Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 τι αυταπάτη? τι θα κερδίσει κάποιος αν προσποιείται μεταξύ αγνώστων????//
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Πίπες πίπες πίπες. Στο ίντερνετ δεν είμαστε άνθρωποι, είμαστε πέρσονες. Κάποιος είπε ότι μπήκε για να μάθει από άλλους, και όχι για να κάψει την ώρα του. Μα τι απίθανη βλακεία! Αν θέλεις να γνωρίσεις άλλους, δε μπαίνεις κάπου που εξ'ορισμού όλοι προσποιούνται σε ένα βαθμό, είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι.Και είναι προφανές ότι το όριο που βάζει ο καθένας είναι το δικό του, γιατί ούτε τον ξέρετε, ούτε σας ξέρει. Να βρίσω ή να μη βρίσω; συμπεριφορές ίσως???? δεν δίνουμε στοιχεία. Γιατί κάποιος να προσποιείται? Τι να προσδοκά/προσδοκεί???? είναι διαστροφή
punky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ναι μωρέ, σιγά μη γαμήσουμε το thread της Ακαδημίας των Αθηνών.
1980 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εξίσου (αν όχι πιο) πιθανό είναι να το παίζει κάποιος "κάπως" στο χώρο εργασίας του.Αν το πολυσκεφτείς, παίζει να μην είσαι πουθενά ο "εαυτός σου". σωστος ο παιχτης. ο εαυτος σου εισαι μονο οταν εισαι εσυ και ο εαυτος σου και αυτο οταν εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου και μονο οταν καποια καταφερει να σπασει τα τειχη της τροιας που εχεις δημιουργησει για τους γνωστους μεν αγνωστους δε ουσιαστικα.
1980 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αμπελοφιλοσοφιες ή Φιλοσοφιες? ουζο 12 και εχεις και τα δυο.
TheSaint Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Προφανώς δε γίνεται αντιληπτό αυτό που εννοώ. Όταν οι άλλοι σε βλέπουν, νομίζεις ότι μπορείς να κρυφτείς, δε σημαίνει ότι κρύβεσαι κιόλας. Εκτός βέβαια αν πιστεύει ο καθένας μας ότι είναι ικανός να είναι τόσο μεγάλος ψεύτης.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εγω μπορώ να γίνω πιστικώτατος αν μου κάνει κέφι.
χάπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 πουλάαααακια μου.. παίζετε ή (τον) παίζετε βραδιάτικα ? (δεν ξέρω ποιος μπορεί να "το παίζει" και γιατί πάντως, εγώ είμαι αυτή που είμαι και δεν το "παίζω" τίποτα ! Α ! και [πάνκι μοντ ον]μ'αρέσω τρελά[/πάνκι μοντ οφ])
TheSaint Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εγω μπορώ να γίνω πιστικώτατος αν μου κάνει κέφι. Ημε συγουρως :mrgreen::mrgreen:
1980 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 πουλάαααακια μου.. παίζετε ή (τον) παίζετε βραδιάτικα ? (δεν ξέρω ποιος μπορεί να "το παίζει" και γιατί πάντως, εγώ είμαι αυτή που είμαι και δεν το "παίζω" τίποτα ! Α ! και [πάνκι μοντ ον]μ'αρέσω τρελά[/πάνκι μοντ οφ]) τον παιζουμε κανονικα και με τον νομο. δεν το παιζουμε τιποτα παντως.
χάπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ναι μωρε ... Συμφωνώ ! Εξ' ου κι κόμα "το παλεύω" να συνεννοηθώ με τον Χιούστον. Κατά βάση είμαι υπομονετικός άνθρωπος ! υπομονή ή επιμονή ?
1980 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ναι μωρε ... Συμφωνώ ! Εξ' ου κι κόμα "το παλεύω" να συνεννοηθώ με τον Χιούστον. Κατά βάση είμαι υπομονετικός άνθρωπος ! υπομονή ή επιμονή ? ο σκληρος πυρηνος σου ειναι διεστραμμενος γιαυτο. τα εχουμε πει αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.