Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 βατόμουρα! αυτό γιατί μου το πηδάτε? έρωτας ....με απόλαυση ή με ασφάλεια?
punky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 πλέον είμαι σίγουρος πως υπάρχει αυτοκίνητο ή μηχανή, για το ταξίδι;
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 με ασφάλεια ΚΑΙ απόλαυση ! αυτοκίνητο. διθέσιο ή τζιπάκι ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 βατόμουρα! αυτό γιατί μου το πηδάτε? έρωτας ....με απόλαυση ή με ασφάλεια? ο ερωτας (αν εννοείς τον σαρκικό) πρέπει να ειναι απολαυστικός και ασφαλής!!! ε οχι ρε παιδακια για ενα κρεβάτι να μεταλλαχτούμε κιόλας edit: Χαπάκι ναι αυτα τα μώβ που βρωμάνε σαν αντιβιωση δεν μ΄αρεσουν μάλλον τα αγριομουρα ειναι...
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ο ερωτας (αν εννοείς τον σαρκικό) πρέπει να ειναι απολαυστικός και ασφαλής!!! ε οχι ρε παιδακια για ενα κρεβάτι να μεταλλαχτούμε κιόλας edit: Χαπάκι ναι αυτα τα μώβ που βρωμάνε σαν αντιβιωση δεν μ΄αρεσουν μάλλον τα αγριομουρα ειναι... Τι λες τώρα ρε κοπελιά ! ΦΟΒΕΡΟ φρούτο ! (μαύρα και βγάζουν ένα μωβ σκούρο ζουμί) Τι εννοείς όταν λες "ε οχι ρε παιδακια για ενα κρεβάτι να μεταλλαχτούμε κιόλας" ?
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αφήστε ρε παιδιά τα τζιπάκια, γιατί βγαίνετε εκτός θέματος? φύση ή παρά φύση:lol::lol::lol:
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Τι λες τώρα ρε κοπελιά ! ΦΟΒΕΡΟ φρούτο !Τι εννοείς όταν λες "ε οχι ρε παιδακια για ενα κρεβάτι να μεταλλαχτούμε κιόλας" ? αναφέρομαι στην ασφάλεια χαπάκι !!! σεξ ον δε μπίτς ή ον δε μπέντ ???
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 on the (ερημική) beach ... μ'αρέσει που κάναμε πείραγμα στον punky... Ου να μου χαθείτε ! :-P on the beach or in the pool ?
1980 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αναφέρομαι στην ασφάλεια χαπάκι !!! σεξ ον δε μπίτς ή ον δε μπέντ ??? ον δε φλορ.
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 αναφέρομαι στην ασφάλεια χαπάκι !!! σεξ ον δε μπίτς ή ον δε μπέντ ??? ον δε μπέντ αλλά όταν αλλάζεις περιβάλλον είναι κ@υλα
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ή και ον δε σίνκ !!! αγριες διαθέσεις!!! φύση ή παρά φύση:lol::lol:
punky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Γαμώτο. Είμαι τόσο συμβατός με τη φρουφρού so far. Aλλά μου αρέσει η γκόμενα στο άβαταρ της χάπι. Ομορφιά ή χημεία λοιπόν;
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Aλλά μου αρέσει η γκόμενα στο άβαταρ της χάπι. Μου αρέσουν οι γκόμενες με μακρυά μαλλιά
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 και τα 2 ... δεν γίνεται να εχει κανεις χημεία με τον κουασιμόδο... κ@υλα κι' ας σφαζόμαστε ή ρουτινα και ασφάλεια ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.