σωστη επιλογη. Τα χρηματα που εβγαζε ο πατερας μου και αρκουσαν να συντηρησουν τεσσερα παιδια ανετα δεν επαιξαν ρολο, ξερεις καλα οτι υπαρχουν και δανεια και χιλιες δυο ευκολιες και τροποι για οσους θελουν την λυση των σπουδων στο εξωτερικο. Οσον αφορα τις λαικιστικες αερολογιες σε παρακαλω να ανακαλεσεις, καθως δε μπορεις να με κρινεις απο μια γραμμη που εγραψα παραπανω. Εκτος και εισαι επιστημονας,ή εχεις μπαμπα επιστημονα, τοτε αλλαζει. Ουστ.
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ξερεις πολλοι δουλευουν σα σκυλοι, αλλα δε βγαζουν τα ιδια λεφτα.. Και που είναι το παράξενο; edit: Αυτο που θέλω να πω είναι οτι δεν αντιλαμβάνομαι την έκρηξη ούτε του ενός ούτε του άλλου
Freakster Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Και που είναι το παράξενο; Πουθενα, απλα το τονισα. Με τα γραφομενα του Skia, ενιωσα σαν μειωνε τους κοπους γνωστων και συγγενων, οτι μονο ο μπαμπας του δουλεψε σα σκυλος για να τον σπουδασει στο εξωτερικο και οσοι ειναι μεσα περιμενουν απο το κρατος και λοιπες αηδιες που εγραψε.
desolatorXT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Είναι απλό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλετε εξηγήσεις για όλα.ΔΕΝ νομίζω ότι υπάρχουν χαζοί και έξυπνοι μαθητές. Τουλάχιστον για όσους έχουν φτάσει μέχρι την 3η λυκείου. Δεν μπορώ να δεχθώ σαν δικαιολογία ότι ήταν δύσκολα, έπεσε άλλο από αυτό που περίμενα. Ή διαβάζεις ή γίνεσαι επαγγελματίας στα τρίφυλλα που λέει και ο skia. πιστευω περασε πολυυυυς καιρός απο τότε που έφυγες από το σχολείο... Επειδή έχω μάνα καθηγήτρια, και είμαι "μέσα" στα πράγματα, σ λέω οτι το 95% των μαθητών δεν α3ίζει τον βαθμό που έχει... Μέσα σε μία τάξη ο καλύτερος θα πάρει το 19-20, οι βαθμολογίες ξεκινάνε από κει και κάτω... Δε πα τώρα αυτός που πήρε 19 να αξίζει 15? ναι αλλά μετά και αυτός που αξίζει 10 θα πάρει 15-16, κ.ο.κ... Οι βαθμοί είναι αναλογικοί. Απο εκεί και πέρα, ξέρεις πόσα παιδιά έχουν πείσει τους γονείς τους οτι αυτοί διαβάζουν είναι εξυπνοι κτλπ αλλά φταίνε οι καθηγητές? και φυσικά οι γονείς τα παιδιά τους πιστεύουν. Νομίζεις αν βάλει π.χ. η μάνα μου σε όλους τον βαθμό που αξίζουν, δεν θα την πάρουν με τισ πέτρες? Ξέρεις πόσοι γονείς πιστέυοντασ πάντα τα παιδιά τους, έρχονται ακομη και να ζητήσουν εξηγήσεις σε περιπτωση άσχημου βαθμού αντι να πούνε στο παιδί τους 2 κουβέντες? Τέλος όσων αφορά το θέμα του έξυπνου και χαζού... Το θέμα είναι πως όλα τα παιδιά ξεκινούν από την ίδια βάση στο δημοτικό... Απο εκεί και πέρα ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του... Δεν έχεις ανοί3ει βιβλίο εσύ κύριέ μου μέχρι τιν 3ι λυκείου? παει το έχασες το τραίνο... Δεν είναι ο ένας έξυπνος και ο άλλος χαζός, αλλά ο "χαζός" απλούστατα δεν έχει μπει στην λογική των ασκήσεων και του διαβάσματος, και γενικώς πιστεύω, δεν έχει μαθει να σκέφτετε σωστά, δεν έχει "ανοίξει" το μυαλό του....Δεν σημαίνει ότι είναι χαζός.
Skia11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Χαιρομαι ειλικρινα που στο μυαλο σου οι εργαζομενοι σε αυτη τη κοινωνια ειναι οι επιστημονες ή οικοδομοι .: Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το ρίχνουμε στους σοφισμούς βλέπω, αν δε κατάλαβες τι λέω ή ΔΕΝ θες να καταλάβεις...not my problem really Οσον αφορα τις λαικιστικες αερολογιες σε παρακαλω να ανακαλεσεις, καθως δε μπορεις να με κρινεις απο μια γραμμη που εγραψα παραπανω. Εκτος και εισαι επιστημονας,ή εχεις μπαμπα επιστημονα, τοτε αλλαζει. Ουστ. Με τα γραφομενα του Skia, ενιωσα σαν μειωνε τους κοπους γνωστων και συγγενων, οτι μονο ο μπαμπας του δουλεψε σα σκυλος για να τον σπουδασει στο εξωτερικο και οσοι ειναι μεσα περιμενουν απο το κρατος και λοιπες αηδιες που εγραψε. __________________ Είπα εγώ οτι μόνο ο πατέρας μου ή εγω δουλέψαμε σα σκύλοι? οχι,αυτό που είπα είναι ότι η εργασία κάποιων και το output αυτής αξίζει περισσότερα απο κάποιων άλλων χρηματικά, αν αυτό δε είναι αυτονόητο τότε μάλλον μόνο ο "υπαρκτός σοσιαλισμός" τύπου Αλβανία δεκαετίας 70 μπορεί να σε ικανοποιήσει πολιτικα και εργασιακά.Τα ούστ και τα λοιπά "επιχειρήματα" μάλλον τα έκανες εσκεμένα για να πας τη κουβέντα αλλού, sry αλλά ούτε προσωπικά σου επιτέθηκα και ούτε πρόκειται να το κάνω, αυτή είναι η γνώμη μου απλά για τα θέματα που κουβεντιάζουμε.:???:
Freakster Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 οχι,αυτό που είπα είναι ότι η εργασία κάποιων και το output αυτής αξίζει περισσότερα απο κάποιων άλλων χρηματικά, αν αυτό δε είναι αυτονόητο τότε μάλλον μόνο ο "υπαρκτός σοσιαλισμός" τύπου Αλβανία δεκαετίας 70 μπορεί να σε ικανοποιήσει πολιτικα και εργασιακά. Ειναι αυτονοητο. Εννοειται. Χαιρω πολυ. Αυτο που ειπες οτι οσοι δεν πηγαν εξω περιμενουν απο το κρατος δε μου αρεσε, με ενοχλησε για αυτο και αντεδρασα. Δεν εχω κατι προσωπικο εναντιον σου, αλλα να προσεχουμε τι λεμε. Δε πηγα εξω αρα με αφορα αυτο που λες και σε διαβεβαιω ποτε μου δε περιμενα απο το κρατος ενισχυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.