Προς το περιεχόμενο

διλημματα...

vatraxopedila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ως προς το πιο πάνω

και επειδή είχα αυτή την κουβέντα σήμερα αλλού

Γράφεται με υ και είναι κάτι ευγενές και υψηλό. Όταν βάλεις β γίνεται ποταπό και σιχαμερό, κάτι σαν τη χρήση του τόνου στα σε -ουργός (χειρουργός, κακούργος κλπ). Ή σαν το γαύρος και γάβρος. Έτσι ισχυρίστηκε ο συνομιλητής μου, και έχει δίκιο, νομίζω.

Δημοσ.
τελικά ποια σου θυμίζω ?

Κάποια που από μακριά όλο βριζόμαστε. Κι από κοντά πάλι βριζόμαστε, αλλά αλλιώς. Απλά έχει και το σωματότυπο της Κροφτ ;)

Με κάλυψε η απάντηση της fireflies. Έτσι κι αλλιώς κανείς μας από δω μέσα δε γράφει όπως αυτή. Οπότε την εμπιστεύομαι.

Για αυτό θα συνεχίσω να γράφω το αυγό, αυγό. Και την καύλα, κάβλα.

Να πετάξω τα δώρα της ή να τα φυλάξω;

Δημοσ.

Να δώσεις.

Αφού όσοι ρωτάτε κάτι τέτοια, ξέρετε κατά βάθος τι θέλετε να κάνετε.

Ομπρέλα ή μούσκεμα από τη βροχή?

Δημοσ.

Μούσκεμα φυσικά

(και δεν ξέρουμε όλοι, μη νομίζεις)

ξενέρωσα τώρα. άλλαξε άβαταρ η χάπι.

να πετάξω ένα χιλιάρικο για ένα macbook που δε χρειάζομαι ή να το αφήσω στην τράπεζα;

Δημοσ.

Macbook.

Θερινό σινεμά παρακμιακό, μισοάδειο και με παλιά ταινία ή θερινό από αυτά τα σχεδόν Villlage, με νάτσος,΄και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο?

Δημοσ.

οδηγω και σε σκεφτομαι (τουλαχιστον θα εχει κλιματισμο)

εξοδος στο κεντρο ή παραλια? και ας φτανεις του αγιου "ποτέ".

(ή "πότε"-φτανουμεεεεε??)

Δημοσ.

Να πω και εγω το διλλημα μου????Παιδια δεν αντεχω αλλο θελω να πω τον πονο μου....:(

Βασικα αγορασα ενα καινουργιο τροδοτικο{ καθως το αλλο ηταν λιγο μαπα},με σκοπο να παρω και μια 8800gts{θα τσόνταραν και οι γονεις μου money}

Αλλα τπτ.Πηραν κατι επιπλα και τους ηρθαν ακριβα και δεν βγαινουν για να μου δωσουν καμια 200 ευρω{εγω ειχα 75}:cry:

Και λογικα τωρα το καλοκαιρακι, παει το Crysis.:oops:

Και τωρα το διλλημα....

Σκεφτομαι να προσπαθησω να μαζεψω καμια 200 ευρω αλλα το κοβω δυσκολο για μεχρι Αυγουστο να τα εχω μαζευψει....Το πολυ μεχρι τα χριστουγεννα{θα τσονταρει η νονα κανενα 100 λογικα}και στα γενεθλια μου το Φεβρουαριο{παλι θα τσονταρει η νονα μου κανενα 100 λογικα}

Μονο τοτε θα μπορεσω...

Και βασικα καθως μου εχουν μεινει 75 ευρω δεν ξερω τι να παρω....για τον Η\Υ μου παντα.{απο τη μια σκεφτομαι, κανε υπομονη μεχρι τα Χριστουγεννα γιατι μπορει να βγει κατι καλυτερο απο μια 8800gts που θα επαιρνες τον Αυγουστο{ και χαιρομαι.:mrgreen:..}

Για να τελειωνω, να κρατησω τα χρηματα που εχω ηδη και να κανω υπομονη? ή να μαζεψω ακομη γυρω στα 25ευρω και να τα κανω 100 ευρω και να παρω κανενα μπιχλιμπιδι για τον Υπολογιστη....

Εσεις τι λετε????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...