manic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 μπυροκοιλίτσα δεν γουσταρω το μπει-γουοτς harry potter or die hard 4?
george_o/c Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Die hard 4... @Χάπι: Τελικά είχα κάτσει στο insomnia μέχρι τις 5 το πρωί hihihi SpiderMan 3 ή Ocean's 13 ?
tzafarela Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ocean's 13...ε οχι και spiderman!!! ωραιο πρόσωπο ή ωραίο σώμα??? Μην πείτε το εμφανές, και τα δυο!
leftermann Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ωραίο σώμα φυσικά... Το άσχημο πρόσωπο διορθώνεται εύκολα με μαύρη σακούλα. bratwurst μαζί με την μπύρα ή χωριάτικο λουκάνικο με πράσο;;;
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 μπρατβουρστ μαζί με markischer landmann. κοτομπέηκον ή γύρο;
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Καλαμάκι, είναι και πιο ελαφρύ hehehe... Coca-Cola Light ή Coca-Cola Zero?
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αν είναι να πιω coca cola ( ...μόνο σε περιπτωση που χρειάζομαι κάτι σαν σόδα), θα προτιμήσω κανονική... με μουσακά : coca cola ή κρασάκι ?
Members gsarig Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 κρασάκι φυσικά (γενικά την κοκακόλα δεν την συμπαθώ) πιο είναι το σωστό: καλαμάκι ή σουβλάκι; (εγώ πάντως όταν πρωτοήρθα Αθήνα είχα σοβαρό πρόβλημα στις παραγγελίες)
Harkon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 εξαρτάται τί θες να φας.. και τα δύο σωστά είναι.. αν θες καλαμάκι... λες καλαμάκι αν θες πίτα-γύρο-απ ολα λες σουβλάκι να σπάσω το τηλέφωνο μπροστά μου ή και του απέναντι γραφείου;
Hlapatsas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 na zitisw daneika i oxi? χαχαχαχαχ,ΟΧΙ!!! Αν πεθαίνει κάποιος, ναι! Τι τύποι είστε,σας τραβάνε πιο πολύ τα οπίσθια ή είστε βυζάκιδες;
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 καλύτερα να χρωστάς παρά να σου χρωστάνε ! (γενικά καλό είναι να αποφεύγεις και τα 2, αν μπορείς...) είμαι της ολιστικής θεώρησης των πραγμάτων... (και κωλάκι και βυζάκι σωστό, σε αγοράκι ή κοριτσάκι) διακοπές τον Αύγουστο ή το Ιούλιο (ή τον Ιούνιο ? ή το Σεπτέμβριο) ?
punky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Το Σεπτέμβριο βέβαια. Τον Αύγουστο είναι γαμάτη η Αθήνα γιατί έχουμε μείνει μόνοι μας οι ντόπιοι, έχετε φύγει οι υπόλοιποι και έχει ησυχία. Το θέμα είναι: Ελλάδα ή εξωτερικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.