χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 "μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω, απ' την Κική κι απ' την Κοκό ποια να διαλέξω ???? Την Κική την αγαπώ μα μ'αρέσει κι η Κοκό" όπως έχω ξαναπεί "βρες μία που να τα έχει όοοοολα", αλλά αν πρέπει να διαλέξω, είμαι υπέρ της χημείας. επίσης "κ@υλα κι ας σφαζόμαστε" χημεία ή φυσική ?
red7genius Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 καυλα και σφαξιμο....ο καλυτερος συνδιασμος!! απο πανω ή απο κατω?
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 κ@υλα κι' ας σφαζόμαστε....θέλει και ερώτημα. Στα κίτρινα γραμματάκια θα απαντησει κανείς??:oops:
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 εγω πάντως θα διάλεγα κοκο .. ιχιχιχιχιχι χημεια !!!
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Είστε κορίτσια με αισθήματα. Και από πάνω και από κάτω….και στο όρθιο. Να στάζει ο ιδρώτας ή κλιματιστικό …. (στο θέμα μας)
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 φύσει και θέσει από πάνω ! πάντα? σκληρό κορίτσι.... φρου 2 που είσαι
punky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 (αυτή η χάπι, αρχίζει έντονα και μου θυμίζει κάποια πάντως....) και φυσικά να στάζει ο ιδρώτας. λευκά ψέμματα ή σκληρή αλήθεια;
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 λευκά ψέμματα ή σκληρή αλήθεια; δύσκολο.... τι έγινε τις διώξαμε? Πολύ hard rock έπεσε:???:
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 εδω ειμαι Houston.. χμμ.. καμιά φορα χρειάζονται και τα λευκουλια ψεμματάκια !!! παραδίνομαι ή κρατάω πισινη???
χάπι Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 (@punky ποια σου θυμίζω ?) μέχρι να παραδοθώ κρατάω πισινή ! hard rock or strangers in the night ?
Harkon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ανάλογα την φάση.. τώρα σκληρό ροκ Escape ή Delete?
Houston Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 μέχρι να παραδοθώ κρατάω πισινή ! σωστές………μη μας το δίνεται και στο πιάτο , δε λέει…… είναι ωραίο το παιχνίδι :wink: φρου φροοοουυυκαααααα…..το ξέρω ότι είσαι εδώ. απλά κάτι ρώτησα , μου απάντησε το χαπάκι. (ασχέτως αν δε το παραδέχτηκε) εντάξει …αν θέλεις μου απαντάς , πλακίτσα κάνουμε, ναι αν σας πειράζει κάτι το κόβουμε Delete
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Jonny Walker Red Label ή Jonny Walker Black Label?
Thisamenis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Jonny Walker Black Label πόνος σωματικός ή πόνος ψυχικός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.