Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Όσο για τις "εκφράσεις" τύπου "τρελά γαμ*ήσια" αγα(π?)(μ?)ητέ (αυτό είναι το δίλλημα) Χιούστον, υπάρχουν πρόστυχοι άνθρωποι κι όχι πρόστυχες λέξεις... τωρα τι να σου πω? να θέσω και γω παρόμοιο δίλλημα ή θα σε πειράξει, μάλλον το δικό μου θα είναι διαπίστωση και ίσως η αλήθεια να είναι οδυνηρή….θες να το συνεχίσω????
nikos_lef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ενα Μ για μενα παρακαλω.... Ξεκολατε ρε....παιδακια....ειμαστε μια μεγαλη ευτυχισμενη παρεα....ε??? Αυτο ειναι το διλημμα....
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 από άτομα που δε καταλαβαίνουν το χιούμορ μου δεν έχω την απαίτηση να αντιληφθούν διλλήματα υψηλού κοινωνικού περιεχομένου που αφορούν τα αντανακλαστικά της Ελληνικής κοινωνίας πάνω στο sex εντός και εκτός γάμου, στον ελεύθερο έρωτα κ.α. Εδώ μέσα μπήκα να μάθω τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους να βρω λύσεις σε ερωτήματα που με απασχολούν ή πρόκειται να με απασχολήσουν (εκφράζοντάς τα με γλαφυρό τρόπο) , να πω και να ρωτήσω πράγματα σε μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων τα οποία δε θα μπορούσα να τα κάνω στην ιδιωτική μου ζωή, και τέλος γιατί όχι να περάσω ευχάριστα κάποιες ώρες που τυχαίνει να είμαι σχεδόν μόνος στον εργασιακό μου χώρο.
χάπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 δεν είμαστε ! Κι επειδή δεν είμαστε και φίλοι είναι λογικό να υπάρχουν προστριβές μέχρι να "γνωριστούμε" κάπως... φίλοι ή γνωστοί ? @Χιούστον : επειδή 1. έχουμε ξανακάνει αυτή τη δημόσια συζήτηση κι άκρη δε βγήκε, 2. η αλήθεια είναι όποια είναι (για μένα ευτυχώς καθόλου οδυνηρή, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, για σένα μάλλον οδυνηρή), 3. επέστρεψε ο ξινός, ας το κόψουμε εδώ.
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 σε έναν διαδικτυακό χώρο εκτός από αγοράκια/κοριτσάκια είμαστε και άνθρωποι. Το να ρωτάω την ηλικία για π.χ. κάποιου/κάποιας δε σημαίνει ότι είμαι αδιάκριτος ή ότι ψάχνομαι. (γεμάτος ο κήπος από φρούτα) αν ήταν θα ρωτούσα άλλα πράγματα. Απλώς θέλω να ξέρω τις εμπειρίες και το επίπεδο του ατόμου με το οποίο συνομιλώ και καταθέτω τους προβληματισμούς μου. (ΔΕ ΞΈΡΩ ΑΝ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩ΄ΡΑ ΚΆΠΟΙΟΙ αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να αποποιηθείτε τον γυναικείο ρόλο σας μερικές)
kattistt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Βρε παιδια ηρεμηστε κ μην παρεξηγηστε! Peace! Παιχνιδι ειναι, την πλακα μας κανουμε.... Χαλαρα ρουχα (σορτσακια, μαγιω...) στην Αλλονησο ή καπως καλα (λινα, τζιν μακρυ)??
vatraxopedila Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 καλοκαιρι και μακρια δεν παει με τιποτα! χαλαρα και παλι χαλαρα κλιματιστικο ή κλασσικος ανεμιστηρας;
tsipouro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Χαλαρά, αβλεπεί! Ζήτω η δροσιά και η άνεση... Ούζο ή τσίπουρο; :)
TheSaint Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Πίπες πίπες πίπες. Στο ίντερνετ δεν είμαστε άνθρωποι, είμαστε πέρσονες. Κάποιος είπε ότι μπήκε για να μάθει από άλλους, και όχι για να κάψει την ώρα του. Μα τι απίθανη βλακεία! Αν θέλεις να γνωρίσεις άλλους, δε μπαίνεις κάπου που εξ'ορισμού όλοι προσποιούνται σε ένα βαθμό, είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι. Και είναι προφανές ότι το όριο που βάζει ο καθένας είναι το δικό του, γιατί ούτε τον ξέρετε, ούτε σας ξέρει. Να βρίσω ή να μη βρίσω;
punky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Χαλάρωσε. Παντού περσόνες είμαστε. Δεν είναι άλλος πλανήτης το νετ.
Harkon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 δεν εχει κ πολυ αδικο ο Saint, μπορει να μην ειναι αλλος πλανητης αλλα σιγουρα ειναι πιο ευκολος..
punky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εξίσου (αν όχι πιο) πιθανό είναι να το παίζει κάποιος "κάπως" στο χώρο εργασίας του. Αν το πολυσκεφτείς, παίζει να μην είσαι πουθενά ο "εαυτός σου".
TheSaint Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Είναι το μόνο μέρος που μπορεί κάποιος να έχει σχεδόν τον απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας που περνάει στους άλλους. Δε λέω ότι κάποιος είναι ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, απλώς ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε μικροπράγματα πάνω μας για να φανούμε καλύτεροι.
punky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Είναι το μόνο μέρος που μπορεί κάποιος να έχει σχεδόν τον απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας που περνάει στους άλλους. Όχι το μόνο. Αλλά, αναντίρρητα, από τα λίγα. απλώς ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε μικροπράγματα πάνω μας για να φανούμε καλύτεροι. Exactly, like everywhere else in real life (το γράφω στα αγγλικά, για να φαντάζει πιο αρχιδάτο σαν απόφθεγμα). Με εξαίρεση την εξωτερική εμφάνιση, τα ίδια φούμαρα μπορεί να πουλήσει κάποιος οπουδήποτε, όπως και στο νετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.