fireflies Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ηπειρωτικά. Με αυτοκίνητο πάντα. Συναυλία χειμερινή σε κλειστό χώρο ή φέστιβαλ?
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 φεστιβάλ καλοκαιρινό σε ανοιχτό χώρο ! με λεφτά ή τζάμπα ?
punky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Κρήτη που τα έχει όλα. (χάπι, μην πάει ο νούς σου στο πονηρό, αλλά μήπως έχεις τον ίδιο σωματότυπο με το άβατάρ σου; ) μεγάλη ή μικρή παρέα στις διακοπές; edit: ooops, με πρόλαβε η κωλοφωτιά
fireflies Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 No worries, την Kρήτη είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Μικρή παρέα. Ανατολή ή δύση?
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 όσο μεγάλη/ μικρή χρειάζεται κάθε στιγμή για να περνάς καλά ! Γενικά γουστάρω τις μεγάλες παρέες αλλά, θέλω και να απομονώνομαι σε κάποιες φάσεις... Ανατολή ! :lol: στο φυλάω για έκπληξη !!!! (τι σε μέλει εσένανε από που είμαι εγώ) απ' το Καραντάσι (φως μου) 'Η απ'το Κορδελιό ? :-P μέσα ή έξω ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 εξωωωω !!!! (αυτή την στιγμη τουλάχιστον) έρωτας ή απλά σεξ ?
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 έρωτας λέεεεμεεεεε... και του δάσους και του πάθους (και του βουνού και του λόγγου επίσης :-P) έρωτας η αρρώστια ?
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 έρωτας λέεεεμεεεεε... και του δάσους και του πάθους (και του βουνού και του λόγγου επίσης :-P) έρωτας η αρρώστια ? Σεξ κάνουμε το μεσημέρι στο απόγειο του ηλίου. Έρωτα το βραδάκι ή το πρωί έρωτας ....με απόλαυση ή με ασφάλεια?
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 φρούτα του δάσους ?? Μπλιάχ σαν αντιβιωση.... του Πάθους φυσικα !!!! έρωτας (αν υπάρχει) τι αρρώστια και μαλακίες για τέτοια είμαστε τώρα???? αλήθεια υπάρχει ο έρωτας ή οχι?
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 φρούτα του δάσους ?? Μπλιάχ σαν αντιβιωση.... του Πάθους φυσικα !!!! έρωτας (αν υπάρχει) τι αρρώστια και μαλακίες για τέτοια είμαστε τώρα???? αλήθεια υπάρχει ο έρωτας ή οχι? μαύρα μούρα δε γουστάρς δηλαδή ? Προτιμάς ΠΑΝΤΑ το μάνγκο ? :-P Υπάρχει ο έρωτας κι όταν πονάει και λίγο (σαν αρρώστια) είναι πιο κα*λα... (edit:/ για ψυχικό πόνο λέω punky... OK ?) μαυρα μούρα ή άσπρα μούρα ???? :-P
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αλήθεια υπάρχει ο έρωτας ή οχι? φυσικά! αρκεί να τον εμπνέεις! μαυρα μούρα ή βατόμουρα
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Υπάρχει ο έρωτας κι όταν πονάει και λίγο (σαν αρρώστια) είναι πιο κα*λα... (edit:/ για ψυχικό πόνο λέω punky... OK ?) :lol::lol::lol::lol::lol: έρωτας ....με απόλαυση ή με ασφάλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.