Luxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Γιατι οι υποτιτλοι για τα divx ειναι τοσο μικροι, ενω οι υποτιτλοι στα dvd ειναι μεγαλοι;
Greek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μερικοί players έχουν την δυνατότητα για αύξηση της γραμματοσειράς. πχ. BSplayer
Luxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ναι το ξερω. Και ο windows media player classic τους μεγαλωνει αυτοματα καθως αυξανεις το μεγεθος του παραθυρου. Αλλα τι γινεται με τα Dvd Players που δεν εχουν τετοιες δυνατοτητες;
dimitris2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 to programa pou kaneis ti metatropoei sigoura exei epilogi megethous gramatoseiras
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Τι μετατροπη; Απλα τα γραφω σαν data σε Dvd και τα αναπαραγω στο Dvd Player.
giorgosa5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 to programa pou kaneis ti metatropoei sigoura exei epilogi megethous gramatoseiras to winavi dvd video converter den exei.
kastel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 to winavi dvd video converter den exei. Η δουλειά της γραμματοσειράς στο WinAvi Video Converter την κάνει το VobSub. Δες τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB" (που ισχύει και για τις μετατροπές και ενσωματώσεις στο WinAvi Video Converter), από εδώ: www.kastel.gr
megasig Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (μου είχαν βγει τα ματια με τους μικρούς υπότιλτους). Το έλυσα χαρη στο φιλο infected. Δες εδώ : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182730
yv4k Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Από όσο γνωρίζω δεν "φτιάχνουν" τους υπότιτλους μικρούς. Στην ουσία οι υπότιτλοι για τα divx είναι ένα αρχείο txt και το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι θέμα ρυθμίσεων του player που τα ανοίγει. Αντιθέτως οι υπότιτλοι για τα dvd είναι σε μορφή bitmap οπότε έχουν συγκεκριμένο μέγεθος που δεν μπορείς να το αλλάξεις (τουλάχιστον όχι με το πάτημα μερικών κουμπιών).
kastel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (μου είχαν βγει τα ματια με τους μικρούς υπότιλτους).Το έλυσα χαρη στο φιλο infected. Δες εδώ : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182730 Ακριβώς το ίδιο λέμε megasig.
megasig Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ακριβώς το ίδιο λέμε megasig. Εννοείτε πως ο kastel έχει κάνει φοβερή δουλειά στο θεμα convertion γράφοντας πολύ καλους οδηγους πράγμα που βρήκα εγω μέσω της βοήθειας του infected. Διαβάζοντάς τους θα σου λυθεί κάθε απορία όπως άλωστε και εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.