Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 εντάξει χαλαρός είμαι αλλά το μόνο ευκολο είναι να πατάς ντιλιτ χωρίς να σκέφτεσαι τον κόπο του άλλου. Έχεις δίκιο, με συγχωρείς που διέγραψα το απαύγασμα της Φιλοσοφίας...
Houston Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ρε χιουστον χαλαρωσε λιγο μηπως να το σκεφτεις λιγο για το ζαναξακι? νομιζεις οτι θα δωσει βαση σε αυτα που γραφεις ? δικο του ειναι το μαγαζι οτι θελει κανει. να παιζει τα παιδια αλλα να μην το πηδαει εντελως εκτος και αν το κανω και εγω και δεν το εχω καταλαβει οτι εχω ξεφυγει απο τα ορια του μαγαζιου. ρε παιδιά αυτό είναι το ''αλατοπίππερο'' της ζωής. Αν είναι να είμαστε μούχλες να το κλείσουμε το μαγαζί Δε σημαίνει ότι επειδή λέμε μια κουβέντα παραπάνω ότι δεν υπάρχει εκτίμηση και αλληλοσεβασμός
1980 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ρε παιδιά αυτό είναι το ''αλατοπίππερο'' της ζωής.Αν είναι να είμαστε μούχλες να το κλείσουμε το μαγαζί Δε σημαίνει ότι επειδή λέμε μια κουβέντα παραπάνω ότι δεν υπάρχει εκτίμηση και αλληλοσεβασμός ναι ρε φιλε αλλα δεν ειναι δικο μας το μαγαζι αυτο σου ξαναλεω.
Houston Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Έχεις δίκιο, με συγχωρείς που διέγραψα το απαύγασμα της Φιλοσοφίας... αυτό εχω, αυτό μπορώ δεν είπα ότι λέω φιλοσοφίες. 1980 το μαγαζί θέλει πελάτες. Εντάξει δε το συνεχίζω, αν αυτοί είναι οι όροι ωφείλουμε να τους σεβαστούμε, πασοοοοοο χαρούπια ή χανούμια? βαζελάκια ή γαυράκια
vatraxopedila Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 χαρουπια. γινεται ενα τοσο απλο θέμα οπως τα διλληματα να προκαλεσει τοσο παθος ή φταινε οι 40 βαλε βαθμοι; (ολα εδω πληρωνονται καντε ανακυκλωση,πλανετ ιζ ον φαιαρ)
χάπι Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 φταίμε κι εμείς/ φταίτε κι εσείς/ φταινε κι οι άλλοι φταίμε κι εμείς/ φταίτε κι εσείς/ φταίει κι ο Χ"πετρής. γίνεται ! γίνεται ! Βράζει ή χύνεται ?
vatraxopedila Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ξεχειλιζει και χυνεται βραζει ψηνεται ή λιωνει;
Harkon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 το χεις κάψει τελείως ε; πως ρε γμτ.. εκεί πάνω δεν έχετε πιο πολύ δροσία; τόση ζέστη πια; :neutral::neutral:
1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 πολλή ζέστη... nestea ή nescafe ? τσαι ρε καμενο. εσυ που εισαι ηρθε και η φιλεναδα σου εχει ξενερωσει.
χάπι Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ετοιμάζομαι να φύγω !!!! Πως να μην ξενερώσει η φιλενάς ? Εύκολο είναι να γυρνάς από διακοπές ? ζούμε τελικά για 1 μήνα το χρόνο ή όχι ?
1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ετοιμάζομαι να φύγω !!!! Πως να μην ξενερώσει η φιλενάς ? Εύκολο είναι να γυρνάς από διακοπές ? ζούμε τελικά για 1 μήνα το χρόνο ή όχι ? οχι ζεις για 365 μερες τον χρονο.
χάπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ανάδρομη Αφροδίτη ή ανάδρομος Ερμής ? (καλημέρα και καλό μήνα)
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ανάδρομη Αφροδίτη ή ανάδρομος Ερμής ? (καλημέρα και καλό μήνα) καλο μηνα. θα πω αναδρομη αφροδιτη γιατι δεν ειμαι κυνεδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.